سلام به تمام دوستان
من میخوام یه لپ تاپ از تهران بخرم .اگه میشه بنده رو کمی راهنمایی کنید که چه مدل لپ تاپ دلی(dell) رو بخرم با چه گارانتی و از کدوم بازار؟ و چه فرقی بین سی پی یو های I3و I5 هستش؟من فقط میتونم تا 800 تومن خرج کنم.ممنون از کمکتون
سلام به تمام دوستان
من میخوام یه لپ تاپ از تهران بخرم .اگه میشه بنده رو کمی راهنمایی کنید که چه مدل لپ تاپ دلی(dell) رو بخرم با چه گارانتی و از کدوم بازار؟ و چه فرقی بین سی پی یو های I3و I5 هستش؟من فقط میتونم تا 800 تومن خرج کنم.ممنون از کمکتون
از خرید دل منصرف شو> کیفیت پایین سری اینسپایرون
البته اگر علاقه داری تو این رده 5110 هست.
تفاوت اون دو رو بیخیال شو چون پولت به i5 نمیرسه.
پیشنهادات من HP 4530 - lenovo B570- asus x44-
4530 با سی پی یو i3 میتونی تهیه کنی
بی 570 دو کانفیگ داره یکی با سی پی یو B950 و دیگری ii3 که شما i3 رو میتونی بگیری. که حدود 750 باید باشه.
ممنون از جواب.من سه مدل از 5110 توی سایت رایان صبا میبینم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( که i5 هستش به غیر از هاردچه فرق اساسی دیگه ای باهم دارن.اگه میشه بطور خلاصه فرقشون رو هم بگین
ما رو گرفتی ؟ خودت میگی بیشتر از 800 نشه بعد لینک 880 میدی
برای اینکه بهترین مورد رو بگیری خواهشا 1- سقف بودجه 2- نیازهاتون از لبتاب رو بگید.
5110 حداقل 10 کانفیگ داره که هارد،رم،سی پی یو و ... توش متغیر هست. اما بازم میگم، من این مدل رو بهت پیشنهاد ندادم، پسفردا نیای بگی اینطوری شد، تقصیر شماست و شما به من گفتید .
این پست رو بخون
سلام..
داداش ایشون راست میگن.....
از DELL سه مدل 5010 5110 رو به خاطر خرابی زیاد بی خیال شو..
4030 رو هم به خاطر کیفیت ال سی دی پایین بیخیال شو..
فقط به کانفیگ توجه نکن.....
هر کدوم رو خواستی بگیری اول از همه در موردش تحقیق کن مثل کیفیت بدنه کیفیت ال سی دی و... فقط به کانفیگ و قیمت توجه نکن...
اگه Dell میخوای سری وسترو خیلی خوبه.. ولی گزینه های بهتری هم هست..
داداش Zimka کارش 20 20 هست.. هرچی میگه گوش کن مطمئن باش ضرر نمیکنی..![]()
ممنون .نمیخواستم شمارو سرکار بزارم.من لپ تاپ رو برای برنامه نویسی میخوام ولی شاید چون میخوام چیز خوبی بخرم و پول هم کم دارم ، دارم کمی وسواس به خرج میدم.پس بین این سه مدل HP 4530 - lenovo B570- asus x44 کدوم رو پیشنهاد میدین و آیا گارانتی خوبی توی بازار براشون هست؟. و نگفتی از کدوم بازار توی تهران بخرم.
ممنون از جوابتون
Last edited by mohebbi_md; 11-01-2012 at 22:23.
سلام..
من امروز این lenovo B570 رو دیدم .
لپتاپ زیبا و خوش ساختی بود... به نظر من همینو بگیر. با سی پی یو B950 قیمتش 710 بود... با Core i3 نمیدونم چه قدره..
گرافیکش INTEL 3000 هست.. یعنی ضعیف نیست.. روی این گرافیک CERYSIS 2 رو هم میتونی بازی کنی..
در کل با توجه به قیمتش خیلی به صرفه هست.
در مورد کیفیت ال سی دی وصدا و... رو نمیدونم....
