تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم شرکت اینترنتی پینگ بهتری داره؟

راي دهنده
7. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

0 0%
  • صبانت

1 14.29%
  • آسیاتک

1 14.29%
  • ماکس نت

0 0%
  • دیگر(نام رو ذکر کنین)

3 42.86%
  • پارس آنلاین

2 28.57%
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: کدوم شرکت اینترنتی پینگ بهتری داره(تهران)؟

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض کدوم شرکت اینترنتی پینگ بهتری داره(تهران)؟

سلام.من الان مخابرات دارم و اصلا ازش راضی نیستم و پینگ بازی هام در سرور ایران روی 270 هست که واقعا بد هست.می خوام بدونم کدوم شرکت اینترنتی پینگ بهتری رو داره (در تهران).لطفا این شرکت ها نباشه چون در موردش تحقیق کردم:آسیاتک.صبانت.ماکس نت.وایمکس که اصلا نباشه چون افتضاحه.خودم تو فکر این بودم شاتل بگیرم ولی مطمئن نیستم(لطفا در مورد شاتل هم بکگین که خوبه یا نه؟).لطفا نام شرکتو که گفتین بگین حدودا چه پینگی داره بین 90-100 هم خوبه از 270 بهتره!(پارس آنلاین خوبه یا نه؟)
    Last edited by Mool Tee; 12-01-2012 at 23:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من خودم از ADSL مخابرات استان تهران استفاده می‌کنم اهل بازی آنلاین هم نیستم ولی یه پسر عمو دارم پارس آنلاین 128 کیلوبیت با محدودیت حجمی گرفته و آنلاین بازی می‌کنه ، خودش میگه راضیم.

این از اطلاعات من ولی بهتره دوستانی که خودشان آنلاین بازی می‌کنند بیایند و نظر بدهند.

3. این کاربر از zelda64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

من تهران ینستم ... شیرازم . داتک دارم ...
    پینگم 35 ههه ... برای بازی عالی...
    میگن بیشتر اونایی که از مخابرات دارن پینگشون پایینه ...

5. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

به نظر من مخابرات واقعا بده.شما راست میگی داتک هم خوبه. ولی نظر بیشتری می خوام.ممنون واسه ی نظراتتون
    چند نفر از دوستام هم بهم داتک رو پیشنهاد کردن.ولی یه چیزی باقی میمونه RHODES عزیز شما از ADSL داتک استفاده می کنی یا Wimax داتک؟
    Last edited by Mool Tee; 13-01-2012 at 00:49.

داره خودمونی میشه mosili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

من از مخابرات سرویس دارم و ازش راضیم ! پینگم معمولا پایینه و خوب جواب میده !

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

اگه دنبال پینگ پایین هستید برید دنبال شرکت هایی که اینترنت وایرلس (وای - فای) ارائه میدند! توی سیستم ADSL و وایمکس شما به دلیل مشکلات زیرساختی و مخابراتی نمیتونید زمان پینگ خیلی پایین داشته باشید! به ندرت ، تکرار می کنم به ندرت توی سیستم ADSL میتونید زمان پینگ خیلی پایین داشته باشید.

در تهران از شرکت هایی بهتره سرویس وایرلس بگیرید که از IPM پهنای باند دارند نه شرکت ارتباطات زیرساخت! به دلیل اینکه روتینگ شما با سرورهای خارج از کشور ثابت و فقط از مسیر کشور آذربایجان هست و مسیر با کیفیتی هم هست!

موفق باشید.

9. 9 کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 256 پارس دارم
    پینگم هم همیشه زیر 30 هست

11. این کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hithd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

پيش فرض

اگه دنبال پینگ پایین هستید برید دنبال شرکت هایی که اینترنت وایرلس (وای - فای) ارائه میدند! توی سیستم ADSL و وایمکس شما به دلیل مشکلات زیرساختی و مخابراتی نمیتونید زمان پینگ خیلی پایین داشته باشید! به ندرت ، تکرار می کنم به ندرت توی سیستم ADSL میتونید زمان پینگ خیلی پایین داشته باشید.

در تهران از شرکت هایی بهتره سرویس وایرلس بگیرید که از IPM پهنای باند دارند نه شرکت ارتباطات زیرساخت! به دلیل اینکه روتینگ شما با سرورهای خارج از کشور ثابت و فقط از مسیر کشور آذربایجان هست و مسیر با کیفیتی هم هست!

موفق باشید.
    خوب دوست عزیز میشه یه چندتا از این شرکتها رو معرفی کنید؟! مثلا این شرکت i-net خوبه؟ً!و همین مشخصاتی رو که شما گفتی داره؟!

13. این کاربر از hithd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

bebin man mw2 online bazi mikardam bache hayi ke az sherkate petyak ya inet dashtan behtarin pingo dashtan adress [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از Pouya-HP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

خوب دوست عزیز میشه یه چندتا از این شرکتها رو معرفی کنید؟! مثلا این شرکت i-net خوبه؟ً!و همین مشخصاتی رو که شما گفتی داره؟!
    شرکت i-net را میتونید در تاپیکی که مربوط به این شرکت هست این سوال را مطرح کنید که از IPM پهنای باند دارند یا شرکت ارتباطات زیر ساخت تا دوستانی که با این شرکت در ارتباط هستند پاسخ بدند. اما به این احتمال زیاد و مطابق اطلاعاتی که بنده دارم خیر ؛ این شرکت از شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند داره.

بنده صحبتی که می کنم صرفاً نظر شخصی هست ؛ بنابراین نباید به عنوان تبلیغ برای یک شرکت خاص از اون برداشت بشه. در مورد شرکت هایی که از IPM پهنای باند دارند بنده تست های Tracert دو شرکت رسانه ی تهران و پتیاک را تا به حال دیدم که از این مسیر پهنای باند دارند.

ضمناً برای اثبات صحبتم که اشاره کردم توی سیستم ADSL به دلایل مخابراتی داشتن زمان پینگ خیلی پایین امکان پذیر نیست و به ندرت میشه زمان پینگ خیلی پایین داشت ؛ تست های Tracert و پینگ تایم زیر را مشاهده کنید که تحت یک شرایط مناسب در سیستم ADSL ایران بدست اومده و به ندرت این امکان در سیستم ADSL فراهم میشه(به دلایل مخابراتی):

فقط کافیه از نظر مخابراتی خط یک مشترک توسط DSLAM روی حالت Interleave قرار بگیره تا خود این موضوع به تنهایی باعث افزایش چمشگیر زمان پینگ داخل شبکه ی مشترک تا مخابرات بشه و در نتیجه افزایش زمان پینگ کلی را حاصل بشه.

17. این کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •