تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: من از LCD-tv بعنوان مونیتور استفاده میکنم اما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض من از LCD-tv بعنوان مونیتور استفاده میکنم اما

سلام,من از تلویزیون که ال سی دی است بعنوان مانیتور هم استفاده میکنم.یک مشکل دارم و آن این است که وقتی در حال استفاده برای کامپیوتر هستم گاهی اوقات یک لحظه صفحه میره(سیاه میشه)و بلافاصله برمیگرده.زمان خاصی ندارد هر از گاهی این اتفاق پیش میآید.بعضی اوقات دو یا سه بار و گاهی هم مدتی اتفاق پیش نمیآید البته وقتی در حال تماشای تلویزیون هستم مشکلی نیست.وقتی هم صفحه میره در دسکتاپ هیچ تغییری ایجاد نمیشه و همان که بوده هست و بکارم ادامه میدم.آیا این مشکل جدی است؟ایراد از کجاست؟چه باید بکنم؟
    ممنون از توجه شما
    Last edited by alirezaasemani49; 09-01-2012 at 21:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام,من از تلویزیون که ال سی دی است بعنوان مانیتور هم استفاده میکنم.یک مشکل دارم و آن این است که وقتی در حال استفاده برای کامپیوتر هستم گاهی اوقات یک لحظه صفحه میره(سیاه میشه)و بلافاصله برمیگرده.زمان خاصی ندارد هر از گاهی این اتفاق پیش میآید.بعضی اوقات دو یا سه بار و گاهی هم مدتی اتفاق پیش نمیآید البته وقتی در حال تماشای تلویزیون هستم مشکلی نیست.وقتی هم صفحه میره در دسکتاپ هیچ تغییری ایجاد نمیشه و همان که بوده هست و بکارم ادامه میدم.آیا این مشکل جدی است؟ایراد از کجاست؟چه باید بکنم؟
    ممنون از توجه شما

سلام ... داداش من یه ال ای دی سامسونگ دارم ... یه مدتی بود دیدم صفحم میره سیاه میشه !!! گفتم خدایا این نو هستش که!!! بعد فهمیدم چون موبایلم پشت مانیتور بوده به علت پارازیتایی که میده صفحه میره !!! دیگه موبایلو کنارش نمیزارم الان درست شده ...

3. این کاربر از shahrammc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ... داداش من یه ال ای دی سامسونگ دارم ... یه مدتی بود دیدم صفحم میره سیاه میشه !!! گفتم خدایا این نو هستش که!!! بعد فهمیدم چون موبایلم پشت مانیتور بوده به علت پارازیتایی که میده صفحه میره !!! دیگه موبایلو کنارش نمیزارم الان درست شده ...
    ممنون از راهنمایی شما,وقتی هم که تلویزیون نگاه میکردی این مشکل را داشتی یا فقط موقع استفاده بعنوان مانیتور این مشکل وجود داشت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در تعجب هستم که کسی علت این مشکل را نمیداند.
    البته باید بگم که این مشکل همیشگی نیست,گاهی پیش میآید و همین مرا به فکر انداخته که شاید اولش است و اگر درست نکنم بیشتر میشود.
    ممنون از راهنمایی شما

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون از توجه شما
    به نظر من بهترین کار اینه که این مشکل رو با خدمات پس از فروش تلویزیونت در میون بذاری و ازشون راهنمایی بخوای .

7. این کاربر از hamid_IT63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من بهترین کار اینه که این مشکل رو با خدمات پس از فروش تلویزیونت در میون بذاری و ازشون راهنمایی بخوای .
    همین کار را کردم اما جواب قانع کننده ندادن به دو یا سه خدمات پس از فروش زنگ زدم هر کدام یک نظر جدا از دیگری داشت.
    خودم فکر کردم که شاید برای سیم برق درون پریز باشد یا برای کابل وی جی ای باشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    حوالی خلیج پارس

پيش فرض

مشکل بعلت مناسب نبودن رزولوشن و فرکانس تصویر ه، بعبارت دیگه تصویر ازطریق کامپیوتر با رزولوشن و فرکانسی که برای tv مناسب نیست به tv ارسال میشه، ابتدا درایور کارت گرافیکت را اپدیت کن بعد با توجه به رزولوشن و فرکانسی که تلویزیونت پشتیبانی میکنه تنظیمات Resolution و Refresh rate را در کامپیوتر انجام بده. بعدباتوجه به نوع کانکشنی که به tv دادی D-sub یا DVI یا HDMI یه سر هم به تنظیمات تصویر tv نگاه بنداز شاید نوع سیستم رنگ با انچه براش ارسال میشه سازگارنیست وباید تغییرش بدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •