تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: توجه ! اِرفون های مدل ep-830 کریتیو " با گارانتی آواژنگ " همه فیک هستن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض توجه ! اِرفون های مدل ep-830 کریتیو " با گارانتی آواژنگ " همه فیک هستن .

سلام دوستان میخوام داستانی رو که امروز برام پیش اومد براتون تعریف کنم .

از دیجی کالا دو تا ارفون ep-830 کریتیو سفارش دادم . و البته با گارانتی آواژنگ . هرکدوم به قیمت 34 هزار تومن .

وقتی خواستم از نماینده دیجی کالا این دو تا ارفون رو تحویل بگیرم ( حضوری رفته بودم پیش نماینده ـش که تحویل بگیرم ) دیدم بر خلاف اون چیزی که انتظار داشتم ارفون ها در جعبه ی مقوایی سفید رنگی قرار دارند ! که پلمب هم نیست ! و فقط روش یه برچست گارانتی آواژنگ خورده ...

خُب تا اینجای کار من که هنوز به آواژنگ و اعتبارش اعتماد داشتم گفتم هرچی هست اورجیناله و پک و اینها مهم نیست ولی !

وقتی ارفون ها رو آوردم خونه و کیفیت صداشون رو چک کردم دیدم حتی از ارفون 7 هزار تومنی منم کیفیتشون پایینتره به حدی که ارفون 7 تومنی من 2 برابر بلندی و کیفیت صدا داره نسبت به این مدلی که من از آواژنگ خریدم .

بعد رفتم تو سایت هایی که در مورد فیک بودن ارفون ها بحث می کُنند ! ( البته از قبل با این سایت ها آشنایی داشتم و از همون لحظه که ارفون رو از جعبه مقواییش در آوردم و نشان ZEN رو به جای Creative روی گوشی هاش دیدم شکی برام باقی نموند که این ارفون ها فیک هستند و آواژنگ در این امر دخیله ! )

خلاصه زنگ زدم به آواژنگ و گفتم که ارفون هاتون فیکه ! گفتن فیک نیست ! گفتم هست ! گفت نیست چجوری میتونی ثابت کُنی که فیکه ! گفتم من تو کار ارفون هستم و به راحتی میتونم تشخیص بدم که فیک چی هست . گفت که نه فیک نیست و از این حرفا که آخر سر من بهش گفتم چرا این ارفون تو پک اصلی کمپانی سازنده نبوده و شما اون رو تو جعبه ی مقوایی دادین بیرون ؟ گفت اونایی که پک دارند پنجاه هزار تومن هستند نه 34 هزار تومن ! - یعنی با زبون بی زبونی و تلویحاً گفت که اونایی که تو پک اصلی هستند و پنجاه هزار تومن هستند ارجینال هستند نه اینایی که تو جعبه سفید مقوایی و توسط آواژنگ گارانتی شده اند ! - خُلاصه به هیچ صراتی مستقیم نشدن که ارفون ها رو پس بگیرن و باز دم دیجی کالا گرم که پس گرفت و پولمو بهم داد و عذر خواهی هم کرد . ولی مقصر اینجا دیجی کالا نیست چونکه قطعات جانبی رو شرکت هایی مثل آواژنگ گارانتی می کنند که گند زدن به هرچی گارانتی . اینا دیدن گنده شدن و مردم به اسم آواژنگ اعتماد دارند زده اند تو کار وارد کردن اجناس تقلبی ، مردم هم که گول اسم آواژنگ رو میخورن و میرن جنس های تقلبی آواژنگ ( حداقل در مورد این مدل ارفون ها ) رو با اعتماد کامل میخرند و خبر ندارند که این دزد ها اجناس بنجل بهشون انداختن .

خلاصه دوستان هوشیار باشید و مدل ارفون ep-830 کریتیو با گارانتی آواژنگ رو به هیچ وجه خریداری نکنید . بدرود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزيز دم شما هم گرم كه پته اين شيادهاي به ظاهر معتبر را رو كرديد . من كه خيلي وقت هستش از آواژنگ دل كندم . قبلا هم من رم كينگ مكس خريدم با باس دقيقا نميدونم 1333 بود يا چقدر . سيستم ولي اونو با باس پاينتر ميشناخت زنگ زدم به خدماتش ميگفت برو تو بايوس و اونجا باس رو ببر بالا ؟ من گفتم كه بابا جون اين كه ذاتا نشد باس بالا و شما با اين كارت داري يجورايي رم رو اوركلاك ميكني ! ميگفت همينه در صورتي رم پاتريوت با همون باس رو بدون تغييرات بايوس درست ميشناخت . راستي همش هم تاكيد ميكردن كه رو مادربرد ايسوس رم كينگ مكس نبندم . معلوم بود كه ايسوس چه داغي به دلشون گذاشته بود .

3. 4 کاربر از asa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا باورت میشه وقتی دارم این پست رو مینویسم زمانیه که قرار بود برم دی جی کالا و این ep-830 رو سفارش بدم.

باورم نمیشه همچین تاپیکی و دیدم. خدا عمرت بده پسر. دمت گرم. مرسی بابت اطلاع رسانی عالیت.

حالا پس چی بخریم تو این رنج ....

5. 3 کاربر از subwaygo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا باورت میشه وقتی دارم این پست رو مینویسم زمانیه که قرار بود برم دی جی کالا و این ep-830 رو سفارش بدم.

باورم نمیشه همچین تاپیکی و دیدم. خدا عمرت بده پسر. دمت گرم. مرسی بابت اطلاع رسانی عالیت.

حالا پس چی بخریم تو این رنج ....
    شما بهتره تو این رنج اصلاً چیزی نخری ! یعنی اگه کیفیت صدا و شفافیت برات مهمه اصلاً تا 30 یا حتی 50 هزار تومن خرج نکنی بهتره ! چون هیچ ارفونی با این قیمت ها به درد نمیخوره و کیفیت خوبی نداره ! ولی تا دلت بخواد بلندی و بوم بوم الکی ! ( یعنی باس پرت و کنترل نشده داره ! ) به نظرم پولاتو جمع کُن یه Jays Three بگیر که راضی میشی و به خواسته ـت که کیفیت و بلندی صدا هست میرسی .

موفق باشی .

8. 2 کاربر از msbmeysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jacob73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ما در هیچ سرزمینی زندگی نمیکنیم منزل ما قلب کسانی است ک

پيش فرض

منم میخواستم بخرم!! خدا خیرت بده!
    اینی که گفتی مال چه شرکتیه و قیمتش چجوریاس؟!

10. این کاربر از jacob73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

منم میخواستم بخرم!! خدا خیرت بده!
    اینی که گفتی مال چه شرکتیه و قیمتش چجوریاس؟!
    گارانتی شاب . قیمت دقیق ـش دستم نیست ولی نهایتاً 120 - 100 تومن باشه . آخرین قیمتی که ازش دارم 82 تومنه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من همین الان از جمهوری یه نفر برام خرید. هنوز نیاوورده برام.
    31 تومن.
    میگه توی جعبه ی سفیده و روشم یه مهر داره. هری دلم ریخت پایین. به نظر شما چی کار کنم؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

تو این رنج بهترین گزینه E630 هست که هم اصبلی هست هم کیفیت به مراتب مناسبی داره. فیک واصلش هم میشه راحت تشخیص داد. این 830 خیلی وقته که میگن فیکش اومده تو بازار .چون همه مدل 630 رو میشناسن فکر میکنن 830 میتونه قوی تر و بهتر باش. در صورتی که در اون حد قیمتی که تو بازا هست نیست. این مدل اگه هم تو بازار باشه 60 تومنه حدوداً

داره خودمونی میشه والـ Vallio ـیو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفـ Esf ـهان

پيش فرض

سلام ، نمیدونم شما به چه دلیلی این تاپیک رو زدید ، من زیاد به این دیجی کالا اعتماد ندارم با این قیمت های کذاییش ، اما من تنها محصولای رو دیدم که با گارانتی هست و های کپی نیست محصولات آواژنگ هست ، وقتی که چند روز پیش به یکی از فروشنده های محصولات اصلی ، که حتی های کپی هم نمیاره مراجعه کردم رفیقمه ! و 830 با گارانتی اصلی رو دستم گرفتم کف کردم ، واقعاً ساختش عالی بود ، حتماً فروشنده های دیجی کالا کالای فیک رو به جای اصلی به شما دادند !
    من همون 830 با گارانتی رو خریدم 37 تومن که شما کمتر از 39 گیرتون نمیاد !

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •