تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: network connections

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض network connections

سلام چرا تو بک ترک network connections کار نمیده?یعنی نصب که نبود اما نصبش کردم اون بالا هم میاد اما با علامت تعجب میاد در صورتی که خود برنامه wicd network managerکه پیش فرض بک ترک بود کار میده اما نمیشه با تلفن همراه به اینترنت وصل شد در صورتی که با این برنامه network connections که ماله اوبونتو هست اونجا کامل کار میده خوب مگه اصل بک ترک ماله اوبونتو نیست ؟پس لطفا یه برنامه به من معرفی کنید که بتونم باش از طریق گوشی یعنی بولوتوث اتصال به اینترنت وصل بشم!!!!!!!به خدا نیاز دارم فقط کمک کنید یه سوال دیگه اینکه بهترین برنامه برای برنامه نویسی با سی یا سی++ یا سی#فقط فقط فقط فقط فقط فقط گرافیکی باشهههههههههههه

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

به یاد قدیما دوباره لاگین کردم توی سایت!

سلام رفیق،

ببین ساده بهت بگم که نه اذیت بشی و نه کلی مشکل بخوره به پات، بگو نیاز هات از لینوکس چی هست تا یه توزیع کاربر پسند بهت معرفی کنیم، شما توی پست گفته بودی حتی طریقه ی نصب از روی سورس رو هم بلد نیستی (البته اونموقع) بک ترک توزیعی هست که برای حرفه ای های لینوکس هست و مقاصد خودش رو داره، اگه تازه اومدی سمت لینوکس اول باید چند وقتی رو با توزیع های ساده سروکله بزنی (گفتم سروکله! نه اینکه نصب کنی و بعد مثل آب خوردن برنامه فقط توشون نصب کنی!) بعد از چند وقت که سیستم و ساختار لینوکس اومد دستت، بری سمت توزیع های حرفه ای تر.

در غیر این صورت، آینده شما اینگونه خواهد بود => 10000 سوال بی جواب، و 1000 کار انجام ناپذیر!

3. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •