مطالب پیرامون این خواننده رو اینجا با هم به اشتراک می گذاریم
+
رعایت قوانین انجمن
مطالب پیرامون این خواننده رو اینجا با هم به اشتراک می گذاریم
+
رعایت قوانین انجمن
لهراسب یک اسم شاهنامه ای بوده و معنای ان هم اسب سفید است.
علی در ۲۰ فروردین به دنیا آمده و فارغ التحصیل رشته الکترونیک از دانشگاه آزاد کرج میباشد.
بسیار جوان متین و با وقاری است…
در کودکی بسیار آرام بوده و بیشتر سرگرم درس و مشق بسیار علاقمند به حضور در خانواده و تفریح با آنها و سفر است.
درسش در مدرسه خوب بود و خانوادهاش به خصوص پدرش اصرار داشت که رشته الکترونیک تحصیل کند به همین خاطر تصمیم کرفت کار جدی موسیقی را به بعد از دانشگاه موکول کند.
بیشتراز همه خود را مدیون پدرمیداند.
پرادو سوار میشود.
او خواننده جوانی است که با اجرای ترانه تیتراژ «پیله های پرواز» به محبوبیت رسید.
شغل قبلی او کارهای تبلیغاتی بود.
با ترانه سرایانی مانند فرزاد حسنی، مونا برزوی،روزبه بمانی علیرضا روح افزا و…همچنین آهنگسازانی مانند بهروز صفاریان، امیر علیزاده، عباس لطیفی، محمد رضا چراغعلی، مهران جمالی راد و ملودی محمودی همکاری کرده است.
برای اجرای آلبوم مثلث ۳ سال کار کرد آواز کلاسیک را نزد محمد رضا صادقی گذراند.
ایشان دارای 5 البوم : مثلث, دریایی ها,کالکشن,14 و البوم جدید تصمیم میباشند
آهنگ جدید و بسیار زیبای سریال شیدایی با صدای با صدای علی لهراسبی به اسم نجاتم بده
ظاهرا تیتراژ میانیه
دانلود با لینک مستقیم از دو سرورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by NET DOCTOR; 18-01-2012 at 19:34.
پس از انتشار خبر همکاری با «شادمهر» در آلبوم تصمیممدت زمان زیادی از انتشار آلبوم جدید علی لهراسبی نمیگذرد و پس از موفقیت خوبی که نصیب این آلبوم در بازار موسیقی کشور شد، قابل پیش بینی بود که کنسرتهای آخر سال این خواننده با اقبال عمومی مواجه شود و استقبال خوبی از آنها به عمل آید.
آیا علی لهراسبی ممنوع الکار شد؟
انتظارها برای اعلام تاریخ برگزاری این کنسرت (که معمولا طبق یک عادت سالیانه اواخر هر سال برگزار میشد) سر انجامی پیدا نکرد تا اینکه زمزمههایی مبنی بر وجود برخی مشکلات در پرونده این خواننده شنیده شد و پرس و جوها بالاخره به این نتیجه رسید که این خواننده به دلیل همکاری با «شادمهر» (خواننده و موزیسین آن ور آبی)، تا اطلاع ثانوی ممنوع الکار شده است.
اصل خبر از قول یکی از تهیه کنندهها و کنسرتگذاران عرصه پاپ منتشر شد که در آن ذکر شده که وقتی برای اقدام به اخذ مجوز کنسرت آخر سال این خواننده اقدام کرده با مهر ممنوع الکار شدن خوانندهاش رو به رو شده است. بصیرت نیا در این باره میگوید: «خبر صحت دارد و شایعه همکاری با شادمهر باعث این اتفاق شده است. راجع به مدت زمانی که این اتفاق و این حکم پابرجاست هم هیچ جواب درستی نگرفتیم و فعلا ایشان نمیتوانند اجرای زنده داشته باشند.»
حکمی در کار است؟
ممنوع الکار شدن هنرمندان عرصه موسیقی در ایران معمولا هیچ حکم یا ابلاغیهای را شامل نمیشود و هر خوانندهای که از سوی مراجع ذیصلاح، مرتکب اشتباهی میشود، در سکوت کامل و با مراودات و نامه نگاریهای داخلی، از اجرای زنده و انتشار آلبوم منع میشود. نظیر این اتفاقات زمانی ست که ویدئوی خوانندهای از شبکههای ماهوارهای پخش شود. همین باعث میشود که این خواننده به صورت اتوماتیک بین سه ماه تا دو سال از تمام فعالیتهای رسمی و قانونی در داخل کشور منع شود بدون اینکه حکمی دریافت کرده باشد. استفاده از بیلبوردهای تبلیغاتی نیز از دیگر ماجراهایی ست که به مممنوع الکار شدن ختم میشود، نظیر اتفاقی که چند ماه پیش برای روزبه نعمت اللهی افتاد و او به دلیل تبلیغات شهری برای کنسرت سعد آباداش، مدتی ممنوع الکار شد. یا صحبتهای پر سر و صدای سیروس الوند که سرانجامی جز ممنوع الکاری فرمان فتحعلیان نداشت.
سکوت
از مسئولین دفتر موسیقی وزارت ارشاد نیز همان طور که پیش بینی میشد کسی حاضر به اظهار نظر در این باره نشد تا علامت سوالها نسبت به شایعه بیشتر و بیشتر شود. عدهای از مسئولین این دفتر هم با اظهار بیاطلاعی از این خبر اعلام کردند که این تصمیم ربطی به دفتر موسیقی ندارد و شاید از سوی نهادهای دیگری گرفته و ابلاغ و اجرایی شده است.
لهراسبی: فعلا نظری ندارم!
پی گیریهای خبرنگار ما از خود این خواننده هم به نتیجه درستی ختم نشد و با توجه به تبعاتی که هر نوع اظهار نظری در این مورد برای لهراسبی میتوانست در پی داشته باشد، او سکوت را در این باره ترجیه داد و فقط به گفتن چند جمله در این باره اکتفا کرد: «فعلا نظری ندارم. چیزی به من ابلاغ نشده ولی قطعا کنسرتهایم تا آخر سال لغو شده است!».
این همه مدت لهراسبی تاپیک نداشته واقعا؟
«فعلا نظری ندارم. چیزی به من ابلاغ نشده ولی قطعا کنسرتهایم تا آخر سال لغو شده است!».![]()
خب با یه هماهنگی با شادمهر تکذیب کنه همکاری با شادمهر رو! نمیشه؟ چطوری میخوان ثابت کنن؟
5 شنبه با هم قراره بریم کنسرت بابک جهانبخش ......
ازش خبر هایی که این روزها همه جا پر شده رو پیگیری میکنم و اعلام میکنم
آخه یکی نیست به لهراسبی بگه:باباجان چرا این کار رو کردی؟دو فردای دیگه مجوزت کنسل می شه!من یکی که خیلی ناراحت می شم.
من فقط با لهراسبی حال می کنم.
کاری نداره میره اون طرف کارشو ادامه میده.
7 فروردین کنسرت در برج میلاد اوکی شد . منبع : علی لهراسبی دقایقی پیش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)