آقا سلام من یه سوال واسم پیش اومده...
چند ماه پیش یه twin frozr III PE/OC 6950 گرفتم که مشکل عجیبی هم داشت که وقتی بازی با DirectX 9 اجرا میکنم مثل Dead Island یا Crysis 2 یا حتی Starcraft II بعد از 10 دقیقه بازی شروع میکنه به هنگهای 15 ثانیه ای تصویر, که هر دقیقه اتفاق میوفته...
این همه در مورد قدرت اورکلاک این کارت خوندم ولی تا حالا نتونستم بیشتر از 20 Mhz اورکلاکش کنم که وقتی اور هم میشه این هنگهای 15 ثانیه ای هر 5 ثانیه یک بار اتفاق میوفته...
کلا توی کل فرومهایی که تو WEB بود 2 نفر رو پیدا کردم که مثل من مشکل داشتن و یکیشون به من گفت که مشکلش رو با underclock کردن گرافیک تا 800 Mhz حل کرده...-خوب اگه میخواستم گرافیک با Gpu 800 Mhz داشته باشم میرفتم یه 6950 معمولی میگرفتم...
کلا اون دو نفر هم نتونسته بودن گرافشون رو حتی RMA کنن و روی دستشون مونده بود...
جالبه که روی DirectX 10 یا 11 اصلا این اتفاق نمیوفته...
هر کاری کردم هم نتونستم که پسش بدم به گارانتی-خیلی مسخرست- حالا بگذریم که این کارت چسبیده به ریشمون...
حالا تو فکر اینم که یه 6950 دیگه بگیرم و CF کنم ولی میخوام بدونم که باید حتما یه Twin frozr III دیگه بگیرم یا میتونم یه 6950 دیگه از یه برند دیگه بگیرم یا یک 6970 بگیرم و Cross fire X کنم؟ کدوم بهتر جواب میده؟ 6970 یا یک 6950 دیگه؟
آخه 6950 همه GPU Clock 800Mhz دارن و این کارت 850Mhz هستش, مشکلی با این تفاوت میزان Gpu پیش نمیاد؟
دلیلش هم اینه که این کارت نزدیک 100 تومن از بقیه 6950 گرونتر هستش...