تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: Cheat Sheet برای Html5

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض Cheat Sheet برای Html5

نمیدونم آخرین پست من تو انجمن واسه کی بوده ولی اینو میدونم که خیلی زیاد هم دور نیست

فکر میکنم ابتدای کار باید یه تعریف کوتاه در مورد Cheat Sheet یا همون برگه تقلب بدم

تو دوران مدرسه و دانشگاه بعضی ها (مثل خودم) شده که تقلب ببرن سر جلسه امتحان و اگه فرصت بشه یه نگاهی بهش بندازن ، که اونم آدم خبره میخواد و کسی که عواقبش رو به جونش بخره

تو دنیای برنامه نویسی تقلب کردن جرم محسوب نمیشه و آدم خبره برای اینکار لازم نیست و به صورت آزاد و مرسوم این تقلب بدون هیچ درد و خونریزی انجام میشه
    حتی کسایی که آشناییت کمی هم که با برنامه نویسی وب داشته باشند میدونند حفظ کردن این همه تابع و تگ و خصیصه ها کار آسونی نیست
    فرض کنید کسی بخواد کل تگ ها HTML و CSS و الی ماشالا که تو برنامه نویسی وب کم نیستند رو حفظ کنه ، خوب مسلمن کار آسونی نیست و لزومی هم نداره کسی حفظ کنه.
    به همین منظوز شما میتونید با استفاده از Cheat Sheet یا همون برگه تقلب کار خودتو آسون کرده و زحمت حفظ کردن اون همه کد رو به خودتون ندید

من اینجا براتون سه تا Cheat Sheet برای Html5 قرار میدم که اگر خواستید پرینت بگیرید تا زمانی شروع به نوشتن کدهای دیزاین کردید کل سیستم و وب سایت ها رو زیر و زو نکنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید
    Last edited by David.Jn; 03-01-2012 at 21:30.

2. 4 کاربر از David.Jn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن طراحی وب m.m.m5651's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون!
    البته به نظر من بیشترش الکی هست مثلا تگ nav فقط اسمش مشخص می کنه که چی هست و جاش میشه از دی آی وی هم استفاده کرد (به نظر من) نه؟

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

ممنون!
    البته به نظر من بیشترش الکی هست مثلا تگ nav فقط اسمش مشخص می کنه که چی هست و جاش میشه از دی آی وی هم استفاده کرد (به نظر من) نه؟
    البته نمیشه گفت الکی هستند!
    خود اینکار باعث میشه تا در طراحی وبسایتها وقتی از عناصر معنا دار استفاده میکنیم، طراح مجبور نباشه خودش این مفاهیم رو پیاده سازی کنه بلکه از قبل پیشبینی شده و اینکار خودش خیلی کمک میکنه تا سرعت طراحی بیشتر از قبل بشه.
    همچنین شعار html5 وب معنایی هست، و از همین رو استفاده از عناصر معنا دار به این امر کمک میکنه تا طراحی هایی با کدهای html معنادار داشته باشیم. از همه مهمتر استفاده از عناصر معنادار در طراحی وبسایت برای اینکه وبسایت ما بهتر در موتورهای جستجو ایندکس بشه خیلی خیلی مناسب و قابل درک تر برای موتور های جستجو هست.

5. این کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته نمیشه گفت الکی هستند!
    خود اینکار باعث میشه تا در طراحی وبسایتها وقتی از عناصر معنا دار استفاده میکنیم، طراح مجبور نباشه خودش این مفاهیم رو پیاده سازی کنه بلکه از قبل پیشبینی شده و اینکار خودش خیلی کمک میکنه تا سرعت طراحی بیشتر از قبل بشه.
    همچنین شعار html5 وب معنایی هست، و از همین رو استفاده از عناصر معنا دار به این امر کمک میکنه تا طراحی هایی با کدهای html معنادار داشته باشیم. از همه مهمتر استفاده از عناصر معنادار در طراحی وبسایت برای اینکه وبسایت ما بهتر در موتورهای جستجو ایندکس بشه خیلی خیلی مناسب و قابل درک تر برای موتور های جستجو هست.
    این تاپیک رو هم که من قبلن در مورد وب معنایی نوشته بودم هم شاید تکمیل کننده صحبت های امین باشه

البته فکر میکنم بهتره کسی توش پست نده اون پست رررو شده رو فکر میکنم باید همین روزها آپدیت کنمش
    Last edited by David.Jn; 04-01-2012 at 00:01.

7. 3 کاربر از David.Jn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •