سلام به دوستان عزیز زمانی که ویندوز 7 التمیت را نصب می کنم زمانی که صفحه ویندوز بالا می اید این ارور بر روی صفحه می آید مشکل چیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان عزیز زمانی که ویندوز 7 التمیت را نصب می کنم زمانی که صفحه ویندوز بالا می اید این ارور بر روی صفحه می آید مشکل چیست
شما بعد از نصب ، ویندوز رو هم کرک میکنید ؟ یا بلافاصله بعد از نصب و بوت اولیه این ارور رو میده .
این ارور مربوط میشه به اکتیو کردن ویندوز و ست کردن اون با بایوس . شما با کرک زیر ویندوز رو اکتیو کن و نتیجه رو بگو :
لینک داخل فایل متنی هست :
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
منظور کرک Windows Loader 2.1 هست
سلام دوست عزیز ارور بلافاصله بعد از نصب و بوت اولیه می آید یا همان اخرین مرحله نصب که ویندوز بالا می اید. در ضمن ویندوز من به صورت اتوما تیک اکتیو می شود
Last edited by hhhh_1360; 03-01-2012 at 21:42.
به احتمال زیاد مشکل از همون فایل اکتیوی هست که به ویندوز اعمال کردن و این نشون میده که ویندوز شما دستکاری شده هست .
شما اگه با یه ویندوز 7 دیگه بدون دستکاری امتحان کنین مطمئنا مشکلتون حل خواهد شد و بعدش با کرکی که لینک دادم اونو اکتیو کنین .
اگه بشه فهمید که از چه کرکی استفاده کردن میشه آنیستالش کرد و از این کرک استفاده کرد ولی این کار هم سخته و بهترین کار همون نصب 7 با یه DVD دیگه هست .
شما اگه قصد تعویض ویندوز رو دارید قبلش این کارو هم انجام بدید :
همون فایلی که تو عکس هست رو از مسیر داده شده پاکش کنین . احتمال میدم این فایل رو همون برنامه کرک ویندوز درست کرده باشه چون تو سیستم من این فایل وجود نداره ! اگه نتیجه داد به احتمال زیاد ویندوز از اکتیو بودن خارج خواهد شد که دوباره میتونی با کرک من اکتیو کنی .
طبق سایت پایین با برنامه های که مشخص کرده برین
مهدی جان ، نود 32 تمام عکس های سایتی که لینک دادی بلوکه میکنه ! عکس هم گرفتم .
احتمال این هست که سایت به کدهای مخرب آلوده باشه .
البته سایت رو تو سایت ویروس توتال آنالیز کردم و مورد مشکوکی که با 16 آنتی ویروس اسکن شده ، دیده نشد ! اینم عکس آنالیز :
باز نود32 قاط زده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)