تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: احتمال وجود ويروس ؟

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض احتمال وجود ويروس ؟

سلام دوستان ، چند روزه يه cheat واسه يه بازی دانلود کردم ، وقتی که cheat رو اجرا ميکنم و وارد بازی ميشم هيچ مشکلی نيست اما تقريباً بعد از حدود 15 دقيقه يه ارور از طرف بازی در يافت ميکنم وقتی اوکی کنم بازم مشکلی نيست و به بازی ادامه ميدم. اما وقتی ميخوام از بازی خارج بشم هنگ ميکنه خود بازی ، و از داخل task manager هم پروسه بازی رو end process و end process tree ميکنم آما بازم بسته نميشه (میره باز دوباره میاد) و بازی هم دوباره اجرا نميشه ، برای همين مجبورم سيستم رو ايستارت کنم .
    حالا نميدونم اين چيزی که دانلود کردم ويروس بوده يا نه ، اگه بشه يه جوری اين پروسه بازی رو end کنم هم مشکل فک کنم حل بشه.

nod32 که چيزی نشون نميده ، دوستانی که کسپرسکی دارن ميشه يه تست کنن , اين چيت کدی هست که دانلود کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

منظورتو از cheat نفهمیدم شاید منظورت کرک یا ترینر هست.
    به هر حالمشکل از برنامست و به حتمال بسیار قوی مخربی در کار نیست.
    اسکن ویروس.

3. 2 کاربر از EXXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دوستان ، چند روزه يه cheat واسه يه بازی دانلود کردم ، وقتی که cheat رو اجرا ميکنم و وارد بازی ميشم هيچ مشکلی نيست اما تقريباً بعد از حدود 15 دقيقه يه ارور از طرف بازی در يافت ميکنم وقتی اوکی کنم بازم مشکلی نيست و به بازی ادامه ميدم. اما وقتی ميخوام از بازی خارج بشم هنگ ميکنه خود بازی ، و از داخل task manager هم پروسه بازی رو end process و end process tree ميکنم آما بازم بسته نميشه (میره باز دوباره میاد) و بازی هم دوباره اجرا نميشه ، برای همين مجبورم سيستم رو ايستارت کنم .
    حالا نميدونم اين چيزی که دانلود کردم ويروس بوده يا نه ، اگه بشه يه جوری اين پروسه بازی رو end کنم هم مشکل فک کنم حل بشه.

nod32 که چيزی نشون نميده ، دوستانی که کسپرسکی دارن ميشه يه تست کنن , اين چيت کدی هست که دانلود کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

این فایل داخل سایت آنتی ویروسهای آنلاین فقط توسط آویرا ویروس به عنوان تروجان شناخته شد،

همچنین توسط SAS هم به عنوان تروجان شناخته شد ، ولی مطمئنم مشکلی نداره !

برای اینکه تست کنین که ویروس دارین یا نه از HijackThis یک لوگ بزارین تا تست بشه سیستمتون شرایطش ،
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Take Care

5. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanbahari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طوفان

پيش فرض

سلام دوستان.یه مشکل با ویندوز 7 پیدا کردم
    موقعی که به اینترنت(وایرلس مودم) وصل میشم و با IE or FireFox کار میکنم حتی موقع دانلود یا چت و کلن کارایی که با اینترنت مرتبطه بعد از چند دقیقه که اصلن هم زمان مشخصی نیست یک دفعه برق سیستم قطع میشه و سیستم بعد چند ثانیه دوباره روشن میشه(شبیه ریستارت نیست).
    وقتی wireless adapter رو disable میکنم این مشکل رفع میشه و سیستم عادیه.الان درایو ویندوز رو گذاشتم برا Defragment وهمزمان هم دارم از اینترنت استفاده میکنم و هنوز خاموش نشده.

ویندوز رو بارها عوض کردم هم 32-bit وهم 64-bit رو

ویندوز رو repair هم کردم

انواع آنتی ویروس های آپدیت شده هم تست شده

با Process Monitor و autoruns هم سیستمو چک کردم و خطاهارو برطرف و حذف کردم

troubleshooting هم جواب نداده

درایور ها هم آپدیت شده

ولی مشکل هنوز پابرجاست
    مدل نوت بوک هم ThinkPad EDGE 15 g9g هستش

سپاسگذار میشم اگر راهنمایی بفرمایید.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دوستان.یه مشکل با ویندوز 7 پیدا کردم
    موقعی که به اینترنت(وایرلس مودم) وصل میشم و با IE or FireFox کار میکنم حتی موقع دانلود یا چت و کلن کارایی که با اینترنت مرتبطه بعد از چند دقیقه که اصلن هم زمان مشخصی نیست یک دفعه برق سیستم قطع میشه و سیستم بعد چند ثانیه دوباره روشن میشه(شبیه ریستارت نیست).
    وقتی wireless adapter رو disable میکنم این مشکل رفع میشه و سیستم عادیه.الان درایو ویندوز رو گذاشتم برا Defragment وهمزمان هم دارم از اینترنت استفاده میکنم و هنوز خاموش نشده.

ویندوز رو بارها عوض کردم هم 32-bit وهم 64-bit رو

ویندوز رو repair هم کردم

انواع آنتی ویروس های آپدیت شده هم تست شده

با Process Monitor و autoruns هم سیستمو چک کردم و خطاهارو برطرف و حذف کردم

troubleshooting هم جواب نداده

درایور ها هم آپدیت شده

ولی مشکل هنوز پابرجاست
    مدل نوت بوک هم ThinkPad EDGE 15 g9g هستش

سپاسگذار میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
    سلام ، دوست من فقط یکجا سوال بپرسین پست شما هرجایی باشه به راحتی دیده میشه و جواب داده میشه ، نیاز به سه چهار بار پست دادن نیست داخل تاپیکهای نا مرتبط.

وایرلس شما اکسترنال هست یا اینترنال ؟

از حالت Safe mode and network امتحان کردین ؟

Take Care

8. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طوفان

پيش فرض

سلام ، دوست من فقط یکجا سوال بپرسین پست شما هرجایی باشه به راحتی دیده میشه و جواب داده میشه ، نیاز به سه چهار بار پست دادن نیست داخل تاپیکهای نا مرتبط.

وایرلس شما اکسترنال هست یا اینترنال ؟

از حالت Safe mode and network امتحان کردین ؟

Take Care
    سلام.اوکی
    منظور از وایرلس اکسترنال و اینترنال چیه؟
    آداپتر که اینترناله برا لپ تاپ
    یه مودم وایرلس ای دی اس ال هم دارم که با اون کانکت میشم
    قبلن که با وایرلس مثلن دانشگاه کانکت میشدم این مشکل نبود
    از دیشب تاحالا هم قطع نشده ولی مطمئنم بازم این مشکل پیش میاد .الان خیلی از اپلیکیشنارو دیسیبل کردم

بله safe mode with networking رو تست کردم که هیچ مشکلی نداره

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام یک فایل dll در این فولدر وجود داره به نام wallhack.dll که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از جمله کسپرسکی و مکافی اون رو ویروس میشناسن
    این فایل شاید به تنهایی خطری برای سیستم نداشته باشه ولی میتونه با Application مورد نظرش بسیار مخرب عمل کنه!
    سعی کنید به دنبال کرک دیگری باشید و سیستم خود را یک بار با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسکن کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام.اوکی
    منظور از وایرلس اکسترنال و اینترنال چیه؟
    آداپتر که اینترناله برا لپ تاپ
    یه مودم وایرلس ای دی اس ال هم دارم که با اون کانکت میشم
    قبلن که با وایرلس مثلن دانشگاه کانکت میشدم این مشکل نبود
    از دیشب تاحالا هم قطع نشده ولی مطمئنم بازم این مشکل پیش میاد .الان خیلی از اپلیکیشنارو دیسیبل کردم

بله safe mode with networking رو تست کردم که هیچ مشکلی نداره
    سلام ، مشکل پابرجاست یا حل شده دوست عزیز؟

شما مسئلتون دیگه ارتباطی به ویروس نداره ، اما یه سری توصیه و راه حل :

یک اینکه ممکنه با گرفتن آپدیت های جدید برای ویندوز ، برای کارتتون ( کارت داخلی وایرلس ) اختلال ایجاد شده باشه ، راه پی بردن به این قضیه هم اینه که یک System restore انجام بدین و اگه مشکل حل شد که مشکل با آپدیتهای ویندوزتون بوده که احتلال ایجاد کردن،

دو ، اینکه احیانا درایور وایرلس در شبکه ی شما نیاز به آپدیت شدن داشته باشه،

سه ، BIOS تون نیاز به آپدیت داشته باشه.

راههای بالا رو چک کنین، سعی کنین برنامه های نامرتبط رو از لیست Start up در بیارین.

Take Care

12. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طوفان

پيش فرض

سلام ، مشکل پابرجاست یا حل شده دوست عزیز؟

شما مسئلتون دیگه ارتباطی به ویروس نداره ، اما یه سری توصیه و راه حل :

یک اینکه ممکنه با گرفتن آپدیت های جدید برای ویندوز ، برای کارتتون ( کارت داخلی وایرلس ) اختلال ایجاد شده باشه ، راه پی بردن به این قضیه هم اینه که یک System restore انجام بدین و اگه مشکل حل شد که مشکل با آپدیتهای ویندوزتون بوده که احتلال ایجاد کردن،

دو ، اینکه احیانا درایور وایرلس در شبکه ی شما نیاز به آپدیت شدن داشته باشه،

سه ، BIOS تون نیاز به آپدیت داشته باشه.

راههای بالا رو چک کنین، سعی کنین برنامه های نامرتبط رو از لیست Start up در بیارین.

Take Care
    سلام مرسی از راهنماییتون
    همه ی راههای بالارو قبلن امتحان کردم به جز آپدیت بایوس که اونم حتمن انجام میدم
    مشکل هنوز باقیه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام مرسی از راهنماییتون
    همه ی راههای بالارو قبلن امتحان کردم به جز آپدیت بایوس که اونم حتمن انجام میدم
    مشکل هنوز باقیه
    LOG برنامه پایین رو بزارین اینجا :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق شکل گزینه ی اول رو باید بزنین :

Take Care

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •