سلام
شرمنده یه کم پستم طولانی هست.ممنون میشم به همه سوالام جواب بدید.
اول از همه دو تا سوال دارم
1) آخر مدل بعضي سي پي يو ها M نوشته براي بعضي ها QM.فرقشون چيه و کدوم بهتره
2) شنیدم core i7 چهار هسته ای هست و core i5 و core i3 و core2Dou همه دو هسته ای هستن آیا درسته و اگه درسته پس فرق core i5 و core i3 و core2Dou تو چی هستش
بعدش اینکه میخوام یه لپتاپ بخرم حدود 1300 ميتونم هزينه کنم نهایت 100 تومن روش بزارم
کاربردم هم کارهای معمولی + نرم افزار های مهندسی هست و میخوام جایگزین کامپیوتر خونگیم باشه و کم نیاره
لپتاپ رو براي بازي نميخوام . شايد گهگاهي يه کم بازي هم کردم.فیلم اچ دی هم گاهی نگاه میکنم.
سي پي يو هم i7 سندي بريج باشه
رم هم 4 کفايت ميکنه.نهايتا 6
هارد هم مهم نیست چقدر باشه
یو اس بی 3 و hdmi هم باشه
صفحه نمایش هم 13 نهایتا 14 اینچ باشه و کیفیت خوبی هم داشته باشه
وزنش هم تا حد امکان سبک باشه
راندمان و کارایی خوبی هم داشته باشه
در حال حاضر چی پیشنهاد میدید (ترجیها اسوز یا اچ پی باشه)
به نظرتون ارزش داره i5 بگیرم اما سونی بگیرم یا نه و در کل تفاوت i5 و i7 در چه حدیه و اینکه تو این قیمت میتونم یه سونی i5 با کارایی خوب گیر بیارم
البته عجله ندارم به نظرتون صبر کنم تا عید قیمت ها بهتر میشه یا شرایط و قیمت ارز بدتر میشه و شرایط برای خرید سخت میشه
یک گزینه دیگه هم دارم
یکی از اقوام عید میره آلمان و بهم گفت میتونه برام بیاره.قیمت ها هم گفت از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کنم.و گفت شاید بتونه 15 تا 20 درصد هم ارزونتر از قیمت سایت بگیره(اما تخفیف رو قول قطعی بهم نداد).میخواستم یه نگاهی به قیمت ها بندازید و ببینید به نسبت قیمت های اینجا به صرفه هست یا نه