تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: مكان زمان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض مكان زمان

اگر صفحه ي فضا زمان سوراخ بشه،اونوقت چه اتفاقي ميفته؟
    Last edited by ahmad931; 17-01-2012 at 22:30.

2. این کاربر از ahmad931 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

چی؟ میشه بیشتر توضیح بدین!
    سوالتون مربوط به فیزیک دبیرستانه یا فیزیک سطوح بالاتر و فیزیک نوین و سیاهچاله و کیهان شناسی و ...؟!
    اگه میشه بیشتر توضیح بدین.

4. این کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نه دوست عزيز فيزيك دبيرستان چيه؟فيزيك دبيرستان در واقع يك پيش فيزيك هست(فيزيك مقدماتي هست) ايني كه من ميگم فيزيك پيشرفته (فيزيك روز) هست.
    البته جوابش رو پيدا كردم،بحثش درازه،فقط خلاصه بگم همه ي اجرام و اشياء جهان بر روي صفحه ي فضا زمان قرار دارند و همچنين با سوراخ كردن اين صفحه ميشه تونل فضايي ايجاد كرد و همچنين ميشه سير در زمان كرد.
    Last edited by ahmad931; 17-01-2012 at 22:31.

6. 2 کاربر از ahmad931 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

نه دوست عزيز فيزيك دبيرستان چيه؟فيزيك دبيرستان در واقع يك پيش فيزيك هست(فيزيك مقدماتي هست) ايني كه من ميگم فيزيك پيشرفته (فيزيك روز) هست.
    البته جوابش رو پيدا كردم،بحثش درازه،فقط خلاصه بگم همه ي اجرام و اشياء جهان بر روي صفحه ي مكان زمان قرار دارند و همچنين با سوراخ كردن اين صفحه ميشه تونل فضايي ايجاد كرد و همچنين ميشه سير در زمان كرد.
    مثل سیاهچاله ها درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

(قبل از هرچيزي بايد اين نكته رو اصلاح كنم كه صفحه، فضا زمان هست و در تايپ كردنم اشتباهي مكان زمان تايپش كردم)
    اگر منظور شما اينه كه سياه چاله ها هم روي اين صفحه قرار دارند؛بله اما اگه منظورتون اينه كه عملكردشون مانند سياه چاله هاست كه بايد بگم خير؛

اگر بخوام با يك مثال خيلي ساده توضيح بدم،صفحه فضا زمان مانند سطح زمين هست ولي سياه چاله ها مانند يك چاله بسيار عميق در زمين هستند.
    صفحه فضا زمان يك دستگاه هستش( يعني درستش اينه كه يك دستگاه هست ولي براي درك بهتر، از كلمه صفحه استفاده كردم) و كيهان توي اون واقع شده و هر چيزي كه جرم داشته باشه(ستاره ها و سياره ها و ...) ساختار اونو خم مي كنند،مانند يك توپي كه روي يك صفحه قرار داره و اونو خم ميكنه.

اما سياه چاله ها، اشياء بسيار چگالي هستند كه باعث پاره شدن(از هم گسيختن) ساختار فضا زمان ميشه،اين اشياء همونطور هم كه گفتم يك گودي بسيار عميق و بزرگي در ساختار فضا زمان درست مي كنند.

اميدوارم توضيحاتم براي درك مختصري از اين موضوع كافي بوده باشه

9. این کاربر از ahmad931 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

(قبل از هرچيزي بايد اين نكته رو اصلاح كنم كه صفحه، فضا زمان هست و در تايپ كردنم اشتباهي مكان زمان تايپش كردم)
    اگر منظور شما اينه كه سياه چاله ها هم روي اين صفحه قرار دارند؛بله اما اگه منظورتون اينه كه عملكردشون مانند سياه چاله هاست كه بايد بگم خير؛

اگر بخوام با يك مثال خيلي ساده توضيح بدم،صفحه فضا زمان مانند سطح زمين هست ولي سياه چاله ها مانند يك چاله بسيار عميق در زمين هستند.
    صفحه فضا زمان يك دستگاه هستش( يعني درستش اينه كه يك دستگاه هست ولي براي درك بهتر، از كلمه صفحه استفاده كردم) و كيهان توي اون واقع شده و هر چيزي كه جرم داشته باشه(ستاره ها و سياره ها و ...) ساختار اونو خم مي كنند،مانند يك توپي كه روي يك صفحه قرار داره و اونو خم ميكنه.

اما سياه چاله ها، اشياء بسيار چگالي هستند كه باعث پاره شدن(از هم گسيختن) ساختار فضا زمان ميشه،اين اشياء همونطور هم كه گفتم يك گودي بسيار عميق و بزرگي در ساختار فضا زمان درست مي كنند.

اميدوارم توضيحاتم براي درك مختصري از اين موضوع كافي بوده باشه
    ممنون.
    شما گفتین مکان زمان منم یاد دبیرستان افتادم! آخه گفتم اونجا که مکان زمان سوراخ نمیشد!
    پس اگه سیاهچاله ها دقیقا اون چیزی نیستن که میگین پس چی چیزی هست که باعث سوراخ شدن فضا زمان میشه؟ غیر از سیاهچاله ها بازم چیزی داریم که همیچن خاصیتی داشته باشه و بتونه باعث گسیختگی فضا و زمان بشه؟ قبل از به وجود اومدن سیاهچاله اون یه ستاره بوده درسته؟ در مراحل آخر که میشه کوتوله سفید (فکر کنم!) اونجا هنوز فقط میتونه فضا و زمان رو خم کنه؟ یا اون موقع تا قبل از تبدیل شدن به سیاهچاله میتونه باعث سوراخ شدن فضا و زمان بشه؟
    به جز سیاهچاله ها چیز دیگه ای داریم که باعث از هم گسیختگی زمان فضا بشه؟
    ببخشید زیاد سوال پرسیدم. اگه فرصت داشتین جوابشونو بگین ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام بر همگي.
    فرصت كمي دارم و سرم با مطالعه و تحقيق و ...شلوغه،اما با اين حال به سؤالات شما جواب مختصر و مفيد مي دهم:

1- چی چیزی هست که باعث سوراخ شدن فضا زمان میشه؟ جواب اين سؤالتونو قبلا دادم؛سياه چاله ها
    2-غیر از سیاهچاله ها بازم چیزی داریم که همیچن خاصیتی داشته باشه و بتونه باعث گسیختگی فضا و زمان بشه؟به جز سیاهچاله ها چیز دیگه ای داریم که باعث از هم گسیختگی زمان فضا بشه؟ فعلا چيز ديگري با اين خصوصيت كشف نشده
    3-قبل از به وجود اومدن سیاهچاله اون یه ستاره بوده درسته؟بله
    4-در مراحل آخر که میشه کوتوله سفید (فکر کنم!) اونجا هنوز فقط میتونه فضا و زمان رو خم کنه؟ یا اون موقع تا قبل از تبدیل شدن به سیاهچاله میتونه باعث سوراخ شدن فضا و زمان بشه؟همونطور كه داره تبديل به سياه چاله ميشه كم كم صفحه فضا زمان رو بيشتر خم مي كنه تا اينكه در آخر(تبديل به سياه چاله ميشه) و باعث از هم گسيختن فضا زمان ميشه.

12. این کاربر از ahmad931 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

حالا کی گفته که فضا-زمان سوراخ می شه!اگه سوراخ شه که سیاهچاله باید بره یک جا(مثلا یک دنیا)ی دیگه!
    اشتباه می کنید.فضا-زمان هیچ وقت سوراخ نمی شه و نشده/بلکه فقط خمیده می شه و وفعلا سیاهچاله ها به واسطه چگالی عجیبشون (جرم بسیار زیاد در واحا حجم کم)بیشتر از بقیه پدیده ها باعث این خمیدگی می شن.ولی نه اینکه پاره کنن!

14. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نه دوست عزيز،چون تصور شما از فضا زمان دقيق نيست؛اينطوري فكر مي كنيد،دقيقا سياه چاله ها موجب از هم گسيختگي فضا زمان ميشن؛همه چيز رو با شرايط و قوانين زمين مقايسه نكنيد،اونجا زمين نيست كه وقتي مثلا اگر سطح صفحه اي سوراخ بشه و چيزي روش باشه؛اون جسم بدليل جاذبه بيفته پايين،كلا شرايط فضا زمان و سياه چاله و.... با زمين فرق مي كنه

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دو ست عزیز جسارت نباشه ولی با چهار تا مقاله خوندن نمی شه در باره نسبیت به این سادگی نطر داد!شما یک منبع معتبر نشون بدبد که واضح بگه این صفحه سوراخ می شه!چون من تا حالا همچین چیزی رو نشنیدم.دوما اینکه معنی دقیق کلمه از هم گسیختگی رو هم اگه می دونید بگید!چون من دقیق نفهمیدم!
    اگه یک جرمی بتونه این صفحه رو سوراخ کنه یعنی باید انقدر تو این صفحه فرو بره تا حجمش صفر بشه(در واقع یک نقطه)و همچین چیزی تا به حال مشاهده نشده
    در ضمن من هم با زمین مقایسه نکردم فضا-زمان رو!صفحه طبق تعریف ریاضیش دو بعدیه و فضا-زمان چهار بعدی!ما برای سادگی او رو صفحه در نظر می گیریم.سه بعد مکانی که در جهت زمان خمیده می شه.در واقع فضا-زمان تحت تاثیر هر جرمی خمیده می شه.چه جرم کم چه سیاهچاله.دلیل این خمیدگی احتمالا به برهم کنشهای کوانتومی ذرات بر می گرده که هنوز معلوم نیست
    Last edited by amin666; 21-01-2012 at 15:15.

17. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •