تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: ارور هنگام بالا اومدن ویندوز

داره خودمونی میشه matador5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض ارور هنگام بالا اومدن ویندوز

سلام دوستان من تازه ویندوز XP نصب کردم البته در کنار 7 ، حالا نمیدونم چرا بعد از بالا اومدن ویندوز XP یک ارور میده که نمیدونم چه مشکلی داره! آخه همه درایورهامو نصب کردم ببینین این هستش :

Last edited by matador5550; 11-01-2012 at 00:24.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

فایل داخل سایت پایین اول دان کنید بعدشم داخل این قسمت C:\Windows\System32 کپیش کنید بعدش پنجره run تجرا کنید داخلش دستور cmd رو بزنید اینتر کنید تو پنجره ای که باز میشه از آخر این دستور regsvr32 wlanapi.dll از همینجابا موس کپی بگیرین داخل اون پنجره مشکی paste کنید اینتر بزنید بعدشم سیستم ریست کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ممنونم داداش میرم که تست بکنم ،فقط ممکنه بفرمایین که دلیل این ارور چی هست و این کارایی که فرمودین چیکار میکنه؟ (خواستم بدونم مرسی)

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوست من ،اون کارهارو انجام دادم ولی باز یه ارور دیگه میده منم همون فایلی که دانلود کردمو اجرا و نصب کردم که پیغام داد مشکلم حل شده و رجیستری من رو چک کرد که 197 تا ارور پیدا کرد ولی از اونجایی که نسخه مجانیش بود فقط 15 تارو پاک میکنه و دوباره سیستم رو ریستارت کردم و بازم همون ارور رو میده اینم عکس ارور جدید که بعد از دستوراتی که تو cmd دادم میده :

در ضمن دوست من یه برنامه خوب برای رجیستری که هم برای XP و هم برای 7 باشه رو معرفی میکنی اگر هم با کرک باشه که بهتر مرسی از لطفت

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنونم داداش میرم که تست بکنم ،فقط ممکنه بفرمایین که دلیل این ارور چی هست و این کارایی که فرمودین چیکار میکنه؟ (خواستم بدونم مرسی)
    این ارور مربوط به یکی از فایلهای dll سیستمی شما میشه واسه همین گفتم که اون فایل داخل اون سایت داخل پوشه مورد نظر کپی کنید بعدشم از اون فرمان داخل پنجره cmd استفاده کنید.

7. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگر مشکلتون هنوز حل نشده تو سایت پایین به قسمت Post-Installation برین کاری رو که گفته انجام بدین ابتدافایلی به اسم RestoreWlanapi.bat دان کنید اجراش کنید بعدم مابقی کارها رو انجام بدین یا که از فروم دوم استفاده کنید.

9. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست من ،اون کارهارو انجام دادم ولی باز یه ارور دیگه میده منم همون فایلی که دانلود کردمو اجرا و نصب کردم که پیغام داد مشکلم حل شده و رجیستری من رو چک کرد که 197 تا ارور پیدا کرد ولی از اونجایی که نسخه مجانیش بود فقط 15 تارو پاک میکنه و دوباره سیستم رو ریستارت کردم و بازم همون ارور رو میده اینم عکس ارور جدید که بعد از دستوراتی که تو cmd دادم میده :

در ضمن دوست من یه برنامه خوب برای رجیستری که هم برای XP و هم برای 7 باشه رو معرفی میکنی اگر هم با کرک باشه که بهتر مرسی از لطفت
    این Error که داره میده مربوط به WLAN سیستم شما یا همون Wireless هستش
    درایور Wireless سیستمت رو پاک کن و دوباره نصب کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •