در خواست كرك برنامه 3D albom
در خواست كرك برنامه 3D albom
دوست عزیز اگه منظورتون 3D Photo Album Screensaver یا برنامه ی دیگه ای هست لطفآ نام کامل و ورژن دقیقش رو ذکر کنید...مرسی.
سلام عزيز جان ممنون كه به درخواست من جواب دادي
راستش من ورژنشو نمي دونم يعني اصلا تونصبش نميگه چه ورژنى است ولي درسته برنامه ساخت فلش اسكن سيور وفورمت هاي تصويري از عكس ميباشد.
دوست عزيز
توي منو بار فكر مي كنم گزينه آخر about باشه اونو باز كن ببين كه ورژن و اسم كامل رو داده يا نه
srp جان اگه در مسیری که آقای royaye_talkh55 گفتن ورژن دقیقش رو ندید حتمآ در فایل Help ش در پوشه ای که نصبش کردید ذکر شده.به هر حال این 2 کرک رو میتونید تست کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه ها واقعا شرمندم كردين
من با كلي تلاش موفق شدم ورژنشو بدست بيارم
هه هه
le 2.03
ممنون
من اونا رد دانلود كردم ببينم كار ميكنه يا نه
به هر حال ممنون
تا بعد
Last edited by srp; 01-07-2006 at 21:39.
srp جان مطمئنید ؟! فکر کنم اصلآ هنوز این ورژنش نیومده ! یا حداقل کرکی براش نیست..!
دوست عزيز بالاخره معلوم نكرديد اسم برنامه چيه.در ضمن دوست عزيز darkwizard اينقدر با اطمينان نگيد نيست شايد شما پيدا نكرده باشيد.بهتره بگيد من كه پيدا نكردم.
با اون نام دارك عزيز و ورژن srp عزيز كرك يا سريالي پيدا نكردم
دوست عزیز اگه منظورتون 3D Photo Album Screensaver یا برنامه ی دیگه ای هستMani_Borna جان! اسم برنامه رو که تایید کردند !تونصبش نميگه چه ورژنى است ولي درسته برنامه ساخت فلش اسكن سيور وفورمت هاي تصويري از عكس ميباشد.
در ضمن من که گفتم فکر کنم... (تازه اونم برای اطمینان!).وقتی سایت سازندش میگه از نسخه ی 1.2 بیشتر نیومده مگه میشه برای 2.03 که اصلآ وجود نداره کرکی باشه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)