سلام من یه نرم افزار میخوام که در ساعت معین کامپیوترمو خاموش کنه
سلام من یه نرم افزار میخوام که در ساعت معین کامپیوترمو خاموش کنه
شما اگر روی سیستم تون نرم افزار jet audio نصب باشه از بخشی که در تصویر ذیل می بینی , می تونی زمان بدی ککه دقیقا کی سیستم شما رو خاموش کنه .
به همین سادگی . یاد آور میشم jet audio یک سویت صوتی و تصویری هست که کارش تبدیل , رایت دیسک های صوتی و ریپ اونهاست . تو ضبط صدا و پخش موزیک هم فوق العاده است .
پیشنهاد من استفاده از برنامه Auto Power-on & Shut-down یا PC Auto Shutdown یا Intelligent Shutdown که مخصوص اینکار وکارایی زیاد دیگه هم داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشتنش با vb خيلي راحته
توی سایت ما که یه نرم افزار هست. من خودم با C# نوشتمش و اوپن سورسه و کرک لازم ندارین. اگه بخواین میتونین باهاش کارمپیوترتون رو Shut Down, Log Off, Restart, Hibernate, Stanby و لاک بکنین. من که توی دانلودهای شبانم واسه هایبرنیت ازش استفاده میکنم. اگر هم نرم افزار مشکلی داشت، توی قسمت نظرات سایت بگین درستش کنم.
نرم افزار autoshutdown
شما میتونین از simple shutdown timer هم استفاده کنین که نرم افزار مجانی هست و نیازی به کرک هم نداره
و طرز کارش هم به این صورته که در کادر های مشخص ساعت و دقیقه و ثانیه باقی مانده تا خاموش شدن رو وارد میکنین و با انتخاب نوع عملکرد (shutdown, hibernate, etc) بعد از این زمان start رو میزنین
Simple Shutdown Timer
Simple Shutdown Timer Portable
کافیه دستور زیر رو تو CMD اجرا کنید:
که XX همون مقدار زمانیه که می خواید کامپیوتر بعد از اون مقدار ثانیه خاموش شهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا
کامپیوتر رو بعد از 1 ساعت خاموش می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگرم پشیمون شدید کافیه دستور زیر رو بزنید
البته به جای s- می تونید از h- برای Hibernate و از r- برای ریستارت استفاده کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من مقدار هايبرنت تا اون جايي كه من مي دونم براي اين دستور تعريف نشده است. درست مي گم يا جايي رو اشتباه مي كنم؟
موفــــق باشــــي![]()
خیر عزیز هایبرنیت هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)