تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: قرص برای بیشتر و بهتر درس خوندن ؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض قرص برای بیشتر و بهتر درس خوندن ؟

من مشکل افسردگی دارم ولی برای کنکورم لازمه که میزان مطالعه خودم رو افزایش بدم
    ( کیفیت مطالعه من خوبه ) ولی با روز 6-7 ساعت مطالعه نمیشه برای من که از درسم که عقب هستم کاری از پیش برد
    میخوام قرصی بخورم که تمرکز من رو افزایش بده ؛ قرصی که عوارض هم نداشته باشه و بتونه باعث شه که من بیشتر درس بخونم

وقتی که میرم پای درس به محض اینکه به یه تست سخت برمیخورم احساس خواب آلودگی بهم دست میده و دلم میخواد درس رو بزارم کنار و برم بخوابم

وقتی هم که خواب آلوده نیستم تمرکز کافی ندارم برای خوندن ؛ فکرم هزار جا میره و تمرکزم به هرچی جز درس معطوف میشه

قبلنا که خیلی بد بودم روزی 2-3 ساعت بیشتر درس نمیخوندم ولی الان تقریبا روزی 8-9 ساعت پای درس هستم که 6-7 ساعتش مطالعه مفید هست . میخوام این مقدار بیشتر بشه و به زوری 8-9 ساعت مطالعه مفید برسه

قرصی هست که عوارض نداشته باشه ؟
    متاسفانه نمیتونم به رواپزشک هم مراجعه کنم و درمان طولانی شروع میکنم چون صالا وقتش رو ندارم و نتیجه ای هم که میخوام نتیجه فوری هست نه درمان طولانی مدت

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من مشکل افسردگی دارم ولی برای کنکورم لازمه که میزان مطالعه خودم رو افزایش بدم
    ( کیفیت مطالعه من خوبه ) ولی با روز 6-7 ساعت مطالعه نمیشه برای من که از درسم که عقب هستم کاری از پیش برد
    میخوام قرصی بخورم که تمرکز من رو افزایش بده ؛ قرصی که عوارض هم نداشته باشه و بتونه باعث شه که من بیشتر درس بخونم

وقتی که میرم پای درس به محض اینکه به یه تست سخت برمیخورم احساس خواب آلودگی بهم دست میده و دلم میخواد درس رو بزارم کنار و برم بخوابم

وقتی هم که خواب آلوده نیستم تمرکز کافی ندارم برای خوندن ؛ فکرم هزار جا میره و تمرکزم به هرچی جز درس معطوف میشه

قبلنا که خیلی بد بودم روزی 2-3 ساعت بیشتر درس نمیخوندم ولی الان تقریبا روزی 8-9 ساعت پای درس هستم که 6-7 ساعتش مطالعه مفید هست . میخوام این مقدار بیشتر بشه و به زوری 8-9 ساعت مطالعه مفید برسه

قرصی هست که عوارض نداشته باشه ؟
    متاسفانه نمیتونم به رواپزشک هم مراجعه کنم و درمان طولانی شروع میکنم چون صالا وقتش رو ندارم و نتیجه ای هم که میخوام نتیجه فوری هست نه درمان طولانی مدت
    درود

دوست عزیز افزایش تمرکز که به قرص ربطی نداره ، افزایش تمرکز سرچشمش خودتون هستین!

خب باید وقتی درس بخونین که احساس خواب آلودگی نکنین! مثل وقتی که بیدار شدین بعد صبحونه! و یا ظهر یا عصر و یا هر موقعی که شما حالت خستگی نداشته باشین! و دلیل خواب آلودگیتونم بستگی به محیط جایی که درس میخونین داره! و چگونگی نشستن شما هنگام درس خوندن!

در ضمن این حرفی که میزنین
    خب تمرکزتون رو به جاهای دیگه ندین و آروم باشین!

جا داره بگم اول از همه یه برنامه ریزی خوب و منظم واسه خودتون درست کنین! و تعداد ساعت مطالعتونم ببرین بالا! مثل خود من که روز امتحانا از 24 ساعت 18-20 ساعت می شینم درس میخونم! و اصلا هم خسته نمیشم! فقط بین هر 2 ساعت میرم آب و هوا عوض میکنم و میوه میخورم بعدش دوباره میام درس میخونم!

بهترین راه درمانتونم قرص نیست شما فکر میکنین قرص چیکار میکنه؟ فقط و فقط شدت یه فرآیند رو کاهش میده همین! بقیه کارا به عهده بدن شما هستش! یعنی باید خودتون برین به راه سلامت!تا از اینگونه بیماری ها راحت بشین ، امیدوارم تونسته باشم بفهمونم موفق باشین

3. 3 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز این کاری که شما میگین نیاز به عادت کردن داره باید تمرین کنی تا به اون حد برسی
    خب تمرکزتون رو به جاهای دیگه ندین و آروم باشین!
    فرض کنین شما از درد شدید گردن و بی حس شدن پاهاتون شکایت دارین و به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردین ؛ و بیماریتون ه مبه دلیل گرفتگی کانال یا دیسک گردن هس ؛ ایشون اگه به شما بگن که خب درد رو احساس نکنین !! همچین چیزی عملی میشه براتون ؟

من نیازم اینه که با داروهای ضدافسردگی کاری کنم که نتیجه فوری بگیرم . داروهایی از خانواده SSRI ها که عوارضشون بسیار کم هست .
    کسی فلوکستین مصرف کرده ؟

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شما كه تونستي روزي 2-3 ساعت رو بيشتر از دو برابر كني برسوني به روزي 7-8 ساعت درس
    اونوقت نميتوني اين 7-8 ساعت رو بكني 9 ساعت ؟؟؟
    دنبال قرص نباش همه قرصا عوارض دارن حتي اون استامينوفن معمولي كه همه وقتي سرشون درد ميگيره بدون توجه به عوارضش مصرفش ميكنن
    در ضمن اگه مثل اون مثال متخصص مغز و اعصابي كه زدي به شما هم متخصص گفت قرص بخور ديگه ما حرفي نداريم برو قرص بخور

6. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من يكي از دوستام ريتالين مصرف مي كنه
    فكر كنم قرص خوبي باشه
    ولي اول خوب تحقيق كن چون دكتر براش تجويز كرده

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کلا سعی کن قرصی نشی عوارض بعدش هم هست

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من يكي از دوستام ريتالين مصرف مي كنه
    فكر كنم قرص خوبي باشه
    ولي اول خوب تحقيق كن چون دكتر براش تجويز كرده
    مرد حسابي يه چيزي شنيدي همينجوري نيا بگو
    ريتالين جزو اعتياد آور ترين دارو ها ست تو بخش هاي روانپزشكي بيمارستان هم اگه مجبور بشن به عنوان آخرين داروي ممكن ازش استفاده ميكنن
    حواستون باشه يه وقت ريتالين مصرف نكنيد يه كنكور ارزش معتاد شدن نداره

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مرد حسابي يه چيزي شنيدي همينجوري نيا بگو
    ريتالين جزو اعتياد آور ترين دارو ها ست تو بخش هاي روانپزشكي بيمارستان هم اگه مجبور بشن به عنوان آخرين داروي ممكن ازش استفاده ميكنن
    حواستون باشه يه وقت ريتالين مصرف نكنيد يه كنكور ارزش معتاد شدن نداره
    من خودم کسایی رو میشناسم که ریتالین روزانه مصرف میکردن و هیچ مشکلی هم ندارن .
    همچین دارویی هم نیست که خیلی قوی باشه و توی بیمارستان به عنوان آخرین دارو مصرف کنن !
    یه دارویی هست که از گروه آمفتامین ها هست و حتی پزشکان عمومی هم به راحتی تجویزش میکنن
    اتفاقا داروهای قوی تر از ریتالین هم خیلی راحت تجویز میشن حتی به کسایی که بیماری زیادی ندارن .

البته در این مورد عرض کنم که شاید ریتالین به درد من نخوره چون من مشکل بییش فعالی و ... ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اگه واقعا مشکل افسردگی دارین چرا پیش یه روانپزشک نمیرین؟
    ولی در این رابطه باید بگم که SSRI ها داروهای خیلی کم ضرری نیستن من 5 ماهه فلووکسامین مصرف میکنم..مشکلات گوارشی دارم..شبا هم گهگاهی کابوس میبینم(بسیار وحشتناک).اگه یه روز هم نخورم تو سرم صدای سوت میاد. از نظر ج *ن*س*ی هم تاثیر منفی شدیدی داره....ولی از لحاظ سرحالی و با انرزی بودن واقعا تاثیر زیادی داره..به خصوص در مطالعه..که با هیجان و انگیزه بیشتری درس میخونم
    من نیازم اینه که با داروهای ضدافسردگی کاری کنم که نتیجه فوری بگیرم
    نتیجه خیلی فوری بعیده ولی بعد از یکی دو ماه اثر میزاره(در ضمن اگه مشکل ریزش مو داشته باشین تا حدودی با SSRI درمان میشه)

12. این کاربر از shamsoddin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز عرض کردم که نمیتونم به روانپزشک مراجعه کنم

من نتظر نظر آقای دکتر مرصدر هم هستم امدوارم ایشون هم نظرشون رو اعلام کنن

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •