سلام چرا من در ادیوس 6 یا بالاتر روی وین 7 - 64 بیتی فیلتر نیو بلو (هرکدومش ) رو که می اندازم تصویر و خراب میکنه اما تو وین 7 - 32 اینجوری نیست![]()
سلام چرا من در ادیوس 6 یا بالاتر روی وین 7 - 64 بیتی فیلتر نیو بلو (هرکدومش ) رو که می اندازم تصویر و خراب میکنه اما تو وین 7 - 32 اینجوری نیست![]()
با سلام به تو دوست مهربان
من خودم تو ویندوز 64 بیتی نصب کردم مورد نداره و هیچ مشکلی هم ندارم
شاید مشکل از ویندوز64 بیتیت باشه
با عوض کردن ویندوز مشکلم تقریبا حل شد اما 1 رگه هایی رو تصویر ویاد که تو 4.6 نمیاد مرسی
بدرود
اول اینکه جدیدترین درایو کارت گرافیکت رو که 64 بیتی باشه رو نصب کن اگه مشکلت حل شد که هیچ اگه حل نشد یه ادیوس دیگه نصب کن شاید ایراد از ادیوست باشه![]()
منظورت از درایور جدید همون سی دی گرافیکه یا باید از ایترنت دانلود کنم
آره دوست عزیز اگه تو سی دی کارت گرافیکت درایو 64 بیتی برای ویندوز سون هست اونو نصب کن اگرم نیست که از سایتش بگیر با نصبش اکثر مشکلاتت حل میشه حتی تو رندر کردن هم سرعتت زیاد میشه![]()
بجه ها شما فیری افکت و برای ادیوس 6 چجوری نصب میکنید من از موقع نصب اون 10 روز 1 بار 1 ایمیل از نیو بلو دریافت میکنم که بعدش با اینکه همی بلو ها رو قبلا اکتیو کردم دو باره اکتیو میخواد و دیگه اکتیو نمیشه اگه شما این مشکل و حل کردید ممنون میشم بگید
باسلام به دوست مهربان
طریقه نصب نیو بلو رو بهت میگم اونجوری عمل کن دیگه هیچ وقت نمیخواد نگرانش باشی
اول اینکه باید بگم که الان دوتا راه داری یا باید ویندوز عوض کنی یا اینکه برنامه your unistaller رو نصب کن و با اون نیو بلو خودت رو از ریشه پاکش کن
بعد طبق مراحل زیر نیو بلو هات رو نصب کن :
1. اتصال خودت رو به اینترنت قطع کن .
2. تاریخ سیستمت رو به 2020 ببر.
3.نیو بلو رو نصب کن . در آخر تیک مربوط به آپدیت رو بردار .
4.بعد برنامه خودت رو اکتیو کن .
5. تاریخ سیستمت رو دوباره به حالت معمول خودش در بیار .
نکته مهم :
وقتی که میخوای از از نیو بلو ها تو ادیوس استفاده کنی هروقت ازت خواست که ریجیستر ش کنی گزینه CANCEL رو بزن چون اگه ریجیسترش کنی میشه مثل مشکلی که الان بهش برخوردی باید مراحل بالا رو یه بار دیگه انجام بدی ...
در آخر اینکه از تو قسمت فایروال ویندوزت اتصال نیو بلو رو از اینترنت قطع کن![]()
Last edited by mnh40; 21-01-2012 at 11:45.
Mer30 inam emtehan mikonam bebina chi mishe
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)