تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: برگرداندن backup

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض برگرداندن backup

1-من با استفاده از امکانات خود ویندوز یه بک اپ گرفتم(یادم نیست فقط از درایو c بود یا از کل سیستم)حالا میخوام فقط درایو c رو برگردونم به همون حالتی که موقع بک اپ گرفتن بود.چکار باید انجام بدم؟

2-من نرم افزار acronis true image رو دانلود کردم.اما الان که میخوام اجراش کنم صفحه اصلی که بالا میاد؛سریع هنگ میکنه باید از طریق تسک منیجر ببندمش و تا به حال نتونستم نتونستم رو گزینه ای کلیک کنم.مشکل از کجاست؟چکار کنم؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

1-من با استفاده از امکانات خود ویندوز یه بک اپ گرفتم(یادم نیست فقط از درایو c بود یا از کل سیستم)حالا میخوام فقط درایو c رو برگردونم به همون حالتی که موقع بک اپ گرفتن بود.چکار باید انجام بدم؟

2-من نرم افزار acronis true image رو دانلود کردم.اما الان که میخوام اجراش کنم صفحه اصلی که بالا میاد؛سریع هنگ میکنه باید از طریق تسک منیجر ببندمش و تا به حال نتونستم نتونستم رو گزینه ای کلیک کنم.مشکل از کجاست؟چکار کنم؟
    برای سئوال اولتون اگراز برنامه خود ویندوز استفاده کردین برای بک آپ طبق پست پایین برای restore کردن بک آپ پیش برین برای سئوال دوم هم از ورژن بوت برنامه استفاده کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

واسه لینکی که گذاشتی میگه : صفحه مورد نظر یافت نشد و لطفا از انجمنهای تخصصی دیدن نمایید!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

فروشنده از ویندوز اورجینالم یه بک اپ گرفت(با استفاده از خود ویندوز) که 4 تا دی وی دی شد!اون موقع بک اپ گرفتن فقط درایو C موجود بود.اما بعدش پاتیشن بندی کردم و الان 4 تا درایو دارم.
    حالا سوالم اینه که اگه بک اب رو ریستور کنم ایا درایو هام حذف میشن و اطلاعاتم از بین میرن؟یاا نه فقط درایو C ریستور میشه و ویندوزم میشه اورجینال؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما بنظرم ازبک آپی که گرفته شده نتونید استفاده کنید چون تو ساختار پارتیشن بندی خودتون کلا تغییر ایجاد کردین ازاون بک آپی هم که گرفته شده اگر استفاده کنید قادربه بازیابی ایمیج نیستین به احتمال زیاد.

8. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •