تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: باز کردن فایل های محافظت شده Adobe Director

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    esfahan

14 باز کردن فایل های محافظت شده Adobe Director

با سلام خدمت دوستان عزیز
    می خواستم ببینم میشه فایل های آموزشی که توسط نرم افزار adobe director ساخته میشوند و پسوندشون هم cct است رو باز کرد؟ اگه نرم افزاری برای این کار هست لینکشو برام بزارین. ممنون
    با خود نرم افزار Adobe Director که نمیشه! ( میگه فایل محافظت شده و نمیتونه بازش کنه !!! )

داره خودمونی میشه DiR3CToR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

برای کدوم ورژن؟ فایل مورد نظر با ورژن 10 ساخته شده یا 11؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه azadeh2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کوچه اقاقیا

پيش فرض

نمي دونم درست متوجه شدم يا نه؟؟؟...شما ميخواهيد فايلهاي سي دي را باز كنيد يا ميخواهيد محتويات سي دي را آناليز كنيد؟؟؟
    براي بررسي محتويات سي دي از Iso buster استفاده كنيد...
    در صورت امكان از ارروري كه مشاهده مي كنيد يه عكس قرار بديد شايد كمك بيشتري بكنه...
    بعضي وقتا بعضيها يه همچين ترفندي براي اجراي يه نرم افزار ميزنند:مثلا در مورد يه فايل ويدئويي...
    ابتدا اونو به يه پسوند نا آشنا تبديل مي كنند مانند txt بعد اون فايلو با يه نرم افزاري مثل media player اجرا مي كنند...اينو به عنوان يه نمونه ساده خدمتتون عرض كردم خيلي از حالت ها مي تونه باشه ... با اين كار هر كاربري كه اون فايلو مي بينه فكر ميكنه يه فايل متن هستش در صورتي كه اون فايل متن نيست...
    حالا ممكنه اين فايل cct كه شما فرمودين هم جز همين مورد باشه...نميدونم متوجه مي شي چي ميگم يا نه؟؟؟
    حجم فايلهات چقدر هست؟؟؟
    Last edited by azadeh2007; 31-12-2011 at 07:40.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

نمي دونم درست متوجه شدم يا نه؟؟؟...شما ميخواهيد فايلهاي سي دي را باز كنيد يا ميخواهيد محتويات سي دي را آناليز كنيد؟؟؟
    براي بررسي محتويات سي دي از Iso buster استفاده كنيد...
    در صورت امكان از ارروري كه مشاهده مي كنيد يه عكس قرار بديد شايد كمك بيشتري بكنه...
    بعضي وقتا بعضيها يه همچين ترفندي براي اجراي يه نرم افزار ميزنند:مثلا در مورد يه فايل ويدئويي...
    ابتدا اونو به يه پسوند نا آشنا تبديل مي كنند مانند txt بعد اون فايلو با يه نرم افزاري مثل media player اجرا مي كنند...اينو به عنوان يه نمونه ساده خدمتتون عرض كردم خيلي از حالت ها مي تونه باشه ... با اين كار هر كاربري كه اون فايلو مي بينه فكر ميكنه يه فايل متن هستش در صورتي كه اون فايل متن نيست...
    حالا ممكنه اين فايل cct كه شما فرمودين هم جز همين مورد باشه...نميدونم متوجه مي شي چي ميگم يا نه؟؟؟
    حجم فايلهات چقدر هست؟؟؟
    دوست عزیز CCT جز فرمتهای ساخته شده Adobe Director هست عملی که ایشون میخوان انجام بدن Decompiler کردن اون فایلها هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه azadeh2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کوچه اقاقیا

پيش فرض

دوست عزیز CCT جز فرمتهای ساخته شده Adobe Director هست عملی که ایشون میخوان انجام بدن Decompiler کردن اون فایلها هست
    شما به من بگيد با خوندن متن زير چه نتيجه اي مي گيريد؟؟؟
    می خواستم ببینم میشه فایل های آموزشی که توسط نرم افزار adobe director ساخته میشوند و پسوندشون هم cct است رو باز کرد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

شما به من بگيد با خوندن متن زير چه نتيجه اي مي گيريد؟؟؟
    به این نتیجه رسیدم که ایشون میخواد به محتویات این فایلها دسترسی پیدا کنه به خاطر این در پست دوم اون سوال رو کردم عزیز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ورژن نرم افزار رو نمی دونم چون خودم نساختم.
    اصل موضوع اینه که من یه سری فایل آموزشی دانلود کردم که چند فایل cct کنار هم هستن و یه فایل exe کنار اوناست. وقتی فایل exe را اجرا می کنی این فایلا اجرا میشن. و میدونمم که با نرم افزار adobe director نوشته شده (چون ایکن فایل exe شکل Di است )
    مشکل کار اینجاس که این اموزش کد فعال سازی می خواد و من هم کد فعال سازیشو دارم ولی این کد فقط روی یک کامپیوتر کار میده. حالا من میخوام ببینم میشه کاری کرد که فایل های cct رو یه جور دیگه یا با یه نرم افزار خاصی باز کرد ؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    اسم نرم افزار چیه مال چه شرکته

داره خودمونی میشه Rapidbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

احتمالا سی دی های آموزشی شرکت انیاک مربوط به پیروز الوان منظور دوستمون باشه !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام من هم می خواستم بدونم با چه نرم افزاری باید اونو بازکرد

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •