تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: درخواست راهنمایی از دوستان عزیزم در انجمن

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض درخواست راهنمایی از دوستان عزیزم در انجمن

با سلام بنده چند تا درخواست راهنمایی دارم لطفا سریعا راهنمایی کنید با توجه به اینکه ظرف یکی دو روز باید سیستممو تهیه کنم .
    1- با حدود 600 تومان یک سیستم کامل شامل مانیتور و کیبورد و اسپیکر معرفی کنید .کاربردهم کارهای خونگی و بازی در حد متوسط باشه تعصب خاصی هم ندارم فقط بهترین و کاراترین سیستم با نوجه به بودجه باشه
    2- من یه سیستم با مشخصات زیر دارم : مانیتور ال جی فول اچ دی 2262 tqT ، گرافیک msi 560ti، پاور گرین 585،اینترنت ای دی اس ال ، کیس گرین مگنوم ، هارد 320، رم 2 گیگ DDR3،سی پی یو AMD 945، مادربورد گیگا 770T USB3، و دی وی دی رایتر ، حالا اگه بخوام این سیستمو ارتقا بدم بنظر شما با توجه به قطعاتی که جدیدا آمده چه قطعاتی را تغییر بدم بهتره؟ بودجه هم حدود 400 دارم .ازسیستمم راضیم اما میخام ببینم میتونم با این بودجه تغییر بدربخوری به سیستم بدم ؟ مثلا نوع سیستم اینترنتمو عوض کنم و مثلا اینترنت ایرانسل بیسیم بگیرم یا نوع رمو تغییر بدم یا مانیتور جدید اگه اومده بگیرم یا مثلا هارد با ظرفیت بالا بگیرم ؟یا بلوری رام بگیرم ؟ یا سی پی یو و مادربوردو عوض کنم اگه نوع کاراترشون اومده ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید فقط خواهشا سریع تر

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

چراکسی جواب مارونمیده!!!؟؟؟؟

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

1.با توجه به افزایش شدید قیمت ارز، سیستم مناسبی برای گیم نمیشه بست و مجبور به معرفی سیستم با گرافیک آنبرد خواهم بود.
    2. قطعات خوبی دارید، به نظر من 2 گیگ رم دیگه به سیستم اضافه کنید و یک کولر خوب برای پردازنده بخرید و اورش کنید، فریم بیشتری در بازی خواهید گرفت.

4. 3 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام

1.با توجه به افزایش شدید قیمت ارز، سیستم مناسبی برای گیم نمیشه بست و مجبور به معرفی سیستم با گرافیک آنبرد خواهم بود.
    2. قطعات خوبی دارید، به نظر من 2 گیگ رم دیگه به سیستم اضافه کنید و یک کولر خوب برای پردازنده بخرید و اورش کنید، فریم بیشتری در بازی خواهید گرفت.
    با تشکر از جوابتون اگه 100 تومن رو بودجه بزارم و مانیتور مناسب 17 اینچ انتخاب کنم با اسپیکر 3 تیکه ارزون و یک کیس مناسب گرین چه پیشنهادی دارید ؟مثلا آیا نمیشه به گرافیک 550 یا 450 یا 6790 فکرکرد؟
    ولی درمورد سیستم خودم بله حتما یه 2 گیگ دیگه رم میگرم .اما ایا بنظرتون بهتر نیست سی پی یو م را با1090 یا 1100T جایگزین کنم ؟ یا نظرتون در مورد گرفتن بلوری پلیر چیست؟ آیا بکارم میاد ؟ قیمتش چنده ؟

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

1. باز هم به چنین کانفیگی نمیرسیم.

cpu: AMD 255: 85
    mb: ASRock 770 iCafe: 85
    ram: 2G 1333 Elixir: 17
    vga: powercolor 5670 1G GDDR5: 110
    hdd: Seagate 500GB 7200-12: 145
    power: FSP Hexa 400: 50
    case: Green MD121: 33
    odd: DVD-RW Liteon: 26
    monitor: LG LED 1940S: 150
    mouse+kb+speaker: 40
    sum: 741

اگه یه هارد دست دوم با قیمت مناسب پیدا کنید وضعیت بهتر میشه.

2. در بازیها معمولا" بیشتر از 4 هسته استفاده نمیشه، و فرکانس مهمتره، واسه همین پیشنهاد خرید کولر و اورکلاک رو دادم.

7. 2 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

1. باز هم به چنین کانفیگی نمیرسیم.

cpu: AMD 255: 85
    mb: ASRock 770 iCafe: 85
    ram: 2G 1333 Elixir: 17
    vga: powercolor 5670 1G GDDR5: 110
    hdd: Seagate 500GB 7200-12: 145
    power: FSP Hexa 400: 50
    case: Green MD121: 33
    odd: DVD-RW Liteon: 26
    monitor: LG LED 1940S: 150
    mouse+kb+speaker: 40
    sum: 741

اگه یه هارد دست دوم با قیمت مناسب پیدا کنید وضعیت بهتر میشه.

2. در بازیها معمولا" بیشتر از 4 هسته استفاده نمیشه، و فرکانس مهمتره، واسه همین پیشنهاد خرید کولر و اورکلاک رو دادم.
    ممنونم دوست عزیز حالا اگه سیستم بالا را درنظر بگیریم و بخواهیم فعلا گرافیک انبورد که بشه بطور متوسط بازیها را اجراکنیم و بعدا یه گرافیک بخرم و اضافه کنم چه سیستمی پیشنهاد میکنید ؟ممنون از جوابتون
    در مورد سیستم خودم هم الان یه موقعیتی پیش اومده که میتونم مادربور خودمو با ازراک 970extreme4 یا بیواستارta890fxe عوض کنم بنظرتون این کاروبکنم یا نه ؟ نهایتش 40 تومن رومادربورد خودم باید بدم .درضمن از بین ایندو کدوم بهتره ؟
    فقط دوست عزیزم خواهشا یه کم سریع جواب بدین نیم ساعت دیگه باید برم بازار بخصوص درمورد تعویض مادربوردها.ممنونم
    Last edited by toorajjj; 18-01-2012 at 15:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •