تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: رشته هوا فضا؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

14 رشته هوا فضا؟؟

سلام.وقت بخیر.میشه راهنمایی کنید در مورد این رشته.چه گرایشهایی دارد و هرکدام از گرایش ها در چه مورد بدرد میخورد؟بازار کار خوبی داره((هم در ایران وهم در خارج کشور))؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

برای انتخاب رشته 2 نکته را باید بگم.نتیجه تجربه خودم در مورد دانشجوها هست
    1-فقط روی یک رشته زوم نکن.درباره حداقل 7-8 رشته تحقیق کن.( اونقدر دانشجو هست که فکر میکرده عشق یه رشته ای هست بعد که اومده گفته کاش رفته بودم فلان رشته.اصلا هم فکر نکن که شما فرق داری)
    2-به محیط کاری که باید توی اون کار کنی دقت کن.ببین با روحیت سازگاره؟چون بعضی ها فقط به علاقشون به مطالبی که می خونن توجه دارن.(بازم دانشجو دیدم که عشق رشتش بوده.بعد هم که اومده از رشتش راضی بوده ولی وقتی میره توی محیط کاری اون رشته،پشیمون میشه)

در مورد هوا و فضا برای کارشناسی که فکر کنم فقط یه گرایش داره.ارشد را نمیدونم.اصلا روی کار در خارج حساب نکن.در ایران هم باید عضو ارگان های نظامی بشی.
    البته یه خوبی داره که ارشدش نسبت به خیلی رشته ها قبولیش ساده تره چون کارشناسیش فقط چندتا دانشگاه دانشجو می گیره.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

هوافضا نه آینده درست و حسابی داره و نه درآمد ( توی ایران )
    اگه عضو تشکلات نظامی و شبه نظامی هم نباشی به سختی میتونی ادامه تحصیل بدی یه بورسیه برای اعزام به خارج از کشور بگیری
    کلا اگه به فیزیک علاقه داری برو سراغ مهندسی مکانیک ( که هوافضا اصلا بخشی از اونه ) و یا برق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •