نیاز به کمک فوری ... من یه لپتاپ ایسوس g53sw 3d دارم .. زمانی که هلش میدم رو به عقب یا لپتاپ یه تکون میخوره درجا قفل میکنه و هیچ کلیدی کار نمیکنه و مجبور میشم کلید پاور رو 6ثانیه نگه دارم تا خاموش شه و دوباره روشن کنم . تورو خدا راهنمایی کنید![]()
نیاز به کمک فوری ... من یه لپتاپ ایسوس g53sw 3d دارم .. زمانی که هلش میدم رو به عقب یا لپتاپ یه تکون میخوره درجا قفل میکنه و هیچ کلیدی کار نمیکنه و مجبور میشم کلید پاور رو 6ثانیه نگه دارم تا خاموش شه و دوباره روشن کنم . تورو خدا راهنمایی کنید![]()
وقتی تکونش میدی صدا نی ده ؟؟؟ گوشتو بزار زیرش ببین صدای فنش نرماله یا غیرعادیه
به نظر من که بهتر لپ تاپ باز بشه و چکش کنید...از دستتون افتاده ؟ چی شد که اینجوری شد ؟
گند این ایسوس ها هم در اومده برای منم مرخص شد بردم گارانتی شما هم ببر گارانتی.
برای اینکه معلوم بشه مشکل از هارده یا نه
اول در بایوس ستاپ هارد را غیرفعال کن بعد از روی فلش یا هارد اکسترنال بوت کن
تو شهر ما گارانتی درست درمونی نیست که ببرمش . یعنی اگه بدمشون میفرسن تهران یا شیراز.. :( . دلم نمیاد لپتاپمو بدم ببرن :(
یعنی 100 % مشگل سخت افزاره ؟ آخه الان همون کارا رو میکنم اما قفل نمیکنه !!!
مال شما مشکلش چی بود ؟ بعد از چه مدت بهت پس دادن ؟
نه صدا نمیده .. فنش هم کاملا عادیه صداش .. نه فک نکنم ضربه دیده باشه یعنی عمرا . از زمانی که یه دیسک بلو-ری فیلم آواتار گذاشتم این قفل شدنا شروع شد
سیستمتونو ریکاوری کردید ؟؟؟
سیستم عامل رو عوض کنید..توصیه من اینه از اطلاعاتتون یه کپی به صورت rar بردارید و درایوهای دیگه رو هم فرمت کنید
درود داداش
منم این لپتاپو دارم و از شیراز همین یک ماه پیش گرفتم 2300
منم یکی دو بار برام لپتاپ هنگ کرد!اما دلیلشو نمیدونم آخه کار سنگینی هم اون لحظه نکردم!راه حلشم اینه دکمه پاور رو روی هایبترنیت تنظیم کنی و وقتی ایجور شد یکبار بزنیش تا هایبترنیت بشه و بعد از هایب شدن دوباره پاور رو بزنی تا روشن شه.
از کجا گرفتی؟و کی گرفتی؟اگه از شیراز گرفتی بگو کجا،شاید منم ازونجا گرفته باشمش،اگه نتونستی بگی توی پ.خ بگو
منم یه مشکل دارم وقتی یو اس بی میزنم همون لحظه نمیشناسدش و بعد از یکی دو دقیقه صدای اتصال به پرت درگاه رو میشنوم و بعدش هم دیگه هرچی یو اس بی بزنم میخونه!!!!!
شما هم این مشکله منو دارین؟؟؟؟
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
اگه اطلاعات زیاد باشه چه کنیم؟؟؟اینجور که بخوایم همشو ریکاوری کنیم خوب خیلی وقت میبره که![]()
نه ریکاوری نکردم . یعنی انجام ندادم تا به حال . یعنی احتمال داره مشکل از اطلاعات هارد باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)