تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 55

نام تاپيک: بهترین برند موجود در ایران

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض بهترین برند موجود در ایران

باسلام به همه عزیزان

من حدود یک ماهی هست که هر تعمیر گاهی میرم یه سوال میکنم که بهترین برند موجود در ایران چه خودرویی هست و این سوال رو حتی از نماندگی های فروش برند های مورد نظرم و دارندگان خودروهای مورد نظرم هم کرد
    امروز هم از استاد کلاس اتومکانیک خودم که انصافا خیلی تو این چیزا خبره هست و تقریبا توی اکثر نمایندگی های برند ها همچون لکسوس / تویوتا کارکرده پرسیدم به یک جواب نهایی رسیدم اون هم لکسوس بود و می تونم با این همه پر سو جویی که انجام دادم بگم که لکسوس برترین برند موجود در ایران میباشد (از لحاظ قیمت و کیفیت بنزین و پشتیبانی و هوای ایران)
    مثلا به این صورت که 3 خودروی مثلا 100 میلیونی بنز . 100 میلیونی بی ام دبلیو . 100 میلیونی تویوتا و 100 میلیونی لکسوس می تونم بگم برای شرایط ایران لکسوس با کیفت ترین خودرو میباشد و بعد تویوتا و بعد مرسدس بنز
    این کیفیت بالا را گارانتی 84 ماهه برابر با 7 سال و 500 هزار کیلومتری لکسوس در ایران تایید میکند.
    تنها دلیلی که قیمت مرسدس بنز را با یک خودروی هم تراز با لکسوس و تویوتا بیشتر میکند بیشتر بودن قیمت قطعات در کشور المان میباشد و دلیلی بر کیفیت بیشتر ان نیست
    مثلا تویوتا در سال 1977 اعلام کرد که اگر در خودرو های کرولا مشتری به مشکلی در قسمت سیلندر و پیستون ها و قسمت اصلی موتور برخورد کند یک کرولای اخرین مدل بهش میدهیم! و هنوز هم در تویوتا کرولا در این قسمت هیچکس به مشکلی بر نخورده است.
    یا یک دلیل دیگر استفاده ی محصولات تویوتا در هوای مرطوب و گرم جنوب کشور توسط مسئولین است که این را نشان میدهد که تنها خودرویی که می تواند در شرایط سخت اب و هوایی جنوب دوام اورد تویوتا است(البته مثال های من از تویوتا بدلیل این است که لکسوس کاملا متعلق به تویوتا میباشد و به عنوان برند لوکس تویوتا فعالیت میکند)

حرف های من برای شرایط ایران میباشد و به شرایط خارج از کشور صدق نمی کند که البته باز هم تویوتا جزء بهترین ها میباشد
    با توجه به این که بنزین کیفیت پایین اسفالت و کیفیت هوا در ایران نا مطلوب می باشد و خودرو ی مرسدس بنز نیز از حساسیت بیشتری نسبت به تویوتا برخوردار هست بیشتر به مشکل برمی خورد نسبت به تویوتا و یا لکسوس
    و همین دلیل است که تویوتا و لکسوس از دوام بیشتری برخوردار میباشند

خواهشن بحث تعصبی نکنید خیلی ممنون
    Last edited by dash_mehdi; 03-01-2012 at 02:01.

2. 9 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در اخرین اماری که توسط مجله معتبر consumer reports انجام شد در 10 کلاس مختلف 10 تا از بهترین خودرو های جهان شناخته شدند . در این امار 6 خودرو ژاپنی هستند و 3 خودرو به تنهایی ژاپنی که از یک برند تویوتا بیشترین بود.
    در کلاس خودرو های ون تویوتا sienna 2011 بهترین جهان شد
    در کلاس suv های متوسط تویوتا rav 4 بهترین جهان شد
    و در کلاس خودرو های سبز تویوتا پریوس بهترین جهان شد

در نظر سنجی ای که در سایت تویوتا ایران انجام شد لکسوس قابل اطمینان ترین برند در ایران شد و بعد هم خود تویوتا

شرکت بزرگ تویوتا رسما در سال 1937 تاسیس شد و سال ها بعد یعنی سال 1989 برند لوکس تویوتا لکسوس تاسیس شد

4. 4 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر یادتون نره

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

بهترین برند موجود در ایران که مطمئنا پورشه هست، ولی با قیمت بالا

7. این کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین برند موجود در ایران که مطمئنا پورشه هست، ولی با قیمت بالا
    می تونید دلیل بیارید؟
    اگر تویوتا یک خودروی 200 میلیونی بزنه (که البته لکسوس زده) از تمام خودرو های 200 میلیونی با برند های دیگر بهتره.

محصولات تویوتا طوری تولید میشن که در هر اب و هوایی دوام بیاورند
    شرایط بیش از 70 درصد شهر های ایران به این صورته : ارتفاع زیاد - رطوبت کم و در 5-6 شهر بزرگ ایران اب و هوای الوده و در همه جای ایران بنزین بی کیفیت و این ها دقیقا عکس اون شرایطی هست که در اروپاست یعنی رطوبت بالا اب و هوای تمیز بنزن با کیفیت و ارتفاع پایین.
    تویوتا خیلی بیشتر برای این چیز ها مقاوم شده و یکی از دلایلش هم اسیایی بودنشه.
    پورشه که بی شک دوامش از مرسدس بنز هم (در ایران) کمتره و چون یه پانامرا زده دلیلی بر برتریش نداره.

9. 3 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

محصولات تویوتارو حداقل نگو، بگو محصولات لکسوس باز یه چیزی، تویوتا همون کمری رو که زده کیفیت رو نشون داده!
    وقتی شرکتی بیشترین تولد خودرو رو داشته باشه احتمال خرابی رو هم بالا برده.
    البته خودم هم قبول دارم نسبت کیفیت به قیمت محصولات تویوتا خوبه.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محصولات تویوتارو حداقل نگو، بگو محصولات لکسوس باز یه چیزی، تویوتا همون کمری رو که زده کیفیت رو نشون داده!
    ببین عزیزم لکسوس برند لوکس تویوتاست و کاملا متعلق به تویوتاست
    بهتره یک ار در اینترنت سرچ کنید تا لیست محصولات تویوتا دستتون بیاد که فکر نکنید تویوتا فقط کمری رو زده.
    همون کمری مارزه به صد تا ماشین کره ای.
    همون کمری بود که تو گرمای جنوب دوام اورد
    همون کمری بود که به دلیل کیفیت بالا به یکی از پرفروش ترین خودرو ها در جهان دست یافت

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوست من
    تویوتا فقط با کمری 12 سال متوالی رتبه اول بازار خودروی آمریکای شمالی رو در دست داشت.
    البته برای انتخاب بهترین برند خیلی از ملاک ها در نظر گرفته میشه که دوستمون بهترین رو در ایران
    لکسوس گفتن.
    کمری به دلیل طرح محافظه کارانه ای که داشت الان از رقبا عقب افتاده.
    پورشه زمانی در ایران اول خواهد بود که تمامی ملاک هایی که برای بهترین برند در نظر میگیرن رو
    داشته باشه.
    پورشه خودروی خیلی عالی هست و مراحل تولید 911 رو هم از TV من دیدم که حرف نداشت
    و واقعا نهایت تکنولوژی رو پیاده میکنن اما برای به دست اوردن بهترین برند کمی موضوع فرق داره.

13. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_pro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

الان بهترین برندی که داره وارد میشه و تا چند ماه دیگه خیابان های ایران رو جولانگاه خودش قرار خواهد داد مازراتی خواهد بود
    من خبر های شنیدم که خیلی از مدل های مازراتی وارد ایران خواهد شد و حتی از هیوندای و کیا هم عموی تر میشن یعنی خیلی وارد میشه!

البته مدل های 4 در و لوکسش اصلا قبول ندارم و در مقابل بنز و بی ام و هیچ حرفی واسه گفتن نداره ولی کوپه ها و اسپرت های خوبی میسازه و از لحاظ ظاهری خیلی خوشگل و خاصه مخصوصا برای ما ایرانی ها که ایتالیایی تا حالا ندیدیم!

در مورد بدترین برند هم اول کیا بعدی هیوندای!
    اصلا کره ای بدرد هیچی نمی خوره کیفیتشون خیلی پایینه. البته اینو باید در نظر بگیریم که روز به روز دارن پیشرفته تر میشن ولی تا الان در مقابل رقیباشون یه کلاس پایین ترن

15. این کاربر از mehdi_pro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

داش متی اگر به جای اصطلاح بهترین، به صرفه ترین رو استفاده می کردی درست تر بود!!

17. 4 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •