درود
من جدیدا وقتی 2 تا رنگ (که تقریبا شبیه هم هستند) رو با هم ترکیب میکنم (کنار هم میذارم) کیفیتش تیکه تیکه میشه و صاف و یک دست (نرم) نمیشه!
برای نمونه عکس زیر :
باید چیکار کنم تا درست شه ؟!خیلی رو اعصابه!
درود
من جدیدا وقتی 2 تا رنگ (که تقریبا شبیه هم هستند) رو با هم ترکیب میکنم (کنار هم میذارم) کیفیتش تیکه تیکه میشه و صاف و یک دست (نرم) نمیشه!
برای نمونه عکس زیر :
باید چیکار کنم تا درست شه ؟!خیلی رو اعصابه!
Last edited by Diazepam; 18-01-2012 at 11:52.
با گرادیانت این ترکیب رو درست کردین؟
نه ! براشه!
البته فرقی نداره کلا رنگارو این مدلی میاره :(
اگه یکی کمک کنه ممنون میشم!
یه عکس دیگه گذاشتم تا بهتر بفهمید چی میگم! کیفیتش انگار میاد پایین .. یکی کمک کنه plzzzzzzzzzzzzzzz
سلام
عزیز فکر کنم از مد براش یا گرادینتت باشه . یه چک بکن اگه با این مورد مشکلت حل نشد بگو تا یه راه دیگه رو امتحان کنیم .
راستی مشخصات سندی رو که این مشکل رو برات پیش میاره، رو اینجا بزار .
فکر نکنم اشکال از براش یا گرادیانت باشه! چون هر تغییری میدم حتی سایه روشن بازم اینجوری بی کیفیت میاره!!
منظورتون از مشخصات سند اینه؟ :
![]()
فکر کنم مشکل از مود رنگیتون هست
اون روی 16 یا 32 تنظیم کنید فک کنم مشکل حل بشه
هاردنس براشتون هم می تونه باعث تیزی و عدم نرمی گوشه ها بشه اونم چک کنین
راستی مونیتورت رو که تغییر ندادی؟ از این led هاست؟
با 16 تست کردم تغیری نمیکنه! با 32 تست کردم وقتی میذذارم رو 32 اصلا هیچیش کار نمیکنه!کلیک میکنم ارور میده! خیلی داغون میشه اصلا!
هاردنس هم تغییر میدم ولی بازم درست نمیشه!
مانیتورمو تغییر ندادم ... led نیست lcd یه...
فکر کنم از تنظیماتشه چون مشکله من فقط براش و اینجور چیزا نیست! کلا کیفیت رو میاره پایین! حتی مثلا با Dodge Tool و Burn Tool هم کار میکنم اینجوری میشه! خیلی رو اعصابه...کار نهاییم همیشه بی کیفیت از آب در میاد :(
مثلا این عکس رو نیگاه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنگ بندیش خیلی بی کیفیته و تیکه تیکه شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)