سلام
آیا ویروس از CD هم منتقل می شود
اگر CD باز نشود چی
CD را قبل از باز کردن باید اسکن کنیم ؟
فلش چطور است اگر باز نشود باز هم ویروس انتقال می یابد
سلام
آیا ویروس از CD هم منتقل می شود
اگر CD باز نشود چی
CD را قبل از باز کردن باید اسکن کنیم ؟
فلش چطور است اگر باز نشود باز هم ویروس انتقال می یابد
به ترتیب سوال ها جواب میدم
1-بله منتقل میشه
2-اگر ویروس شما از نوع autorun باشه , دیسک رو باز نکنی هم کار خودش رو می کنه چون آتو ران یعنی بدون باز کردن کار خودش رو می کنه ( اجرای اتوماتیک )
3- شما اگر آنتی ویروس خوب داشته باشی نیاز به اسکن سی دی نیست . اون خودش تشخیص بده ویروس داره دیسک جلوش رو میگیره ولی اگر می خوای خیلی محتاط باشی بده اسکن کنه ضرر نداره
4-فلش هم از این قاعده مستثنی نیست . چه باز کنی و چه نکنی اگر autorun داشته باشه کار خودش رو می کنه بدون اینکه شما اصلا متوجه بشی .
شما یک آنتی ویروس خوب داشته باش ببین چطور یک فلش رو می زنی بدون اینکه باز اش کنی آنتی ویروس جلوی خرابکاری Autorun ها رو میگیره . اونجا می بینی حرف من درست هست یا نه . موفق باشی .
سلام
در ادامه ی توضیحات شما این رو می پرسم که:
چطوری اتوران فلش رو حذف کنیم؟
با سلام
داخل این تاپیک توضیح هست کامل این که چطوری باید به طور سالم به یک فلش آلوده وارد شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور میتونی شما برنامه ای مث
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( اون XXX که بالا داخل آدرس گزاشتم رو بردارین)
رو نصب کنی و به طور خودکار جلوی اتوران رو میگیره
البته در ویندوز 7 قابلیت بالا اومدن اتوران به صورت پیشفرض غیر فعال هست.
Take Care![]()
Last edited by A M ! N; 27-12-2011 at 21:52.
چطور می شه کاری کرد که فلش را خود آنتی ویروس (برای من آویرا) اسکن کنه بدون اینکه من بهش دستور بدم یا ازش خواهش کنم![]()
اگر auto run باشه که آنتی ویروس تشخیص میده. ولی اگر انواع دیگر بد افزار ها باشه آنتی ویروس موقع کپی فایل از روی سی دی به درون کامپیوتر اونها رو تشخیص میده . در واقع آنتی ویروس ها هر وفت فایلی به طور غیر عادی در رایانه کار کنن اونها رو تشخیص میدن . مثلا اگر درون یک فایل زیپی که رمز روش هست 1000 تا ویروس و بد افزار باشه , تا زمانی که این بد افزارها کارشون رو شروع نکن برای آنتی ویروس قابل شناسایی نیستن . در مورد آویرا هم باید بگم اون طور که شما مد نظرتون هست نمیشه . شما هستید که باید به آنتی ویروس دستور اسکن و پاک سازی رو بدید . به یاد داشته باشید در نسخه جدید nod 32 یعنی نسخه 5 , این امکان گنجانده شده . یعنی هر دیسکی که بزارید یا هر فلشی که بزارید به شما پیشنهاد می کنه قبل باز کردن اسکن کنم . تو آویرا این قابلیت به صورت پیش فرض گنجونده نشده .
شما اگه قابلیت Real protection تون فعال باشه از panel آویرا ، به محض ورود فلش دارای اتوران ، اتوران رو بلاک میکنه ، و دیگه نمیشه حتی بهش وارد شد. ازین جهت مشکلی نیست
مثلا کاسپر اسکای با ورود هرگونه Media device ، اسکن رو انجام میده به صورت Quick.
Take Care![]()
سلام از کجا باید فعال بشه
و برای سیستمی که زیاد فلش می خوره برای آنتی ویروس های مختلف آویرا، نود، کاسپر بهترین تنظیمات چیه
و فرق اسکن quite، full و یک گزینه دیگه در کاسپر چیه
و میشه کاسپر را جوری فعال کرد که همیشه اسکن full داشته باشد گ
و وقتی ویروسی پیدا می کنه (فلشی فقط قصد داریم سیستم خودمان را آلوده نکند) قرنطینه یا دیلیت بهتر است
من همیشه برای دیلیت می ترسم که شاید ستاپ یا کرک ها را پاک کند
راهی برای این قضیه هست
این خاصیت خودش از پیش فعال هست ، ولی برای دیدن تنظیمات به آیکون System tray آویرا بغل ساعت برین و روش راست کلیک کرده و گزینه ی Real time protection و Web protection رو میتونین تنظیم کنینسلام از کجا باید فعال بشه
در همه ی این آنتی ویروسها تنظیمات پیش فرض بهترین تنظیم هست نیازی به دست کاری نیستو برای سیستمی که زیاد فلش می خوره برای آنتی ویروس های مختلف آویرا، نود، کاسپر بهترین تنظیمات چیه
Full scan و Quick scan فقط برای خود سیستم هست ، با حالت سریع یا همون Quick فقط پروسسهای درحال اجرا اسکن میشن و یک سری کلیدهای رجیستری ولی در حالت Full تمام سیستم با همگی عناصرش اسکن میشهو فرق اسکن quite، full و یک گزینه دیگه در کاسپر چیه
و میشه کاسپر را جوری فعال کرد که همیشه اسکن full داشته باشد گ
و وقتی ویروسی پیدا می کنه (فلشی فقط قصد داریم سیستم خودمان را آلوده نکند) قرنطینه یا دیلیت بهتر است
من همیشه برای دیلیت می ترسم که شاید ستاپ یا کرک ها را پاک کند
شما کاسپر رو داشته باشین خودش هوش مصنوعی با دقتی داره ، ولی هرچند ممکنه فایلهای کرک رو از بین ببره ، ولی فایلهای Setup پیش نیومده ، مگر اینکه واقعا به طرز خطرناکی ویروسی بوده باشن.
تنظیماتش رو دست نزنین دوست من
Take Care![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)