دیگه خدا وکیل ستمه که فریدون تاپیک اختصاصی نداشته باشه!!!!!!
دوستان هر چه دل تنگتان میخواهد بگویید البته با رعایت قوانین![]()
دیگه خدا وکیل ستمه که فریدون تاپیک اختصاصی نداشته باشه!!!!!!
دوستان هر چه دل تنگتان میخواهد بگویید البته با رعایت قوانین![]()
فریدون آسرایی حدود ۵۰ سال سن دارد. اصالت او به منطقه آسرا برمیگردد تقریبا ۱۵ دقیقه بعد از سد کرج یک منطقه کاملا کوهستانی اما خودش میگوید در کرج به دنیا آمده و در خیابان جمالزاده تهران بزرگ شده است. ۴ برادر و ۲ خواهر که ۱ برادرش در هلند و ۱ خواهر در کرج و بقیه در تهران زندگی میکنند. او بچه یکی مانده به آخر هستش . دیپلمش را در ایران گرفت و در لشگر ۶۴ ارومیه خدمت کرد و چون زن برادرش فیلیپینی بود به کمک ایشان در شهر مانیل آن کشور ۸ سال درس خواند که حاصلش مهندسی کشاورزی بود که ۳ سال آن را برای فوق لیسانس خواند که منصرف شد و به تهران آمد.
بعد از تحصیلات در جولای ۱۹۸۷ به کانادا شهر ونکوور رفت و ۱۴ سال در آنجا زندگی کرد . یعنی ۲۲ سال دوری از وطن . سال ۱۹۸۸ گروه غزال و ۲ سال بعد هم گروه پرواز را با حضور کامران ، هنگامه ، رامین زمانی و... راه انداخت که ترانه ایران ایرانم نشانی از این گفته است .( وی در کانادا ۷-۸ سال سی دی فروشی داشته)
او اولین آلبومش را با تنظیم رامین زمانی و با نام اولین سلام که ترانههایش عباتند از : اولین سلام ، جدایی ، جاده عشق ، تو ای یار ، شاهچراغ ، گل اندام ، قربونت و دختر بندر را در سال ۱۳۷۹ به بازار روانه کرد و به ایران باز گشت . (آن زمان خوانندگانی چون اعتمادی و اصفهانی تازه مطرح شده بودند).
از نظر او آلبوم اولش نمره قبولی نگرفت به همین خاطر خواست آلبوم بعدیش را در ایران جمع و جور و در لس آنجلس به بازار فرستد . از جانب دکتر چراغعلی به پدرام کشتکار معرفی شد و دو ترانه بیا بریم و خونه به خونه را با او به ثبت رسانید . پس از آنکه کار آلبوم آدم و حوای شادمهر توسط بهروز صفاریان به پایان رسید فریدون به بهروز توسط پدرام معرفی شد . روزی در استودیو و در سر ضبط قطعه ستاره بهنام برادر بهروز به فریدون پیشنهاد خوانندگی مهمان در این ترانه شد. او نیز این ترانه را اجرا کردو... پدرام و بهروز نیز با تلاش و اصرار زیاد توانستند فریدون را به ارئه آلبوم در ایران متقاعد کنند . البته خوداو دلیلهای زیادی از جمله سن زیاد مادرش را برای این کار داشت.
البته نوشتن چند مطلب کوتاه در مورد آلبوم غریبه و خود فریدون خالی از لطف نیست:
گل هیاهو آخرین کار آلبوم بود . با غریبه (ترانه مورد علاقه اش)راه خواندنش را پیدا کرد . ترانه کبوتر را از یک مجله پیدا کرد . توسط دیدن فیلمهای از کرخه تا راین و آژانس شیشهای با جنگ آشنا و احساس ترانه بوی سیب را به دست آورد .او ملودی ۷ ترانه آلبوم را خودش ساخت .
همیشه مجرد بوده ، عاشق فوتبال و الکترونیک است و دو شب در هفته در زمین حیدر نیا فوتبال بازی میکند(یکشنبه و چهار شنبه)، ساکن ونک است ، دو سال در بلندیهای جولان سرباز سازمان ملل بوده.
او به اصل ما برای وصل کردن آمدیم وفاداره به همین خاطر مثل بعضی از خوانندگان ترانههای منفی و ضد عاشقانه نمی خونه.
فعالیتهای هنری خود را در ایران پس از بازگشت از کانادا با آلبومی به نام "غریبه" آغاز کرد.
اولین آلبوم وی با نام اولین سلام وارد بازار شد که به توفیق چندانی دست نیافت . اما او با دومین آلبوم خود با نام غریبه رکورد فروش در ایران را شکست . آلبوم بعدی او با نام سرگذشت وارد بازار شد که یکی از آهنگهای او با نام ای وطن در این البوم قرار دارد آلبوم اخر او نیز با نام از تو دورم با فضایی عاشقانه و بر مبنای اشعار عبدالجبار کاکایی وارد بازار شد که ترانههای مانند "دوست دارم"و "وقتی بارون میزنه" را شامل میشود
- ۱۳۸۹: غریبه ۲
- ۱۳۸۷: رمیکس
- ۱۳۸۶: از تو دورم
- ۱۳۸۳: سرگذشت
- ۱۳۸۳: غریبه
- ۱۳۸۰: اولین سلام
آهنگ جدید و فوق العاده زیبا ار فریدون به اسم دوست دارم
دانلود از دو سرور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این چند روزیکه نبودم پخش شدهآهنگ جدید و فوق العاده زیبا و شنیدنی فریدون آسرایی به نام تو نیستی , با کیفیت اورجینال
( ترانه : حسین غیاثی / تنظیم : شایان کریمی / میکس و مسترینگ : امیر سینکی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
فريدون آسرايي در تلويزيون
خب امروز هنرمند محبوب و خوش صدا ... يكي از بهترين خوانندگان داخل كشور ( به اعتقا خيلي ها ) و بهترين خواننده ي داخل كشور ( به اعتقاد خودم ) در تلويزيون حضور پيدا كرد. در شبكه ي تهران ( 5 ) و ايشون 2 تا آهنگ رو خوندن و اجرا كردند.
يكي از كارها " سلام " بود ... و كار ديگري يه ورژن ريتميك و ترنس از آهنگ " گل نازم " كه اجرا شد.
صحبت هاي فريدون آسرايي هم توي اين برنامه خيلي جالب و قابل توجه بودش ... ايشون تاكيد زيادي داشتند روي اين موضوع كه تمام آثارشون رو سعي كردن جوري انتخاب كنند كه ترانه هاش رو خيلي مرتبط با خودش ميدونه ... و ديگه اينكه تماما حرف دل خود اين هنرمند هستش و توي زندگي خودش با اين موضوع ها ارتباط و خاطره ي خاصي رو داشته و اينكه حرف دل ترانه سرا رو حرف دل خودش و گروه زيادي از مردم ميدونه.
حضور فريدون آسرايي در تلويزيون نشون ميده كه اين هنرمند يك خواننده ي مردمي هستند ... كسي كه در جامعه ارتباط خوبي با مردم دارند برعكس خيلي هاي ديگه كه حتي به درخواست هاي زياد براي حضور در تلويزيون جوابي ندادند ! و اين موضوع فرق يك هنرمند مردمي و مثبت رو با بقيه نشون ميده .... تعريف هنر يعني در خدمت و براي مردم كار كردن ... نه در انزوا و گوشه نشيني وقت گذروندن.
اميدوارم سال هاي سال زنده باشه و سلامت و شاهد شنيدن كارهاي خاصش باشيم ... كارهايي كه مشابهش رو در داخل و نه در خارج از كشور نداريم.
موفق باشيد
اینم کلیپ فریدون در تلویزیون
دمش گرم که اصالتش رو فراموش نکرده و نگرانه که گویش کرجی داره از بین میره:
سلام دوستان ...
خب 2 تا آهنگ قبلي فريدون رو گفتم از سرور 4Shared قرار بدم ... ظاهرا لينك هاي بالا ديگه كار نميكنه.
فريدون آسرايي _ دوست دارم
اين آهنگ " دوست دارم " واقعا خيلي زيباست ... يكي از بهترين هايي كه سابقا از فريدون شنيدم ... واقعا آرام و فوق العادس
دوست دارم دوست دارمقد تموم آدما
دوست دارم دوست دارم
قد تموم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دل بردی و پنهون شدی
دل بردی و پنهون شدی
از من چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من چرا از من چرا
عاشق شدم عاشق شدم
عاشق شدم عاشق شدم
از چشم من پنهون نشو
از چشم من پنهون نشو
تنها شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها شدم تنها شدم
تنها نرو تنها نرو
تنها نرو تنها نرو
پر می کشی تا آسمون
من خسته بی بال و پر
پر می کشی تا آسمون
من خسته بی بال و پر
روزی که برگردی دگر
از من نمی بینی اثر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دگر
از من نمی بینی اثر
روزی که برگردی دگر
از من نمی بینی اثر
دوست دارم دوست دارم
دوست دارم دوست دارم
قد تموم آدما
قد تموم عاشقا
فريدون آسرايي _ تو نيستي
اين آهنگ هم زيبا هستش به نظرم ... اما " دوست دارم " يه چيز ديگس ...
موفق باشيد
آهنگ جدید و بسیار زیبای فریدون آسرایی با نام یکی بود یکی نبود
( تیتراژ سریال یکی بود یکی نبود )
رمیکس جدید و فوق العاده زیبای آهنگ فریدون آسرایی به نام گل هیاهوما نفهمیدیم چرا سایت منبع پستش رو حذف کرد!!
( رمیکس : حمید خیاوی )
( توضیح : این رمیکس از ترکیب 2 آهنگ فارسی و ترکی می باشد)
خودم دانلود کردم اما متاسفانه فایل دانلودی مشکل داشت
در صورت رفع مشکل لینک رو میزارم براتون
Last edited by NET DOCTOR; 05-04-2012 at 15:07.
آهنگ جدید و فوق العاده فریدون آسرایی و مهرزاد به نام شهید آرامش
MP3 128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)