تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: سمند ما جون نداره چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض سمند ما جون نداره چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام

ما یه سمند دوگانه سوز داریم مشکلی که من باهاش دارم اینه که جون نداره مثلا برای دنده عوض کردن اگه دور موتور زیر 5200 (سربالایی) 4700(سربالایی ملایم) 3700( جاده کفی) باشه و دنده 3 بدم ماشین جون میکنه و دنده مرده میشه حتی اگه سرعتم برای تعویض دنده کاملا مناسب باشه بازم این اتفاق میفته. اول فکر کردم واسه دیسک و صفحه باشه و رفتم عوضش کردم ولی تغییر انچنانی نکرد و فقط تا 5 روز یه مقدار کمی بهتر شده بود ولی بعد از یه هفته دوباره مثل قبل شد. در صورتی که من پشت ماشینای دیگه هم( زانتیا. 405. 206. گل. پرشیا) همون مسیر هارو رفتم و تو (سربالایی) با دور موتور 3000 و تو کفی هم زیر 3000 راحت دنده میدم.
    اما با ماشین خودمون حس میکنم یه کشتی رو دارم پشت خودم میکشم و ماشین داره زور میزنه.

به نظر شما چیکار کنم؟
    پیشاپیش ممنون.

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ما یه سمند دوگانه سوز داریم مشکلی که من باهاش دارم اینه که جون نداره مثلا برای دنده عوض کردن اگه دور موتور زیر 5200 (سربالایی) 4700(سربالایی ملایم) 3700( جاده کفی) باشه و دنده 3 بدم ماشین جون میکنه و دنده مرده میشه حتی اگه سرعتم برای تعویض دنده کاملا مناسب باشه بازم این اتفاق میفته. اول فکر کردم واسه دیسک و صفحه باشه و رفتم عوضش کردم ولی تغییر انچنانی نکرد و فقط تا 5 روز یه مقدار کمی بهتر شده بود ولی بعد از یه هفته دوباره مثل قبل شد. در صورتی که من پشت ماشینای دیگه هم( زانتیا. 405. 206. گل. پرشیا) همون مسیر هارو رفتم و تو (سربالایی) با دور موتور 3000 و تو کفی هم زیر 3000 راحت دنده میدم.
    اما با ماشین خودمون حس میکنم یه کشتی رو دارم پشت خودم میکشم و ماشین داره زور میزنه.

به نظر شما چیکار کنم؟
    پیشاپیش ممنون.
    ماشین رو ببر یه شیم گیری و تنظیم موتور بکن

3. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

شیم گیری
    شیم گیری دیگه چیه؟
    راستی وزن کپسول گازی که رو ماشینه 120 کیلو هست امکان داره ماشین زیادی سنگین باشه و این مشکل پیش بیاد؟

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شیم گیری دیگه چیه؟
    راستی وزن کپسول گازی که رو ماشینه 120 کیلو هست امکان داره ماشین زیادی سنگین باشه و این مشکل پیش بیاد؟
    جدی 120 کیلو وزنشه...؟؟؟
    خوده سمند اگه صندوق خالی باشه و باک پر باشه 1220 کیلو + 120 =1420 کیلو تازه سرنشین هم اضاف بشه که دیگه...
    ولی اینا هیچ کدوم دلیل نمیشه
    ماشینت چقد کار کرده...؟؟؟
    روی حالت بنزین هم شتابش کمه...؟؟
    اگه بالای 60 تا کار کرده علاوه بر نکاتی که دوستمون گفت شمع ها و تسمه تایم رو عوض کن.
    حتما به موقع سرویس ببر ( تعویض روغن و فیلتر )
    راستی دیاگ هم یادت نره.
    اگه ماهی یه دفه بنزین سوپر بزنی بد نیست.
    در کل با این بنزین بی کیفیت نمیشه انتظار بالایی از ماشین داشت

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

جدی 120 کیلو وزنشه...؟؟؟
    خود اون شرکتی که کپسولو میبست میگفت 120 کیلوئه (بدون گاز)

ماشینت چقد کار کرده...؟؟؟
    185000

روی حالت بنزین هم شتابش کمه...؟؟
    یه مقدار از گاز بهتره ولی زیاد محسوس نیست.

اگه بالای 60 تا کار کرده علاوه بر نکاتی که دوستمون گفت شمع ها و تسمه تایم رو عوض کن.
    حتما به موقع سرویس ببر ( تعویض روغن و فیلتر )
    راستی دیاگ هم یادت نره.
    اگه ماهی یه دفه بنزین سوپر بزنی بد نیست.
    به غیر از بنزین سوپر بقیه انجام شده

خوده سمند اگه صندوق خالی باشه و باک پر باشه 1220 کیلو + 120 =1420 کیلو تازه سرنشین هم اضاف بشه که دیگه...
    اوه اوه باورت میشه من تا الان نمیدونستم سمند 1220 کیلوئه!!!؟(آخه زیاد تو کار ماشین و این چیزا سرک نمیکشم) پس فهمیدم اشکال از کجاس به احتمال زیاد به خاطر وزنیه که داره فکر کنم 1420 کیلو + وزن سرنشینا واسه یه موتور 1800 سی سی که 185000 تا هم کارکرده زیادی سنگین باشه موقعی هم که ماشین رو گاز باشه که دیگه هیچی واویلا.

راستی مدل ماشین هم 85 هست.

با این حال اون شیم گیری و تنظیم موتور رو هم میبریم ایشاالله که درست بشه. (آخرم نفهمیدیم این شیم گیری چیه؟)

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا می خواستم همینایی که گفتی بگم که دیگه خوندمش
    عزیزم یه سمند مگه چقدر عمر داره خوب عمرشو کرده دیگه با این چیزایی که شما میگین (کارکرد 185000وزن 1440 کیلویی بدون گاز و سرنشینسوخت رسانی خودرو از طریق گاز)دیگه چه انتظاری از سمند میره بنز هم بود کم می اورد.

8. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا اونجوری که شما تعریف کردی من خیال کردم ماشین نو از دره کارخونه گرفتی یا حداکثر 50 تا کار کرده
    تو حالت عادی ماشین های ایرانی وقتی بیشتر از 150 تا کار میکنن شباهت عجیبی به لگن پیدا میکنن باز دمش گرم ماله شما با اون همه اضافه وزن راه میره بزنم به تخته چش نخوره حالا
    ولی دیگه هرچقد هم خرجش کنی مثه روزه اول نمیشه به نظرم بنداز بره یه صفر بگیر

10. 2 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

ولی دیگه هرچقد هم خرجش کنی مثه روزه اول نمیشه به نظرم بنداز بره یه صفر بگیر
    والا صفرشم از اول مالی نبود. کلا به این نتیجه رسیدم که سمند ماشین آشغالیه ( بله همه ماشینای وصله پینه ای ایران خودرو و سایپا آشغالن) ولی سمند تو آشغال بودن یه سر وگردن از همه بالاتره

تو حالت عادی ماشین های ایرانی وقتی بیشتر از 150 تا کار میکنن شباهت عجیبی به لگن پیدا میکنن
    شدیدا موافقم.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

البته بستگی به نگهداری هم داره ماشین من 84 خریدمش و تا الان نزدیک 300000 تا کار کرده درسته به صدا افتاده ولی تو سربالایی کم نمیاره البته اینم بگم که زیاد اهل ماشین نگه داشتن یا بقولی عشق ماشین نیستم که همیشه بهش برسم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

البته بستگی به نگهداری هم داره ماشین من 84 خریدمش و تا الان نزدیک 300000 تا کار کرده درسته به صدا افتاده ولی تو سربالایی کم نمیاره البته اینم بگم که زیاد اهل ماشین نگه داشتن یا بقولی عشق ماشین نیستم که همیشه بهش برسم
    سلام
    ماشین شمام دوگانه سوزه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •