تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: نداشتن صدا پس از نصب ویندوز سون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض نداشتن صدا پس از نصب ویندوز سون

سلام
    من قبلا هم این ویندوز رو روی کامپیوتر نصب کردم و مشکلی برای پخش صدا از اسپیکر نداشتم. اما بعد اکس پی نصب کردم.حالا که دوباره سون نصب شده صدا از اسپیکر پخش نمی شه.در کنترل پنل هم اسپیکر فعال نمیشه و پیغام not plugged in نوشته شده در صورتی که کابل های خروجی و اسپیکرها مشکلی ندارن.به نظر شما مشکل از خود کامپیوتر می تونه باشه؟؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من قبلا هم این ویندوز رو روی کامپیوتر نصب کردم و مشکلی برای پخش صدا از اسپیکر نداشتم. اما بعد اکس پی نصب کردم.حالا که دوباره سون نصب شده صدا از اسپیکر پخش نمی شه.در کنترل پنل هم اسپیکر فعال نمیشه و پیغام not plugged in نوشته شده در صورتی که کابل های خروجی و اسپیکرها مشکلی ندارن.به نظر شما مشکل از خود کامپیوتر می تونه باشه؟؟
    با تشکر

ببخشید که این سوال رو می پرسم. درایور اون رو نصب کردید؟ اگر نصب هست شاید از اینجا که میگم مشکل رو بتونید حل کنید.
    اگر کارت صداتون از نوع Realtek باشه، وارد کنترل پنل کارت صداتون بشید، به تب Speakers برید و بر روی علامت پوشه در بالا سمت راست کلیک کنید(Connector Settings). سپس گزینه اول رو تیک بزنید(Disable front panel jack detection). امیدوارم که درست بشه.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگه شما تو اکس پی مشکلی ندارین پس اسپیکر و کارت صدا مشکلی نداره و مشکلتون با نصب درایور حل میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •