تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشکل توی نصب اخرین ورژن کارت گرافیک nvidia..لطفا راهنمایی کنید

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض مشکل توی نصب اخرین ورژن کارت گرافیک nvidia..لطفا راهنمایی کنید

سلام دوستان عزیز
    من میخواستم بازی نید فور اسپید، ران رو بریزم ...وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم میگه نیاز به اخرین ورژن کارت گرافیک داره که همون ورژنه 285.58 هست

اما نصبش نمیکنه و ارور میده
    حتی رفتم تو پیج درایور های سایت جی فورس و این ورژن رو دانلود کردم اما باز هم موقع نصب اروری رو میده که تو عکس زیر میبینید:

اصلا متوجه این ارور نمیشم،من سون اورجینال روی لب تاپم دارم و فقط یه 10-15 روزه اپدیتش نکرده ام
    کارت گرافیکم هم 435 هست اگه درست گفته باشم.

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
    Last edited by mostafa_khan001; 29-12-2011 at 19:06.

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آخرین نسخه 290 هست...

3. این کاربر از shabnam1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

والله من که تو خود سایت جی فورس دیدم گفته بود 285 اخرین ورژنه
    شما از کجا میگی؟لینک دانلود میدی؟
    بعد هم اینکه مشکل نصب نشدن هست واسم.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این پیغامی که شما دریافت کردین منظورش اینه که این درایوربا گرافیک لپ تاپ شماازنظرسخت افزاری مچ نیست شما درایور خودتون با برنامه driver sweeper که لینکش پایین هست درمرحله اول پاک کنید بعدشم درایور خودتون ازنوع نصب کنید ببینید شناسایی میشه اگر بازم به همون صورت بود پیشنهاد من اینه که دستی از داخل دیوایس منیجر به سیستم تعریفش کنید آخر سرم پیشنها میکنم با برنامه driver genius درایور گرافیک لپ تاپ آپدیت کنید که درصد خطاش کمتره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این پیغامی که شما دریافت کردین منظورش اینه که این درایوربا گرافیک لپ تاپ شماازنظرسخت افزاری مچ نیست شما درایور خودتون با برنامه driver sweeper که لینکش پایین هست درمرحله اول پاک کنید بعدشم درایور خودتون ازنوع نصب کنید ببینید شناسایی میشه اگر بازم به همون صورت بود پیشنهاد من اینه که دستی از داخل دیوایس منیجر به سیستم تعریفش کنید آخر سرم پیشنها میکنم با برنامه driver genius درایور گرافیک لپ تاپ آپدیت کنید که درصد خطاش کمتره

سلام.ممنون
    این قسمتی که قرمز کردم رو متوجه نشدم...منظورت این بود با اون برنامه پاکش کنم و بعد دوباره نصبش کنم؟خوب نمیشه از کنترل پنل کارت گرافیکم رو پاک و دوباره نصب کنم؟فرقی داره؟
    بعد خواستم از این برنامه استفاده کنم باید همه اینها (NVIDIA-chipset , NVIDIA-display , NVIDIA-physx) رو پاک کنم یا فقط چیپ ست اندویدیا رو باید پاک کنم؟
    اصلا چرا باید پاکش کنم؟یعنی من هنوز متوجه مشکل نمیشم...اخه من هم کرایسس 2 و هم فیفا12 رو روی سیستم داشتم و دارم و هیج مشکلی تو اجراشون نیست که!!!

بعد اینکه این برنامه جنیوس درایور رو خودم رو کشتم نتونستم دانلود کنم..خیلی لینک دانلودش به درد نخور بود...ما سایت ایران اپلود داریم که فیل ت ر نیست نمیدونم چرا بچه ها اونجا اپلود نمیکنن؟!!؟
    Last edited by mostafa_khan001; 30-12-2011 at 20:43.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بااون برنامه که من گذاشتم طرز کارش با کنترل پنل فرق میکنه شما اگر از کنترل پنل درایورگرافیک پاک کنید فقط درایور پاک میشه اما این برنامه کارش مخصوص پاک کردن درایورهای روی سیستم که از تو رجیستری هم پاک میکنه آخر سرم پیغام ریست سیستم میده برای برنامه driver genius از یک چیز شکن استفاده کنید برای اینکه بتونید آپدیت کنید درایور گرافیک سیستم وقتی دانلودش کردین اول دیتابیس برنامه رو آپدیت کنید.

9. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من میخواستم بازی نید فور اسپید، ران رو بریزم ...وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم میگه نیاز به اخرین ورژن کارت گرافیک داره که همون ورژنه 285.58 هست

اما نصبش نمیکنه و ارور میده
    حتی رفتم تو پیج درایور های سایت جی فورس و این ورژن رو دانلود کردم اما باز هم موقع نصب اروری رو میده که تو عکس زیر میبینید:

اصلا متوجه این ارور نمیشم،من سون اورجینال روی لب تاپم دارم و فقط یه 10-15 روزه اپدیتش نکرده ام
    کارت گرافیکم هم 435 هست اگه درست گفته باشم.

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
    دوست من می تونی ورژن درایور 290.53 رو از 2 تا لینک پایین با توجه به نوع سیستم عاملت دانلود کنی ،

خدمت شما :

موفـــــق باشي

11. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بااون برنامه که من گذاشتم طرز کارش با کنترل پنل فرق میکنه شما اگر از کنترل پنل درایورگرافیک پاک کنید فقط درایور پاک میشه اما این برنامه کارش مخصوص پاک کردن درایورهای روی سیستم که از تو رجیستری هم پاک میکنه آخر سرم پیغام ریست سیستم میده برای برنامه driver genius از یک چیز شکن استفاده کنید برای اینکه بتونید آپدیت کنید درایور گرافیک سیستم وقتی دانلودش کردین اول دیتابیس برنامه رو آپدیت کنید.
    1-درایور رو با اون برنامه پاک کردم و بعد درایور کارت گرافیکم رو دوباره نصب کردم...باز هم ارور میده
    2-مشکلم چیز شکن نیست ویپی ان دارم ...سایتی که فایل برنامه اونجاست خیلی مزخرفه و دو روز طول میکشه بالا بیاد....بعد از عبور از خفت خان رستم اخرشم دانلودش کار نمیکنه!
    دوست من می تونی ورژن درایور 290.53 رو از 2 تا لینک پایین با توجه به نوع سیستم عاملت دانلود کنی ،
    موفـــــق باشي
    دوست عزیز مشکل جای دیگست...من اصلا نمیتونم اپدیت کنم، ورژنش فرقی نداره که
    با این حال اینم دانلود کردم...بازم ارور میده

من موندم اصلا اپدیت میخواد چی کار؟!!رفتیم یه بازی کنیم توی عمرمون ها

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برنامه driver genius اول که گرفتین دیتابیس برنامه رو آپدیت کردین که بعدش اقدام بروز رسانی درایور کنید پیشنهاد میدم روی یک ویندوز دیگه این درایور تست کنید یعنی ویندوزتون چنج کنیدیا ازطریق دیوایس منیجر برین به سیستم ببینید میتونید تعریقش کنید درضمن مدل لپ تاپ خودتون مشخص کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

dell xps 501X دارم...ویندوزش اورجینال هست حرف از چنج و اینها نزنید که دلم میلرزه !
    برم ببینم میتونم این درایور جنیوس رو از یه جای دیگه گیر بیارم دانلود کنم یا نه....خبری شد باز مزاحمتون میشم
    ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •