با سلام و خسته نباشید
چرا تو موزیلا کادر بالای موزیلا که وقتی Pass سیو میکنه کار نمی کنه
یکی راهنمایی کنه من هر کاری میکنم کار نمیکنه ویندوز هم عوض میکنم اول کار میکنه بعد دیگه اصلا کار نمی کنه
منتظرم...
با سلام و خسته نباشید
چرا تو موزیلا کادر بالای موزیلا که وقتی Pass سیو میکنه کار نمی کنه
یکی راهنمایی کنه من هر کاری میکنم کار نمیکنه ویندوز هم عوض میکنم اول کار میکنه بعد دیگه اصلا کار نمی کنه
منتظرم...
طبق سایت اول برین یا که سایت دوم برای فیکس کردن این گزینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من که نفهمیدم چی شد مشکل موزیلا من فقط کادر که نشون دادم تو آدرس بار هست نشون نمیده دوستان گفتن از Java و Flash هم میتونه باشه لطفا راهنمایی کنید ؟
الان منظور شما اینه که پسوردی که میخواین سیو کنید بطور اتومات اون گزینه نمیاد که سیو بشه درسته ؟ اگراینطوریه که داخل سایت اول و دوم روش فعلا کردنش گفته ربطی به جاوا یا که فلاش پلایر هم نباید داشته باشه یکدورم کش و هیستوری temp ویندوز خودتون با برنامه Internet Cleaner Portable که لینکش پایین هست پاکسازی کنید ببینید فیکس میشه .
Last edited by jafarian; 16-01-2012 at 14:46.
آره اون بالا آیکن سایت ها که میاد وقتی روش کلیک میکنی یه کادر باز میشه
درسته ؟
سیو پسورد هم یه کادر باز میشه
وقتی میخوام یه پلاگین برای مثال پلاگین آمار الکسا رو نصب کنم یه کادری باز میشه
درسته تا الان ؟
ان کادر هایی که من میگم برای من اصلا باز نمیشه فک کنم فهمیده باشید چی گقتم :s
پس منظورتون اینه که کادر نصب تم هم برای شما باز نمیشه اگر اینطوریه که از اون برنامه که گذاشتم استفاده کنید با همین برنامه کش و هیستوری و temp ونیدوز که گفتم پاک کنید ببینید فیکس میشه بعد جوابش بدین در ضمن شما اگر افزونه ای چیزی هم نصب هست روی مرورگرکلا آنیستال کنید .
والا همه کارایی که گفتید انجام دادم ولی باز کادر نمیاد![]()
اون برنامه ای که من گذاشتم دان کردین که به وسیله اون کش و هیستوری مرورگر خودتون پاک کنید ؟ سایت پایین ببینیدکه گفته ازطریق safe mode بالا بیاین بعدش اون فرمان داخل منوی run ران وارد کنید همراه باشکل توضیح داده که چطوری مرورگر به حالت پیشفرض بازگردانی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)