سلام دوستان من تازه ویندوز XP نصب کردم البته در کنار 7 ، حالا نمیدونم چرا بعد از بالا اومدن ویندوز XP یک ارور میده که نمیدونم چه مشکلی داره! آخه همه درایورهامو نصب کردم ببینین این هستش :
![]()
سلام دوستان من تازه ویندوز XP نصب کردم البته در کنار 7 ، حالا نمیدونم چرا بعد از بالا اومدن ویندوز XP یک ارور میده که نمیدونم چه مشکلی داره! آخه همه درایورهامو نصب کردم ببینین این هستش :
![]()
Last edited by matador5550; 11-01-2012 at 00:24.
فایل داخل سایت پایین اول دان کنید بعدشم داخل این قسمت C:\Windows\System32 کپیش کنید بعدش پنجره run تجرا کنید داخلش دستور cmd رو بزنید اینتر کنید تو پنجره ای که باز میشه از آخر این دستور regsvr32 wlanapi.dll از همینجابا موس کپی بگیرین داخل اون پنجره مشکی paste کنید اینتر بزنید بعدشم سیستم ریست کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم داداش میرم که تست بکنم ،فقط ممکنه بفرمایین که دلیل این ارور چی هست و این کارایی که فرمودین چیکار میکنه؟ (خواستم بدونم مرسی)
دوست من ،اون کارهارو انجام دادم ولی باز یه ارور دیگه میده منم همون فایلی که دانلود کردمو اجرا و نصب کردم که پیغام داد مشکلم حل شده و رجیستری من رو چک کرد که 197 تا ارور پیدا کرد ولی از اونجایی که نسخه مجانیش بود فقط 15 تارو پاک میکنه و دوباره سیستم رو ریستارت کردم و بازم همون ارور رو میده اینم عکس ارور جدید که بعد از دستوراتی که تو cmd دادم میده :
در ضمن دوست من یه برنامه خوب برای رجیستری که هم برای XP و هم برای 7 باشه رو معرفی میکنی اگر هم با کرک باشه که بهتر مرسی از لطفت
این ارور مربوط به یکی از فایلهای dll سیستمی شما میشه واسه همین گفتم که اون فایل داخل اون سایت داخل پوشه مورد نظر کپی کنید بعدشم از اون فرمان داخل پنجره cmd استفاده کنید.
اگر مشکلتون هنوز حل نشده تو سایت پایین به قسمت Post-Installation برین کاری رو که گفته انجام بدین ابتدافایلی به اسم RestoreWlanapi.bat دان کنید اجراش کنید بعدم مابقی کارها رو انجام بدین یا که از فروم دوم استفاده کنید.
این Error که داره میده مربوط به WLAN سیستم شما یا همون Wireless هستش
درایور Wireless سیستمت رو پاک کن و دوباره نصب کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)