تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل مانیتور سامسونگ مدل S20A560H با کابل HDMI

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض مشکل مانیتور سامسونگ مدل S20A560H با کابل HDMI

با سلام
    چند روز پیش یه مانیتور LED سامسونگ مدل S20A560H گرفتم که خروجی HDMI هم داره. مانیتور رو به وسیله کابل HDMI به کیس وصل کردم. حالا یه مشکل وجود داره که نمیدونم طبیعیه یا نه؟
    اگر مانیتور رو روشن کنم و بعد سیستم رو روشن کنم، تصویر بالا نمیاد و روی صفحه پیغام چک کردن کابل رو میده و باید اول سیستم رو روشن کنم و بعد از چند لحظه مانیتور رو روشن کنم. مانیتور قبلی من CRT بود و به وسیله کابل D-SUB وصل بود. به نظر شما این طبیعیه یا نه؟ آیا به نصب نبودن درایور اون مربوط نمیشه؟ (البته الان درایور رو نصب کردم، شاید درست بشه)

ممنون میشم یکی جواب بده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

عجب شرکت مزخرفی این سام سونگ منم این مشکلو دارم برای من360 h plus da

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام
    چند روز پیش یه مانیتور LED سامسونگ مدل S20A560H گرفتم که خروجی HDMI هم داره. مانیتور رو به وسیله کابل HDMI به کیس وصل کردم. حالا یه مشکل وجود داره که نمیدونم طبیعیه یا نه؟
    اگر مانیتور رو روشن کنم و بعد سیستم رو روشن کنم، تصویر بالا نمیاد و روی صفحه پیغام چک کردن کابل رو میده و باید اول سیستم رو روشن کنم و بعد از چند لحظه مانیتور رو روشن کنم. مانیتور قبلی من CRT بود و به وسیله کابل D-SUB وصل بود. به نظر شما این طبیعیه یا نه؟ آیا به نصب نبودن درایور اون مربوط نمیشه؟ (البته الان درایور رو نصب کردم، شاید درست بشه)

ممنون میشم یکی جواب بده.
    سلام
    آقا این مانیتور رو چند گرفتین؟
    زمان پاسخگویی و حداکثر رزولوشنش چقدره؟
    آیا راضی هستین ازش؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام

ممنون میشم یکی جواب بده.
    این مشکل از تنظمیات گرافیکتون است باید برین تو تنظمیات scaling و display گرافیک و مشکل رو برطرف کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض مشکل در مدل ال یی دی سامسونگ A300

سلام
    متاسفانه یک چند روزی مانیتور سامسونگم مدل ال یی دی SA 300 زمانیکه کامپیوتر را روشن میکنم و ویندوز میخواد بیاد بالا مانیتور به حالت Auto Adjustment و از عدد 1 تا 100 میره و هر وقت که کامپیوتر ری استارت یا روشن میشه میره توی این حالت و حتی رنگ مانیتور هم کم و زیاد میشه . با اینکه تنظیماتش هم چک کردم باز هم درست نشد . اگر امکانش هست راهنمایی کنید که به چه صورتی می تونم کاری کنم که این حالت نیاد؟
    Last edited by iceeeeeeee; 09-07-2012 at 08:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

لطفاً یکی پاسخ سوال ما را بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •