تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: قفل کردن ناگهانی لپتاپ هنگام تکان خوردن .. asus g53 3d

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

13 قفل کردن ناگهانی لپتاپ هنگام تکان خوردن .. asus g53 3d

نیاز به کمک فوری ... من یه لپتاپ ایسوس g53sw 3d دارم .. زمانی که هلش میدم رو به عقب یا لپتاپ یه تکون میخوره درجا قفل میکنه و هیچ کلیدی کار نمیکنه و مجبور میشم کلید پاور رو 6ثانیه نگه دارم تا خاموش شه و دوباره روشن کنم . تورو خدا راهنمایی کنید

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

وقتی تکونش میدی صدا نی ده ؟؟؟ گوشتو بزار زیرش ببین صدای فنش نرماله یا غیرعادیه
    به نظر من که بهتر لپ تاپ باز بشه و چکش کنید...از دستتون افتاده ؟ چی شد که اینجوری شد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

گند این ایسوس ها هم در اومده برای منم مرخص شد بردم گارانتی شما هم ببر گارانتی.

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

نیاز به کمک فوری ... من یه لپتاپ ایسوس g53sw 3d دارم .. زمانی که هلش میدم رو به عقب یا لپتاپ یه تکون میخوره درجا قفل میکنه و هیچ کلیدی کار نمیکنه و مجبور میشم کلید پاور رو 6ثانیه نگه دارم تا خاموش شه و دوباره روشن کنم . تورو خدا راهنمایی کنید
    برای اینکه معلوم بشه مشکل از هارده یا نه
    اول در بایوس ستاپ هارد را غیرفعال کن بعد از روی فلش یا هارد اکسترنال بوت کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

تو شهر ما گارانتی درست درمونی نیست که ببرمش . یعنی اگه بدمشون میفرسن تهران یا شیراز.. :( . دلم نمیاد لپتاپمو بدم ببرن :(

یعنی 100 % مشگل سخت افزاره ؟ آخه الان همون کارا رو میکنم اما قفل نمیکنه !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

گند این ایسوس ها هم در اومده برای منم مرخص شد بردم گارانتی شما هم ببر گارانتی.
    مال شما مشکلش چی بود ؟ بعد از چه مدت بهت پس دادن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

وقتی تکونش میدی صدا نی ده ؟؟؟ گوشتو بزار زیرش ببین صدای فنش نرماله یا غیرعادیه
    به نظر من که بهتر لپ تاپ باز بشه و چکش کنید...از دستتون افتاده ؟ چی شد که اینجوری شد ؟
    نه صدا نمیده .. فنش هم کاملا عادیه صداش .. نه فک نکنم ضربه دیده باشه یعنی عمرا . از زمانی که یه دیسک بلو-ری فیلم آواتار گذاشتم این قفل شدنا شروع شد

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سیستمتونو ریکاوری کردید ؟؟؟
    سیستم عامل رو عوض کنید..توصیه من اینه از اطلاعاتتون یه کپی به صورت rar بردارید و درایوهای دیگه رو هم فرمت کنید

داره خودمونی میشه kayhanm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود داداش
    منم این لپتاپو دارم و از شیراز همین یک ماه پیش گرفتم 2300
    منم یکی دو بار برام لپتاپ هنگ کرد!اما دلیلشو نمیدونم آخه کار سنگینی هم اون لحظه نکردم!راه حلشم اینه دکمه پاور رو روی هایبترنیت تنظیم کنی و وقتی ایجور شد یکبار بزنیش تا هایبترنیت بشه و بعد از هایب شدن دوباره پاور رو بزنی تا روشن شه.
    از کجا گرفتی؟و کی گرفتی؟اگه از شیراز گرفتی بگو کجا،شاید منم ازونجا گرفته باشمش،اگه نتونستی بگی توی پ.خ بگو
    منم یه مشکل دارم وقتی یو اس بی میزنم همون لحظه نمیشناسدش و بعد از یکی دو دقیقه صدای اتصال به پرت درگاه رو میشنوم و بعدش هم دیگه هرچی یو اس بی بزنم میخونه!!!!!
    شما هم این مشکله منو دارین؟؟؟؟

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------

سیستم عامل رو عوض کنید..توصیه من اینه از اطلاعاتتون یه کپی به صورت rar بردارید و درایوهای دیگه رو هم فرمت کنید

اگه اطلاعات زیاد باشه چه کنیم؟؟؟اینجور که بخوایم همشو ریکاوری کنیم خوب خیلی وقت میبره که

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

نه ریکاوری نکردم . یعنی انجام ندادم تا به حال . یعنی احتمال داره مشکل از اطلاعات هارد باشه ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •