سلام
من نمی خوام بخوابم شبانه روز می خوام به غیر از 3 ساعت خواب بیدار باشم![]()
به جز قهوه هر چی راه علمی بلدین بگین
بسوزه پدره کنکور![]()
سلام
من نمی خوام بخوابم شبانه روز می خوام به غیر از 3 ساعت خواب بیدار باشم![]()
به جز قهوه هر چی راه علمی بلدین بگین
بسوزه پدره کنکور![]()
Last edited by Babak_King; 01-07-2006 at 14:28.
البته اگر دانشگاه آزاد مي خواهيد شركت كنيد ، كه بايد بخونيد .
اما اگر مي خواهي فردا كنكور بدي كه اصلا امروز را بايد بي خيال شي ...
برو تفريح ، برو پارك ، درس هم نخون !
راستي از نظر علمي به نظرت 3 ساعت خواب درست هست ؟!
لزومي نداره كه بگم كه خوابيدن براي سلامت بدن, تجديد قوا, تمركز فكر.. لازمه و خوب خودتون هم بخوبي به اين امر واقفين.
در مورد قهوه كه گفتين, مقدار كمش براي تمدد اعصاب و خواب توصيه ميشه. مگربه مقدار زياد قهوه و چائي بنوشين كه توصيه نميشه چون تپش قلب مياره و اعصاب رو متشنج ميكنه و.. مشكلات بسيار ديگه در طولاني مدت.
اما مانع خواب شدن و البته تاحدودي از خواب اجتناب كردن در افراد مختلف فرق داره. بهتره از اونچه كه باعث خوابتون ميشه اجتناب كنين. مثلا بعضي ها با انجام كاري كه براشون خسته كننده است خوابشون ميگيره. يك عده ديگه با خوندن كتاب. عواملي رو كه باعث خوابتون ميشن ازشون اجتناب كنين. همونطور كه ميدونين بدن رو ميشه به همه چيز عادت داد ولي با نرمش و نه ناگهاني. براي بيخوابي هم بايد هر بار ساعت خوابتون رو به هر طريق و همونطور كه بالاتر اشاره كردم با اجتناب از بعضي كارهائي كه براي شما خواب اورن عقبتر ببرين.
و چون قبلا تنظيم شده كه سر ساعتي بيدار شه باز هم سر همون ساعت هميشگي بيدار ميشين. براي جلوگيري از اينكه مبادا دوباره چشماتونو ببندين و خوابتون بره بلافاصله بلند شين. براي اينكه هنوز بدنتون به كمتر خوابيدن عادت نكرده و ممكنه در عرض روز خوابتون بگيره بعد از صبحونه 200 و يا 500 ميلي گرم ويتامين C بخورين و كمي ورزش سبك بكنين.
يك راه ديگه براي جلوگيري از خوابيدن و مثلا بيدار موندن بيش از 24 ساعت خوردن ويتامين C هست و در بعد از ظهر. مثلا اگر شبها ساعت ده شب عادت دارين بخوابين 500 ميلي گرم ويتامين C در ساعت 5 يا 6 بعد از ظهر بخورين. البته در خوردن ويتامين C بايد دقت داشته باشين كه جزو افرادي كه فشار پائين دارن نباشين. درافراد 60 ميلي گرم ويتامين C نياز طبيعي بدن هست. اما اگر سيگاري هستين و يا فشار بالا دارين تا 1000 ميلي گرم ويتامين C هم ميتونين بخورين تا خوابتون نره.
گياهاني هم هستن كه انرژي زا هستند و توليد بيخوابي ميكنن.
اما فردا نياين بگين دچار بيخوابي شدم, حالا چكار كنم خوابم بره!
در مورد ويتامين C هم با مسئوليت محدود! يهو فشارتون نيفته پائين. بهتره روز اول 100 ميلي گرم بعد از صبحونه بخورين و بعد از ظهرهم 100 ميلي گرم. جانب احتياط رو نگه دارين بهتره.
اگه بدن کمتر از 8 ساعت بخوابه زود از کار میفته زود پیر میشه
یکی بود تو مجله نشون میداد که به دلیل ضربه ای که به سرش خورده بو د قسمتی در مغزش که مربوط به خوابیدن بود از کار افتاده بود در 24 ساعت 2 -3 ساعت فقط دراز می کشید و چشمهاشو رو هم میذاشت
به دلیل فشارهایی که از بی خوابی به چشماش اومده بود
یه چشش کور شده و اون چشمشم ظعیف شده بود مشکل مغزی هم پیدا کرده بود
پس سیع کن شب بخوابی صبح زود درس بخونی
با اجازه
Last edited by mahsoft; 19-07-2006 at 10:56.
ممنون از سخنانه مفیده و عالیه شما ماه زیبالزومي نداره كه بگم كه خوابيدن براي سلامت بدن, تجديد قوا, تمركز فكر.. لازمه و خوب خودتون هم بخوبي به اين امر واقفين.
در مورد قهوه كه گفتين, مقدار كمش براي تمدد اعصاب و خواب توصيه ميشه. مگربه مقدار زياد قهوه و چائي بنوشين كه توصيه نميشه چون تپش قلب مياره و اعصاب رو متشنج ميكنه و.. مشكلات بسيار ديگه در طولاني مدت.
اما مانع خواب شدن و البته تاحدودي از خواب اجتناب كردن در افراد مختلف فرق داره. بهتره از اونچه كه باعث خوابتون ميشه اجتناب كنين. مثلا بعضي ها با انجام كاري كه براشون خسته كننده است خوابشون ميگيره. يك عده ديگه با خوندن كتاب. عواملي رو كه باعث خوابتون ميشن ازشون اجتناب كنين. همونطور كه ميدونين بدن رو ميشه به همه چيز عادت داد ولي با نرمش و نه ناگهاني. براي بيخوابي هم بايد هر بار ساعت خوابتون رو به هر طريق و همونطور كه بالاتر اشاره كردم با اجتناب از بعضي كارهائي كه براي شما خواب اورن عقبتر ببرين.
و چون قبلا تنظيم شده كه سر ساعتي بيدار شه باز هم سر همون ساعت هميشگي بيدار ميشين. براي جلوگيري از اينكه مبادا دوباره چشماتونو ببندين و خوابتون بره بلافاصله بلند شين. براي اينكه هنوز بدنتون به كمتر خوابيدن عادت نكرده و ممكنه در عرض روز خوابتون بگيره بعد از صبحونه 200 و يا 500 ميلي گرم ويتامين C بخورين و كمي ورزش سبك بكنين.
يك راه ديگه براي جلوگيري از خوابيدن و مثلا بيدار موندن بيش از 24 ساعت خوردن ويتامين C هست و در بعد از ظهر. مثلا اگر شبها ساعت ده شب عادت دارين بخوابين 500 ميلي گرم ويتامين C در ساعت 5 يا 6 بعد از ظهر بخورين. البته در خوردن ويتامين C بايد دقت داشته باشين كه جزو افرادي كه فشار پائين دارن نباشين. درافراد 60 ميلي گرم ويتامين C نياز طبيعي بدن هست. اما اگر سيگاري هستين و يا فشار بالا دارين تا 1000 ميلي گرم ويتامين C هم ميتونين بخورين تا خوابتون نره.
گياهاني هم هستن كه انرژي زا هستند و توليد بيخوابي ميكنن.
اما فردا نياين بگين دچار بيخوابي شدم, حالا چكار كنم خوابم بره!
در مورد ويتامين C هم با مسئوليت محدود! يهو فشارتون نيفته پائين. بهتره روز اول 100 ميلي گرم بعد از صبحونه بخورين و بعد از ظهرهم 100 ميلي گرم. جانب احتياط رو نگه دارين بهتره.
راستش امتحانم که تموم شد انشالله در موارده بعدی استفاده میکنم از سخنانه شما
خیلی لطف کردین
نه دوست عزيز شما اگر يه مدت كم بخوابي به نفعته چون تو امتحان قبول مي شي بعد جبران اون همه خستگي رو مي كني در ضمن گفت از 6 ساعت كمتر نخواب 8 ساعد خيلي زياده بابا.
بهترين راه همون قهوه است كه خودت گفتي. من بعضي وقتها كه كار ضروري برام پيش مياد اين كار را ميكنم: يك استكان بزرگ يا يك ليوان كوچك برميدارم، سه قاشق مربا خوري كافيميت، دو قاشق مربا خوري پر از نسكافه گلد، دو قاشق مربا خوري شكر ميرزم و اگه تو ليوان يا استكان جاي خالي باقي مونده بود توش آب جوش ميريزم و خوب به هم ميزنم و با توجه به مزه گندش يك باره اون را سر ميكشم. من اين راه را امتحان كردم. در حالي كه به شدت خوابت مياد بعد از خوردنش دوازده ساعت فيكس ميتوني راحت بيدار بموني. 100% جواب ميده. البته اينو بهت بگم كه استفاده مكرر از اين راه داغونت ميكنه. فقط در مواقع ضروري استفاده كن. من يكسري سر همين مسئله و طي چند شب متوالي يك شيشه نسكافه گلد بزرگ 250 گرمي را تموم كردم به اضافه يك عدد كافي ميت 1000 گرمي.
با تشكر از شما و پوزش ازاينكه دير جواب داده بودم. اما زودتر تاپيك رو نديده بدم.نوشته شده توسط Babak_King
و با ارزوي موفقيت شما و همگي
خودتون راحت كن يه دبه گنده ماست بخور تمام اعصابت كندتر كار مي كنن ميري تو خواب !
ولي اگر قهوه بخوري يا سيگار بكشي يا مشروب بخوري يا ايكس ! يا كوكائين اعصابت مثل اسب كار مي كنن و شايد ديگه نتوني بخوابي حتي اگر خودت بخواي !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)