روشن کردن لپ تاپ بدون باطری و شارژ فقط با منبع تغذیه
سلام دوستان.چطور میشه باطری و شارژر و فقط با منبع تغذیه یه لپ تاپ رو روشن کرد و پین مثبت و منفی باطری رو تشخیص داد؟
روشن کردن لپ تاپ بدون باطری و شارژ فقط با منبع تغذیه
سلام دوستان.چطور میشه باطری و شارژر و فقط با منبع تغذیه یه لپ تاپ رو روشن کرد و پین مثبت و منفی باطری رو تشخیص داد؟
منبع تغذیه لپ تاپ شارژره و حتما باید از نوع استاندارد باشه
دوست عزیز با تشکر از پاسختون
منظور من روشن کردن یه لپ تاپ با منبع تغذیه 0 تا 30 ولت آزمایشگاهی است.پین مثبت و منفی رو باید به کجای جای باطری زد و حدود جریان مورد استفاده چقدر باید باشه؟
برای چی میخوای این کارو بکنی؟
لپ تاپ رادیو نیست که آداپتور وصل کنی به سوکت باتریش! یک باتری لپ تاپ را ببین چند تا پین داره
فقط مسئله مثبت و منفی نیست کنترلری هم وجود داره
حتی به ورودی dc هم نباید شارژر غیر استاندارد وصل بشه
به خروجی که روی شارژر نوشته دقت کن مثلا 19V , 4.74A , 90W
عزیز مثل اینکه من بد نوشتم
وقتی سوکت یا جک dc یه لپ تاپ خرابه یا شما مین برد رو کامل جدا کردید یه برای تست بهتر مسیر شارژ گاهی نیاز هست با منبع تغذیه لپ تاپ رو به کار بندازید منظور من شرح یا دیاگرام این روشه
اگر این سوال در مورد همان لپ تاپ بود که گفتی باتری را نمیشناسه، باید اول باتری تست بشه بعد احتمال خرابی سیستم پاور لپ تاپ
برای عیب یابی یا باید شماتیک داشته باشی یا تجربه قبلی
ضمن تایید حرف استاد
تاکید میشه به هیچ وجه این کارو نکنید بعضی از شارژر ها فید بک دارن که شما از اون بی اطلاعی دوست عزیز و با این روش به مدار پاور آسیب جدی مزنید
پ ن : به نظرم با توجه به پست های شما قبل از تعمیرات یه دوره ببینید (قصد دخالت نداشتم یه توصیه دوستانه بود) موفق وپیروز باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)