مد 7:قرار دادن افزونه ها (addon) به فایل فلش بدون نیاز به فلش کردن دوباره
منظور من از این مد اینه که مثلا شما یه قابلیت میخواین به فایل فلش اضافه کنین مثله فارسی ساز و با افزودن اون فایل ها به رام دیگه نیازی نباشه که بخواین دوباره بعد از فلش کردن رام دوباره فارسی ساز را نصب کنین
من این آموزش را با فارسی ساز انجام میدم بقیه قابلیت هاو addon ها که در توضیحاتش گفته شده باشه که مثله فلش کردن انجام میشه دقیقا همین روش هست و مشکلی نیست...
1.اول فایل زیپ را باز کنین درون اون دو تا فایل میبینین:
2.فایل اول که اسمش META-INF هست کاری بهش نداریم و مربوط هست به ریز فایلهایی که درون فارسی ساز هست و با یه سری فایلهایی که ما بهش نیاز نداریم
3.فایل دوم که اسمش system هست و ما به این فایل احتیاج داریم دقت کنین که فایلهاای که درون این پوشه هستند دقیقا به همان مسیری میروند که توی فایل فلش هست
4.این پوشه را باز میکنیم که حاوی 4تا فایل هست (دقت کنین که من از جدیدترین فارسی ساز دارم استفاده میکنم و ورژن های قبلی دارای 2 یا 3 فایل هستند.)
5.خوب به ترتیب پوشه ها را باز کرده و فایلهای مربوطه را به رام انتقال میدین مثلا پوشه اول که app هست را باز میکنین و توش یه فایل میبینیم به نام Mms.apk که این فایل را منتقل میکنیم به همان مسیر در رام یعنی system\app
6.خوب به همین ترتیب فایل ها را منتقل میکنیم به رام (مثلا فایلی که توی پوشه فونت هست را به پوشه فونت در همون مسیر رام)
خوب بعد از انتقال کامل فایل ها کار تمام هست و شما کلیه فایلهای فارسی ساز را منتقل کردین به رام و دیگه نیازی به فلش دوباره نیست...
به پوشه system در رام برین و با انتخاب فایل build.prop و گزینه editانتخاب شده واونو باز کنین:
خوب با باز کردن اون یه سری مشخصات رام را میبینین که هدف ما در این مد تغییر اسم رام به اسم دلخواه هست خوب به دنبال کلمه ro.modversion یا ro.product.version یا بگردین همون طور که در عکس زیر میبینین
جلوی این دو عبارت اسم فایل رام مربوطه هست که به راحتی میتونین اسم رام را عوض کنین به اسم دلخواه...
مد9:تغییر فرمت و اندازه سایز وفریم فیلمبرداری و عکس برداری
خوب همون طور که در آموزش مد بالا اون فایل build.prop را دارین ویرایش میکنین بگردین دنبال اسم ro.media مطابق عکس زیر یه سری عبارت ها میبینین که همه اونها مخصوص و مربوط هست به بخش فیلمبرداری و عکس برداری که عبارت های مشخص شده در عکس 7 مربوط هست به بخش فیلمبرداری و عکس 8 مربوط هست به بخش عکس برداری:
خوب فقط یه نکته مهم:
همان طور که در عکس ها میبینین دو تا warning یا هشدار نوشته که باید قبل از اعمال تغییرات به این موارد حتما توجه کنین
تنظیمات فیملبرداری:
1.ro.media.enc.file.format: که نوع کد کردن فیلمبرداری را نشون میده دقت کنین که این دو مورد بهتره که تغییر ندین چون تنها این دو کدک را گوشی مشناسه
2.ro.media.enc.vid.codec: اینم نوع فیلمبرداری هست که به این دو نوع فیلمبرداری باید انجام بده
3.ro.media.enc.vid.h263.width و ro.media.enc.vid.h263.height : به ترتیب عرض و طول فیلمبرداری را در فرمت h263 بهتون نشون میده (کمترین و بیشترین)
4.ro.media.enc.vid.h263.bps: بیت ریت فیلمبرداری را در این فرمت نشون میده
5.ro.media.enc.vid.h263.fps:حداقل و حداکثر فریم فیلمبرداری را در این فرمت نشون میده
6.ro.media.enc.vid.m4v.widthو ro.media.enc.vid.m4v.height:عرض و طول فیلمبرداری را در این نوع فرمت را تایین میکنه که از کمتر به بیشتر هست
7:ro.media.enc.vid.m4v.bps و ro.media.enc.vid.m4v.fps که به ترتیب بیت ریت و فریم ریت را برای این فریم نشون میده
تنظیمات عکس برداری برای افزایش کیفیت:
همون طور که در ادامه نوشته شده به انگلیسی برای افزایش کیفیت جلوی عبارت ro.media.dec.jpeg.memcap حداکثر اندازه عکس را براش مشخص کنین.
خوب دقت کنین که با تنظیم این مقادیر میتونین روی فیلم و عکس تاثیر بزاری ولی دقت کنین که همه اینها حد داره و از اون حد بیشتر هر قدر هم که تغییر بدین هیچ تغییر نمیکنه چون همه وابسته هست به سخت افزار دوربین و سرعت انتقال دیتا و 100 البته سرعت مموری کارت که در این مورد آخر خیلی توصیه ها شده که حتما کلاس 6 به بالا باشه و کلاس 10 را بهترین مموری کارت برای حداکثر سرعت گفته اند(که متاسفانه توی ایران موجود نیست و کلاس 6 هم فقط 8گیگ هست نه 16 گیگ...)
دقت کنین که در این فایل خیلی مشخصات دیگه هست از جمله ورژن رام اصلی و ... که همون طور که خودشون در فایل نوشتن با تغییر بعضی پارامترها هیچ تاثیری نمیتونین توی ورژن بزارین ..
توجه کنین که هر گونه تغییر احتمالی در این فایل به غیر از مدهایی که من معرفی میکنم کاملا با مسئولیت خودتون هست و با تغییر بعضی قسمت ها ممکنه اصلا گوشیتون بعد از فلش بالا نیات پس بهتره که از مدهای گفته شده استفاده کنین..
مد10:قرار دادن فایلهایی به غیر از مسیر رام:
خوب تا حالا هر چی ماگفتیم توی مسیر system بود که همان مسیر رام هست حالا اگه ما بخواهیم یه فایل مثلا یه برنامرو مستقیم توی حافظه داخلی گوشی نصب کنیم که بعدا اگه نخواستیم راحت توی بخش تنظیمات پاکش کنیم چی؟
خوب اینم خیلی راحته و کافیه شما فایلهاتون را توی پوشه data رام بزارین..
نکته 1: دقت کنین که این پوشه اصلا توی سیستم نیست به مسیر زیر دقت کنین متوجه میشین که کجاست:
خوب حالا با توجه به توضیحات بالا موارد زیر را در نظر بگیرن:
برای گذاشتم برنامه توی اون مسیر باید پوشه app را توی پوشه data بسازین:
دقت کنین که هر تغییری میخواین بدین دقیقا مشابه هست ...