تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: نگرانی از انتقال ایدز با بریدن دست

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض نگرانی از انتقال ایدز با بریدن دست

سلام . یه اتفاقی امروز برام افتاد که اعصایمو خورد کرده و شدیدا فکرمو مشغول کرده . امروز یه مادربورد بسته بندی شده بردم گارانتی ، اونجا از مسئول گارانتی یه کاتر گرفتم که جعبه رو باز کنم ، بی احتیاطی کردم و دستم رو بریدم . به نظرتون احتمال انتقال ایدز از این راه چقدره ؟ ویروس چند ساعت میتونه روی شیئی مثل کاتر زنده بمونه ؟ اگه بخوام آزمایش بدم باید 6 ماه صبر کنم ؟

2. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من مثل دوستان زیاد اطلاعات پزشکی ندارم. ولی تا اونجایی که من می دونم از این طریقی که شما توضیح دادید احتمال انتقال صفر
    هستش ! اینی که شما میگی موقعی احتمال انتقال داره که یکی که ایدز داره به فاصله کمی قبل از شما جایی از بدنش رو با کاتر بریده
    باشه و شما هم بعدش همونطور که گفتم به فاصله زمانی کمی بعدش دستتون رو با اون کاتر ببرید !
    ویروس ایدز تا اونجایی که من می دونم توی محیط و بیرون از بدن ویروس ضعیفی هست. و اگر هم کسی که مبتلا باشه بدنش رو با اون
    کاتر بریده باشه و مدت چند ساعت از اون اتفاق گذشته باشه ویروس خود به خود نابود میشه ...

4. این کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ویروس HIV در هر شرایطی نمیتوانید زنده بماند و راههای انتقال این ویروس هم محدود هستند .

اچ آی وی تا کی می تواند در بیرون از بدن زنده بماند؟
    بطور عموم طبیعت شکننده ویروس, مانع از آن می شود که مدت زمان زیادی در هوای آزاد زنده بماند. تنها مطالعاتی بر روی بقای HIV در بیرون از بدن تحت شرایط علمی کنترل شده موجود در آزمایشگاه انجام شده است. این مطالعات کشف کرده اند که HIV تحت تاثیر سرمای شدید قرار نمی گیرد اما در دمای ۶۰ درجه و یا بالاتر از بین می رود. مطالعات علمی کشف کرده اند که HIV می تواند هرازگاهی در خون خشک شده در اتاق به مدت بیش از ۶ روز زنده بماند. ارزیابی اینکه ویروس HIV در خارج از بدن بدون امکانات آزمایشگاهی چه مدت زنده می ماند مشکل است.

6. این کاربر از cdcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برای آزمایش باید یه مدت کوتاهی صبر کرد ولی نه 6 ماه ولی برای شروع درمان باید بلافاصله اقدام کرد . با این روشی هم که شما فرمودین انتقال ویروس چیزی در حد صفر درصد احتمال داره و حتی اگه به مراکز درمانی هم مراجعه میکردین و دلیلی برای آلوده بودن اون وسیله ای که شما رو بریده نداشتین هیچ اقدام درمانی خاصی براتون انجام نمیدادن .
    در حال حاضر ویروس HIV شما رو تهدید نمیکنه ولی نگرانی و اضطراب چرا .

8. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مرد حسابی برای خودت سوژه درست می کنی فکرتو با این چیزا مشغول نکن که دیوانه می شی ایدز کجا بود تو اونجا بابا که تو بگیری !!!

10. 5 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

سلام . یه اتفاقی امروز برام افتاد که اعصایمو خورد کرده و شدیدا فکرمو مشغول کرده . امروز یه مادربورد بسته بندی شده بردم گارانتی ، اونجا از مسئول گارانتی یه کاتر گرفتم که جعبه رو باز کنم ، بی احتیاطی کردم و دستم رو بریدم . به نظرتون احتمال انتقال ایدز از این راه چقدره ؟ ویروس چند ساعت میتونه روی شیئی مثل کاتر زنده بمونه ؟ اگه بخوام آزمایش بدم باید 6 ماه صبر کنم ؟
    دوستان چرا اطلاعات غلط میدین اتفاقا انتقال ایدز از طریق بریدگی بالاست شما بهتره بعد از 3 ماه تست بدین آزمایش دادن ضرری نداره اگه خدای نخواسته مبتلا شده بودین میتونین زود درمان رو شروع کنین

12. 2 کاربر از sanaz.joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

دوستان چرا اطلاعات غلط میدین اتفاقا انتقال ایدز از طریق بریدگی بالاست شما بهتره بعد از 3 ماه تست بدین آزمایش دادن ضرری نداره اگه خدای نخواسته مبتلا شده بودین میتونین زود درمان رو شروع کنین
    اتفاقا این شما هستین که دارین اطلاعات اشتباه میدین و بی خودی ایجاد نگرانی میکنید! همون طور که دوستان گفتند احتمالش از این طریق نزدیک به 0% هست، البته به شرطی که اون کاتر آلوده به خون نبوده باشه.
    در کل اگه می خواید خیالتون راحت بشه ، 2 ماه دیگه یه تست HIV بدید و تا اون موقع هم اصلا بهش فکر نکنید

14. 7 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

سلام
    دوستان من به خاطر یه قضیه ای شک دارم که ایدز داشته باشم یا نه روم هم نمیشه به کسی بگم...
    به نظرتون برم آزمایش بدم یا نه؟
    علایمش چیه ؟
    اگه دارو مصرف کنم چه فرقی با مصرف نکردنش داره؟؟؟
    دیگه آخرش آدم میمیره . فرقش چندسال زنده موندنه؟؟اگه یک یا دو سال هست قیدشو بزنم و به پدر مادرم نگم
    ولی اگه میارزه برم دکتر..
    این اتفاق 5 یا 6 ماه پیش افتاد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من به خاطر یه قضیه ای شک دارم که ایدز داشته باشم یا نه روم هم نمیشه به کسی بگم...
    به نظرتون برم آزمایش بدم یا نه؟
    علایمش چیه ؟
    اگه دارو مصرف کنم چه فرقی با مصرف نکردنش داره؟؟؟
    دیگه آخرش آدم میمیره . فرقش چندسال زنده موندنه؟؟اگه یک یا دو سال هست قیدشو بزنم و به پدر مادرم نگم
    ولی اگه میارزه برم دکتر..
    این اتفاق 5 یا 6 ماه پیش افتاد...
    بهترین کار آزمایش دادن است .

مردن هم در کار نیست . امروزه داروهای زیادی برای ایدز منتشر شده اند که جلوی پیشرفت بیماری را میگیرن .

لینک زیر بهت کمک میکنه :

17. این کاربر از cdcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بابا ایدز لولو نیست که ، قدیم بود ولی الان دیگه نیست

هر کی شک کرد سریع بره ازمایش بده ، منفی بود که خدارو شکر ، مثبت بود درمان میشی

الان نزدیک به 10 ساله یکی از همسایه های ما HiV داره هیچکسی هم نمیدونه و داره درمان میکنه و خیلی هم حالش خوبه و همه چی ارومه

ایدز اون طوری نیست که بیان میشه بیماری همچین خطرناکی نیست مثل قضیه کوسه میمونه ، پیش کوسه شنا کنی نمیخوردت فقط توی فیلماست که گنده اش کردند .

برو ازمایش ولی خیالت تخت انتقال پیدا نکرده

من یه بار با تیغ جراحی که قبلا استفاده شده بود دستم رو بریدم (از این راه بدتر هم میتونه باشه برای انتقال ؟) ولی چون ویروس نمیتونه زنده بمونه انتقال داده نمیشه

بیشترینش طریقه جنسیه که حتما اگه درمان از همون اول شروع بشه اصلا جای نگرانی نیست

19. 2 کاربر از mohmrg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •