تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: نصب 7 64 بیتی و 7 32 بیتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه join me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

12 نصب 7 64 بیتی و 7 32 بیتی

سلام

من ویندوز 7 32 بیتی روی سیستم دارم ... حالا میخوام 7 64 بیتی رو جداگانه بر روی درایو دیگه نصب کنم ... چطور این کار رو انجام بدم !؟ بلایی رو 7 32 بیتی نماید ؟ بوت سیستم رو از دست میدم ؟ چی میشه ... خلاصه ... مشکلات پیش رو به من بگین که بدونم چکار باید انجام داد ؟ مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

1 پاسخ شما

سلام

من ویندوز 7 32 بیتی روی سیستم دارم ... حالا میخوام 7 64 بیتی رو جداگانه بر روی درایو دیگه نصب کنم ... چطور این کار رو انجام بدم !؟ بلایی رو 7 32 بیتی نماید ؟ بوت سیستم رو از دست میدم ؟ چی میشه ... خلاصه ... مشکلات پیش رو به من بگین که بدونم چکار باید انجام داد ؟ مرسی
    شما فقط درایورهای 64 بیتی قطعات سیستم ات رو داشته باش , مشکل خاصی پیش نمیاد . به یاد داشته باشید پس از نصب ویندوز جدید اطلاعات بوت ویندوز قدیمی شما بروز رسانی میشه . یعنی اگر ویندوز 64 بیتی جدید شما بپره ( فرضا تو درایور d نصب شده باشه ) واسه ویندوز 32 بیتی ( درون درایور c ) مشکلی پیش نمیاد ولی اگز 32 بیتی بپره هم 64 میپره و هم به طبع ویندوز 32 بیتی . در کل بهت چنین کار رو پیشنهاد نمی کنم . دلیل اش هم اینه که ویندوز 64 و 32 در عمل واسه خیلی ها تو سرعت فرق چندانی نداره و وبیشتر به درد کسانی میخوره که دنبال کار با نرم افزار های خاص هستن که فقط روی ویندوز 64 بیتی کار می کنه . البته آینده ویندوز دست 64 بیت و 128 بیتی ها خواهد بود.

3. این کاربر از faraname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

به احتمال خیلی زیاد منوی بوت شما بهم بریزه فقط یک ویندوزتون بالا بیاد که برای درست کردن منوی بوت از برنامه easybcd که تو لینک پایین قرار دارم از قسمت مربوطه که شکلش گذاشتم باید منوی بوت بازسازی کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •