تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: تلویزیون بدون گارانتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پیشرفته ترین مملکت دنیا از اخر

پيش فرض تلویزیون بدون گارانتی

سلام. بنظرتون برای کاهش هزینه تلویزیون بدون گارانتی و نصب بخرم یا نه ؟ نو البته نه دست دوم.

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام. بنظرتون برای کاهش هزینه تلویزیون بدون گارانتی و نصب بخرم یا نه ؟ نو البته نه دست دوم.
    بستگی داره. من میخواستم بدون گارانتی پلاسما st30 بخرم ولی وقتی دیدم با گارانتیش تیونر دیجیتال داره رفتم سراغ با گارانتی و وقتی دیدم کارت هدیه 300تومنی برنده شدم vt30 خریدم!!!! اگه تیونردیجیتال واست مهم نیست و قیمت با گارانتی و بدون گارانتی مدلی که انتخاب کردی اختلاف بیشتر از 400داره میتونی خرید خوبی کرده باشی.............

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت

پيش فرض

بستگی داره. من میخواستم بدون گارانتی پلاسما st30 بخرم ولی وقتی دیدم با گارانتیش تیونر دیجیتال داره رفتم سراغ با گارانتی و وقتی دیدم کارت هدیه 300تومنی برنده شدم vt30 خریدم!!!! اگه تیونردیجیتال واست مهم نیست و قیمت با گارانتی و بدون گارانتی مدلی که انتخاب کردی اختلاف بیشتر از 400داره میتونی خرید خوبی کرده باشی.............
    تیونر دیجیتال اصلا برام مهم نیست . فقط اختلاف قیمتو نمی دونم چون هنوز مدل خاصی مد نظرم نیست.
    ال ای دی 46 اینچ سه بعدی هم نباشه بدون گارانتی چی خوبه به نظرت ؟
    تشکر.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به نظر من حتی 200-300 تومن اختلاف قیمت هم ارزش این رو نداره که ریسک کنی و تلویزیونی که معلوم نیست توی مسیر چقدر ضربه دیده رو انتخاب کنی چون اگه خرید خوبی کنی میتونی یه عمر ازش استفاده کنی . ضمن اینکه اگه خدایی نکرده تلویزیون بدون گارانتیت خوب در نیاد فقط می تونی به عنوان دروازه فوتبال ازش استفاده کنی !!!

5. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت

پيش فرض

به نظر من حتی 200-300 تومن اختلاف قیمت هم ارزش این رو نداره که ریسک کنی و تلویزیونی که معلوم نیست توی مسیر چقدر ضربه دیده رو انتخاب کنی چون اگه خرید خوبی کنی میتونی یه عمر ازش استفاده کنی . ضمن اینکه اگه خدایی نکرده تلویزیون بدون گارانتیت خوب در نیاد فقط می تونی به عنوان دروازه فوتبال ازش استفاده کنی !!!
    دقیقا موضوع همینه که نمی خوام یه عمر ازش استفاده کنم .گارانتی هم فقط 12 ماهه دیگه مادامالعمر نیست .
    من از اونام که لوازم الکتریکی مدام عوض میکنم.
    ولی بازم باشه با گارانتی میگیرم تا تبدیل به دروازه نشه . هر چند دروازه وسطش باید سوراخ باشه وگرنه گل زدن توش نمی چسبه به تن ادم

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تیونر دیجیتال اصلا برام مهم نیست . فقط اختلاف قیمتو نمی دونم چون هنوز مدل خاصی مد نظرم نیست.
    ال ای دی 46 اینچ سه بعدی هم نباشه بدون گارانتی چی خوبه به نظرت ؟
    تشکر.
    ببین اگهnx710-720 یا hx800 سونی باقیمت خوب نسبت به نمایندگی گیرت اومد خوبه بگیری. آخه باتوجه به بازار ارز خرید بدون گارانتی باقیمت مناسب بعید بنظر میرسه..... بودجت چقدره؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دقیقا موضوع همینه که نمی خوام یه عمر ازش استفاده کنم .گارانتی هم فقط 12 ماهه دیگه مادامالعمر نیست .
    من از اونام که لوازم الکتریکی مدام عوض میکنم.
    ولی بازم باشه با گارانتی میگیرم تا تبدیل به دروازه نشه . هر چند دروازه وسطش باید سوراخ باشه وگرنه گل زدن توش نمی چسبه به تن ادم
    منظورم از اینکه گفتم یه عمر از خریدت خیالت راحته گارانتیش نبود چون گارانتی یکی دو ساله . گفتم خیالت راحته چون جنس خوب خریدی و میدونی حمل و نقل پر خطری نداشته و سالمه .
    موفق باشی

9. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •