سلام بچه ها.
من رمی که روی لپ تاپم هست 4 گیگ هستش، اما چیزی که ویندوز نشون میده 2 گیگِ. ویندوزم هم 64 بیتیِ. اصلا تو setup هم که میرم میگه رمت 2 گیگِ. چی کار باید بکنم که رمِ واقعیم استفاده بشه؟
ممنون از کمکتون.
سلام بچه ها.
من رمی که روی لپ تاپم هست 4 گیگ هستش، اما چیزی که ویندوز نشون میده 2 گیگِ. ویندوزم هم 64 بیتیِ. اصلا تو setup هم که میرم میگه رمت 2 گیگِ. چی کار باید بکنم که رمِ واقعیم استفاده بشه؟
ممنون از کمکتون.
من متوجه نشدم. شما system properties گرفتی و رَم را 2 گیگ نشون داد؟
روی my computer راست کلیک کن و perperties بزن و یک عکس اینجا بزار
آره دیگه روی my computer که کلیک راست می کنم میرم تو properties ، تو قسمتِ (Installed memory (RAM نوشته 2G. اما رمِ لپ تاپ من 4G هستش. مدل لپ تاپ هم اینه: VAIO- F11DGX.
یک شات از تب مموری cpu-z بذارید
این مشکل یا از ویندوز یا سیستم عامل هست یا اینکه باید بایوس لپ تاب رو آپدیت کنی
درست نشد بگین
اتفاقا بایوس لپ تاپ رو هم updat کردم اما درست نشد. اگرم مشکل از لپ تاپ یا ویندوز باشه راستش من نمیدونم چی کار باید بکنم که درست شه. ویندوزم هم seven 64 هستش که مال خود لپ تاپ بوده. البته من یه بار با ریکاوریِ خودش، ویندوز رو دوباره نصب کردم.
من به اصطلاحات اینجا آشنا نیسم و نمیدونم cpu-z کجاست!اما مبخواستم از syetem properties یه عکس یزارم که اینجا به من اجازه نمیده.
بازم ممنون از همکاری همه.
پیشنهاد من اینه که ویندوز خود لپ تاب رو فراموش کنید و یک سون 64 بیتی برید بگیرید و نصب کنید
همچنین تو run بزنید msconfig و در سربرگ boot تو قسمت advance option رو حالت max memory بزارین
نتیجرو بگین
نرم افزار cpu-z رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کنید و از تب مموری این نرم افزار یک عکس بزارید اینجا
سلام CPU-Z رو از اینجا دانلود کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از تب SPD عکس بزارین. عکس رو باید یه جای دیگه آپلود کنین مثلا اینجا :
اول این تست را انجام بده
میتونی پنل زیر را باز کنی و ماژولهای رم را یکی یکی تست کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)