باسلام به همه عزیزان
من حدود یک ماهی هست که هر تعمیر گاهی میرم یه سوال میکنم که بهترین برند موجود در ایران چه خودرویی هست و این سوال رو حتی از نماندگی های فروش برند های مورد نظرم و دارندگان خودروهای مورد نظرم هم کرد
امروز هم از استاد کلاس اتومکانیک خودم که انصافا خیلی تو این چیزا خبره هست و تقریبا توی اکثر نمایندگی های برند ها همچون لکسوس / تویوتا کارکرده پرسیدم به یک جواب نهایی رسیدم اون هم لکسوس بود و می تونم با این همه پر سو جویی که انجام دادم بگم که لکسوس برترین برند موجود در ایران میباشد (از لحاظ قیمت و کیفیت بنزین و پشتیبانی و هوای ایران)
مثلا به این صورت که 3 خودروی مثلا 100 میلیونی بنز . 100 میلیونی بی ام دبلیو . 100 میلیونی تویوتا و 100 میلیونی لکسوس می تونم بگم برای شرایط ایران لکسوس با کیفت ترین خودرو میباشد و بعد تویوتا و بعد مرسدس بنز
این کیفیت بالا را گارانتی 84 ماهه برابر با 7 سال و 500 هزار کیلومتری لکسوس در ایران تایید میکند.
تنها دلیلی که قیمت مرسدس بنز را با یک خودروی هم تراز با لکسوس و تویوتا بیشتر میکند بیشتر بودن قیمت قطعات در کشور المان میباشد و دلیلی بر کیفیت بیشتر ان نیست
مثلا تویوتا در سال 1977 اعلام کرد که اگر در خودرو های کرولا مشتری به مشکلی در قسمت سیلندر و پیستون ها و قسمت اصلی موتور برخورد کند یک کرولای اخرین مدل بهش میدهیم! و هنوز هم در تویوتا کرولا در این قسمت هیچکس به مشکلی بر نخورده است.
یا یک دلیل دیگر استفاده ی محصولات تویوتا در هوای مرطوب و گرم جنوب کشور توسط مسئولین است که این را نشان میدهد که تنها خودرویی که می تواند در شرایط سخت اب و هوایی جنوب دوام اورد تویوتا است(البته مثال های من از تویوتا بدلیل این است که لکسوس کاملا متعلق به تویوتا میباشد و به عنوان برند لوکس تویوتا فعالیت میکند)
حرف های من برای شرایط ایران میباشد و به شرایط خارج از کشور صدق نمی کند که البته باز هم تویوتا جزء بهترین ها میباشد
با توجه به این که بنزین کیفیت پایین اسفالت و کیفیت هوا در ایران نا مطلوب می باشد و خودرو ی مرسدس بنز نیز از حساسیت بیشتری نسبت به تویوتا برخوردار هست بیشتر به مشکل برمی خورد نسبت به تویوتا و یا لکسوس و همین دلیل است که تویوتا و لکسوس از دوام بیشتری برخوردار میباشند
خواهشن بحث تعصبی نکنید خیلی ممنون