نه عزیز. اون تیکه سرکار گذاشتن رو همیشه میگم. تیکه کلاممه
ببین برای برنامه نویسی هیچ احتیاجی به کارت گرافیک نداری و همین گرافیک اینتل جوابگوئه. بودجه شما محدوده و لبتاب کاری میخواهید پس یه لبتابی باشه که ارزش قیمت داشته باشه و همچنین باکیفیت.
سه گزینه:
لنوو B570 با cpu i3 2330 برای شما مناسبه و قیمتش حدود 750 یا کمی بیشتر باید باشه. گارانتیش هم سازگارارقام هست که گارانتی معتبریه.
اچ پی 4530 هم لبتاب خوبیه، ظاهرش هم خیلی شیکه . شما میتونید با سی پی یو i3 و گرافیک اینتل تهیه کنید که باید قیمتش حدود 750 باشه. اچ پی معمولا گارانتی خوبی نداره. بهترین گارانتی ایران اچ پی و مای اچ پی هست.
ایسوز ایکس 44، قیمتش بالاست و 14 اینچه که مناسب شما نیست.
در ضمن اگر بی 570 را پسند کردید بهتره رمش رو به 4 گیگ ارتقا بدین. ( که احتمالا با این کار از گارانتی خارج میشه )
گزینه سوم لنوو G570 هست. با این کانفیگ میتونید کمتر از 800 تهیه کنید.
i3 ram 4- hard 500 و گرافیک اینتل. توجه کن که با گرافیک مستقل نگیری.
دیروز قیمت گرفتم جی 570 با این کانفیگ 875 تومان
i5- ram 4- hard 500- و گرافیک اینتل
هر سه تاشون خوبه و از خریدشون پیشیمون نمیشی. اینجا انتخاب سلیقه ای هستید که بهتره به بازار بری و از نزدیک ببینیشون
من 700 قیمت گرفتم . تا یک هفته پیش تفاوتشون حدود 50-60 تومان بود.
لبتاب خوبیه، با اینکه جز لبتابهای ارزان قیمت حساب میشه اما از پلاستیک محکمی ساخته شده و خوش دستم هست.
کیفیت ساختش (بدنه) از ایسرهای 5750 و 5755 هم بنظرم بهتره.
خیلی ممنون از راهنماییتون .میخواستم بپرسم که در مورد گزینه سوم لنوو G570 که گفتید : با گرافیک مستقل نگیرم منظورتون آنبرد بودن یا نبودن گرافیک هست یا گرافیک با مارکهای متفرقه . یعنی فقط با این گرافیک بخرم( Intel® X4500 up to 1.5 GB) .اگه میشه منظورتون رو برای بنده بهتر بگید چون زیاد با این اصطلاحات آشنا نیستم. ومنظورتون دقیقا این مدل سازگار هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برای ارتقای رم باید رم قبلی رو با رم جدید عوض کرد یا میتونیم یه رم 2 گیگ بخریم و بهش اضافه کرد تا 4گیگ بشه یعنی جای ماژول اضافی رم مثل pc برای ارتقای رم دارن؟
Last edited by mohebbi_md; 12-01-2012 at 13:47.
سلام..
منظورش این بود که با گرافیک مستقل نگیر.. فقط گرافیک انبرد باشه. چون شما گرافیک مستقل بگیرید باز هزینه اضافه میشه..
خود گرافیک های انبرد چندین مدل داره...
این INTEL 4500MHD هست که حافظه اختصاصی 128MB هست اگه اشتباه نکنم و تا 1.5گیگ از صورت نیاز ار رم میگیره به عبارتی SHARED هستند....
حالا بازم مدلای دیگه داره:
INTEL HD Graphics
INTEL 3000
INTEL GMA 3150( روی نت بوک ها استفاده میشه)
و...
شما که اهل بازی نیستی هزینه الکی بابت گرافیک مستقل نکنید.. البته باز با همین گرافیک میتونی PES 2011 هم بازی کنی...
قویترینش همین 3000 هست که بازی هایی مثل CRYSIS 2 رو اجرا میکنه..
Last edited by Punisher_2008; 12-01-2012 at 13:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)