سلام خدمت دوستان
من یه مشکل دارم تا دیروز می تونستم دانلود کنم اما الان هیچ فایلی رو نمی تونم دانلود کنم نمی دونم چرا از کجا باید دستکاری کنم پورت ها رو تا بتونم دانلود کنم
موندم
سلام خدمت دوستان
من یه مشکل دارم تا دیروز می تونستم دانلود کنم اما الان هیچ فایلی رو نمی تونم دانلود کنم نمی دونم چرا از کجا باید دستکاری کنم پورت ها رو تا بتونم دانلود کنم
موندم
چی می خوای دانلود که مشکل داری ؟ از چه سایتی و برنامه ایی واسه دانلود استفاده می کردی ؟ تورنت بوده یا نه ؟ احیانا از ووویییی پپپپپیییی اااانننن که استفاده نمی کردید ؟ شما بفرمایید که بگیم دلیل اش می تونه چی باشه.
برنامه ای که باهاش میخواین فایل موردنظردان کنید چیه ؟ درضمن فایلی که قراربگرین فرمتش بطورمثال torrent نباشه و رو دانلود همین فایلم فقط مشکل دارین ؟پیشنهاد میکنم دانلود منیر حودتون بطورموقت disable کنید ازدانلود منیجر مرورگراول استفاده کنید ببینید بازم بهمون صورت هست![]()
من می خوام یه سری فایل پی دی اف از سایت ها دانلود کنم نمیزاره من دانلود کنم تورنت نیست
دانلود منیجر هم idm هست
ممنون
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
اهنگ هم نمی تونم
بعضی سایتها هستن که بخواین فایلی رو به وسیله اون با idm دانلود کنید به مورد میخورین برای دانلود فایل pdf از دانلود منیجر خود مرورگرتون استفاده کنید برای تست ببینید بازم به مورد میخورین مرورگر خودتونم مشخص کنید.
قبلا ازاین سایت دانلود داشتم اصلا با ای دی ام نمی تونم ئدانلود کنم تنظیمات خاصی داره که بتونم بیارمش به وضعیت اولیه اش
اگرپروکسی چیزی به idm تعریف کردین روی به قسمت آپشن idm خودتون برین بعدشم به سربرگ proxy ببینید تیک همه گزینه های اونجا غیر فعال باشه درمرحله بعدم پیشنهاد میدم یکدور idm خودتون پاک کنید بعدشم یک ورژن دیگه رو نصب کنید تیک بزنید واسه نمونه لینک اون سایتی که ازش نمیتونید دانلود رو هم انجام بدین اینجا قراربدین.
در تکمیل حرف های دوستمون باید بگم که بعد از نصب IDM سیستم رو یکبار ریست کنید تا فایل های سیستمیش با مرورگرها سینک بشه و در قسمت های دانلود خودش پیغام دانلود رو نشون میده
این پیغام رو میده
ایا راهی نداره که من بجز حذفش این مشکل رو حل کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)