سلام به هگی روزنامه عصر ایران داره نظر سنجی میکنه برای کیفیت اینترنت چند ماه اخیر برید حتما رای بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به هگی روزنامه عصر ایران داره نظر سنجی میکنه برای کیفیت اینترنت چند ماه اخیر برید حتما رای بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا این تاپیک هم مثل تاپیک بنده بعد از 4000 بیننده پاک میشه!! ولی من لینک مربوطه رو توی امضام گذاشتم.....
جل الخالق، 86 درصد (+خودم) "مرا به ستوه آورده است"!!!
اگر 99% هم به ستوه بیان ... اینا به اون 1% توجه میکنن
آمار رو برعکس میکنن ... مثل آب خوردن!
هیچکی مارو نمیبینه ! اینا همش بازینه ما الاف اینترنت و ... باشیم ! بی فایدس
تا حالا 7935 نفر شرکت کردن
86/37 % مرا به ستوه اورده رو انتخاب کردن
اما اگه ما مسئول های با وجدانی داشتیم الان وضعمون این نبود
ولی از حق نگذریم یه دو هفته ای میشه سرعت ترکونده
سرعت دانلود من از 200 پایین نمیاد
عادیش 250 -300 هست
عین ....... دارم دانلود میکنم![]()
خودتون قضاوت کنین تا حالا چند تا از این نظر سنجی ها بوده آخه شما تاثیری احساس کردین این کارها فایده ای نداره حتی اگه صدرصد هم همه گزینه "مرا به ستوه آورده است" بزنند هیچ تاثیری نداره
جالبیش اینه نوشتن "در این چند ماه اخیر" انگار قبلش اینترنت ما وضعش خیلی عالی بوده!!!
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------
نکنه شما از مسئولین هستین
ما که خیری ندیدیم!
مال منم دقیقا همین جوری شده![]()
بله!! تبیان و اسان دانلود و رشد و فالس نیوز با سرعت 420 من دانلود میکنم!!....مال منم دقیقا همین جوری شده![]()
ولی ما راجع به اینرتنت حرف می زنیم!! منظور یوتوب،فیس بوق وی کی پدیاست....منظور سرور های ماکروسافت برای دانلود اپدیت هاست.....
هه هه ماخ!! ادرس صفحه ی نظر سنجی هم توسط مدیران سایت از مضای من پاک شد..بیچاره دموکراسیی که تو پیسیورلد داشتیم یه زمانی!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)