سلام دوستان میخوام داستانی رو که امروز برام پیش اومد براتون تعریف کنم .
از دیجی کالا دو تا ارفون ep-830 کریتیو سفارش دادم . و البته با گارانتی آواژنگ . هرکدوم به قیمت 34 هزار تومن .
وقتی خواستم از نماینده دیجی کالا این دو تا ارفون رو تحویل بگیرم ( حضوری رفته بودم پیش نماینده ـش که تحویل بگیرم ) دیدم بر خلاف اون چیزی که انتظار داشتم ارفون ها در جعبه ی مقوایی سفید رنگی قرار دارند ! که پلمب هم نیست ! و فقط روش یه برچست گارانتی آواژنگ خورده ...
خُب تا اینجای کار من که هنوز به آواژنگ و اعتبارش اعتماد داشتم گفتم هرچی هست اورجیناله و پک و اینها مهم نیست ولی !
وقتی ارفون ها رو آوردم خونه و کیفیت صداشون رو چک کردم دیدم حتی از ارفون 7 هزار تومنی منم کیفیتشون پایینتره به حدی که ارفون 7 تومنی من 2 برابر بلندی و کیفیت صدا داره نسبت به این مدلی که من از آواژنگ خریدم .
بعد رفتم تو سایت هایی که در مورد فیک بودن ارفون ها بحث می کُنند ! ( البته از قبل با این سایت ها آشنایی داشتم و از همون لحظه که ارفون رو از جعبه مقواییش در آوردم و نشان ZEN رو به جای Creative روی گوشی هاش دیدم شکی برام باقی نموند که این ارفون ها فیک هستند و آواژنگ در این امر دخیله ! )
خلاصه زنگ زدم به آواژنگ و گفتم که ارفون هاتون فیکه ! گفتن فیک نیست ! گفتم هست ! گفت نیست چجوری میتونی ثابت کُنی که فیکه ! گفتم من تو کار ارفون هستم و به راحتی میتونم تشخیص بدم که فیک چی هست . گفت که نه فیک نیست و از این حرفا که آخر سر من بهش گفتم چرا این ارفون تو پک اصلی کمپانی سازنده نبوده و شما اون رو تو جعبه ی مقوایی دادین بیرون ؟ گفت اونایی که پک دارند پنجاه هزار تومن هستند نه 34 هزار تومن ! - یعنی با زبون بی زبونی و تلویحاً گفت که اونایی که تو پک اصلی هستند و پنجاه هزار تومن هستند ارجینال هستند نه اینایی که تو جعبه سفید مقوایی و توسط آواژنگ گارانتی شده اند ! - خُلاصه به هیچ صراتی مستقیم نشدن که ارفون ها رو پس بگیرن و باز دم دیجی کالا گرم که پس گرفت و پولمو بهم داد و عذر خواهی هم کرد . ولی مقصر اینجا دیجی کالا نیست چونکه قطعات جانبی رو شرکت هایی مثل آواژنگ گارانتی می کنند که گند زدن به هرچی گارانتی . اینا دیدن گنده شدن و مردم به اسم آواژنگ اعتماد دارند زده اند تو کار وارد کردن اجناس تقلبی ، مردم هم که گول اسم آواژنگ رو میخورن و میرن جنس های تقلبی آواژنگ ( حداقل در مورد این مدل ارفون ها ) رو با اعتماد کامل میخرند و خبر ندارند که این دزد ها اجناس بنجل بهشون انداختن .
خلاصه دوستان هوشیار باشید و مدل ارفون ep-830 کریتیو با گارانتی آواژنگ رو به هیچ وجه خریداری نکنید . بدرود