تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: از کار انداختن اجرای اتوماتیک وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض از کار انداختن اجرای اتوماتیک وب

از روزی که لب تابمو گرفتم یه ساتی هست به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هر پنج دقیقه با اجرا شدن ار طریق run و تایپ شدن اتوماتیک تو قسمت مربوطه میاد بالا. خیلی کلافم کرده یکی بهم بگه که چه جوری از طریق رجیستری میشه از کار انداختش من با تشکر از خجالتش در میام. البته تو رجیستری پیداش کردم و پاک کردم ولی با ریستارت ویندوز دوباره پیداش میشه.

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

تو run برن msconfig به تب startup برو وتمام گرینه هارو به غیر از آنتی ویروس و برنامه هایی که نیاز داری disable کن در ضمن اگر آنتی ویروس نداری بهتره از nod32 آپدیت شده استقاده کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همین آنتی ویروس آپدیتو دو سه روزه که نصب کردم. رفتم، اونجا نبود که غیر فعالش کنم. کامل بگم اینه که میره "ران" رو اجرا می کنه بعد همون آدرسی که گفتم رو کامل تایپ می کنه بعد قشنگ برای خودش اینتر می زنه و بعد با مرورگر پیش فرضم که فایرفوکسه میاد بالا.
    Last edited by amirtoudeh; 18-01-2012 at 00:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ps3amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

همین آنتی ویروس آپدیتو دو سه روزه که نصب کردم. رفتم، اونجا نبود که غیر فعالش کنم. کامل بگم اینه که میره "ران" رو اجرا می کنه بعد همون آدرسی که گفتم رو کامل تایپ می کنه بعد قشنگ برای خودش اینتر می زنه و بعد با مرورگر پیش فرضم که فایرفوکسه میاد بالا.
    1. وقتی کامپیوتر را روشن میکنی این طوری میشه یا هر وقتی خودش بخواد؟
    2.کاملا افکت داره این کارا؟یعنی مرور گر باز میشه حروف یکی یکی تایپ میشند بعدش سایته باز میشه؟یا یدفه مرور گر میاد اینا را توش نوشته و در حال رفتنه؟

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

دوست عزیز این کار غیر ممکنه.اگه اینتور باشه باید مواظب رایانتون باشید و علتشو پیدا کمید چون اگه برنامه مخربی این کارو کنه ممکنه اطلاعات و پسوردات رو هم برداره.اگه کسپر نصب کنی میشه کنترلش کرد.

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

اگه از روزی که لپ رو گرفتی اینجوری بوده میتونی این برنامه رو نصب کنی.هم انتی ویروسهو و هم کنترل کامل بر اینترنت داره.
    Kaspersky Internet Security 2011

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

1. وقتی کامپیوتر را روشن میکنی این طوری میشه یا هر وقتی خودش بخواد؟
    2.کاملا افکت داره این کارا؟یعنی مرور گر باز میشه حروف یکی یکی تایپ میشند بعدش سایته باز میشه؟یا یدفه مرور گر میاد اینا را توش نوشته و در حال رفتنه؟
    هر وقت که خودش بخواد این طور میشه، گفتم اول run اجرا میشه بعدش تو قسمت تایپی شروع می کنه به تایپ آدرس سایت بعد با مرورگر پیش فرض که فایرفوکسه میاد بالا. همین. پیشنهاد خودم اینه که خودم یه ویندوز دیگه نصب کنم چون کل درایورش رو دارم تازه می تونم آپدیت درایورشم از سایت اچ پی بگیرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •