سلام به همه دوستانی که پیگیر مشکل من هستند! واقعا ممنونم ... عکس های زیر رو ببینید بعد توضیح میدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس شماره 1 : با نرم افزار prime تست گرفتم و نتیجش در cpu -z که سی پی یو با تمام توان کار کرد.
عکس شماره دو : در حین تست با prime که در نرم افزار Everest ultimate edition همونطور که میبینید تمام هسته ها صد در صد فعالیت دارند.
عکس شماره سه : در حال اکسترکت یک فایل رار 3 گیگابایتی که میبینید سی پی یو نصف توانش رو هم به کار نمیگیره!
عکس شماره چهار : باز هم در حال اکسترکت که همانطور که میبینید گاهی اوقات وضعیت بدتر هم میشه مخصوصا اگه دو فایل رو همزمان اکسترکت کنم.
البته سیستمم رم 2 گیگ داره و اینقدر پائین نیست که با اجرای دو اکسترکت همزمان تاثیری در سرعت اکسترکت کردن بگذاره.
توضیح : با ترم افزار ultimate everest هم تست گرفتم چونکه مادربرد گیگابایت دارم و اگه esay energey saver خاموش باشه و اکسترکت هم نکنم باز در نرم افزار cpu-z نشون میده که سی پی یو تا اخرین توانش داره کار میکنه.
در اجرای بازی ها و یا نصب فایلهای اجرایی مشکلی ندارم.چون اضافه شدن دور فن و صدای زیادی که تولید میکنه حکایت از فعالیت بالای 70 درصدی سی پی یو رو میده .ولی نمیدونم چرا در استرکت این مشکل رو دارم!
با نرم افزار 7-zip هم تست کردم ولی فرقی نداشت.
با سپاس از شما دوستان