تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: مشکل در بازی ها با آنتی ویروس (احتمالا)

داره خودمونی میشه wayoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بهشت سوخته

پيش فرض مشکل در بازی ها با آنتی ویروس (احتمالا)

سلام .

دوستان من کارتم 6950 هست و CPU Core i5 2500 3.3 رو سیستمم یه NOD 32 SMART SECURITY اورجینال ریختم و در بازی ها دچار افت فریم شدم .(البته وقتی ریختم و اسکن کردم بعدش بازی هم کردم و همه چی مثل قبل بود ) ولی فرداش که روشن کردم بازی ها افت فریم داشت CPU هم به طور عجیبی در حالی که هیچ برنامه یا بازی رو باز نکرده بودم هی تا 30 در صد می رفت بالا پایین!
    انتی ویروس رو پاک کردم تقریبا درست شد ولی نه مثل قبل میزان max و fps min تو بازی ها مثل قبله ولی بعضی جاها لگ میده یا میزان فریم ها ثابت نیست بالا پایین میره یا بعضی جاها طول میکشه مثلا تو یه صحنه های چند ثانیه طول میکشه تا مثلا از 45 بیاد 50 بعدش هی بین 50 و48 بالا پایین میره.(این ها تو یه بازی سنگین مثل SKYRIM اتفاق میفته)من درایور و DX و حتی بازی رو دوباره ریختم ولی فرق زیادی نکرد تو بازی های پایین مثل فیفا یا limbo هم در بازی 60 میگرم ولی وقتی از منو میاد تو بازی میاد رو 50 که قبلا اینجوری نبود. حالا نمیدونم قضیه چیه ویندوز دوباره بریزم درست میشه ؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما اول از همه ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو به طور کامل اسکن ویروس بکنید
    درست نشد درایور گرافیک رو آپدیت کنید
    اگه بازم مشکل لگ داشتین باید دمای قطعات پاور و هارد سیستم چک بشه

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza7434's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض use gaming

دوست عزیز وقتی آنتی ویروس روی سیستم نصب دارید و میخواهید با سیستم بازی کامپیوتری انجام بدین بهتر حالت استفاده از Use Gaming آنتی ویروسه که در تنظیمات آنتی ویروس قرار داره و حتما اینرو فعال کنید تا زمانیکه شروع به بازی می کنید آنتی ویروس بصورت خودکار کارایی خود رو کاهش داده و عملیات اسکن و پاکسازی رو متوقف مسکنه تا سی پی یو سیستم درگیر نباشه

5. این کاربر از reza7434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

علاوه بر مواردی که گفتم خود بازی هم چک کنید که مشکل نداشته باشه کرکش
    قبل از اینکه بازی هم بکنید آنتی اصلا نصب کنید یا اگر نصب کردین غیرفعال کنید و تو بازی برین و تست کنید
    من این آنتی رو دارم و سی پی یو م هم e7500 هست هیچ مشکللی تو بازی باهاش ندارم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بهشت سوخته

پيش فرض

با سپاس از همه
    قبل از نصب ویندوز بگم که رم من 4 هست و 40 در صد داره کار میکنه؟؟؟؟ تو TASK MANAGER حدود 100 برنامه داره پردازش میشهدر حالی که من هیچ کاری نمیکنم اینم با ویندوز حل میشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سپاس از همه
    قبل از نصب ویندوز بگم که رم من 4 هست و 40 در صد داره کار میکنه؟؟؟؟ تو TASK MANAGER حدود 100 برنامه داره پردازش میشهدر حالی که من هیچ کاری نمیکنم اینم با ویندوز حل میشه؟
    شما ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو بدون اینکه درایوی چیزی باز کنید اسکن ویروس بکنید
    درست نشد اون کارهایی که گفتم درپست قبل انجام بدین

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بهشت سوخته

پيش فرض

من اومدم ویندوز 7 بریزم (رو سیتمم 7 64 بیت بود) 2 تا مرحله ی اول اینستال رو انجام داد RESTART که کرد صفحه سیاه
    starting windows که میاد همینجوری میمونه و لوگو ویندوز نمیاد حتی از روی dvd بوت کردم ولی باز همین میشه ؟؟؟!!
    (فقط رو همین سیستم تا حالا 2بار 7 ریخته بودم قبلا )تاحال همچین چیزی ندیدم.
    XP ریختم کار کرد ولی 1.90 GB رم رو شناسایی کرد!! (رم من 4 هست 2 تا 2GB ) ویندوز 7 رو یه سیستم دیگه امتحان کردم
    کار کرد. نمیدونم مشکل چیه؟

حالا چی کار کنم دوستان کمک کنید . تا حالا اینقدر پشت سر هم به مشکل بر نخورده بودم
    Last edited by wayoo; 27-12-2011 at 12:55.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگه با xp تونستین ویندوز نصب کنین سیستم مشکل نداره
    از یک سی دی ویندوز سون دیگه استفاده کنید و نتیجرو بگین
    شما از یه ورژن دیگه ویندوز سون استفاده کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بهشت سوخته

پيش فرض

!!!!!! CD ویندوز XP رو گذاشتم ازش بوت کردم ادامه ی نصب ویندوز 7 آومد و نصب شد با اینکه CD XP توش بود!!!!!!!
    ولی اون مشکل فریم ها تو بازی حل نشد با اینکه درایور و بازی و... رو دوباره ریختم مسه قبله.
    ممکن مشکله سخت افزاری باشه ؟
    از طرفی کیس رو جابجا کردم(بعد از اون مشکل FPS بازی ها این کارو کردم ..فک نکنم به اون قضیه ربط داشته باشه) .کارت گرافیکم وقتی سیستم رو روشن کردم صدای بد داد قبلا وقتی روشن میکردم صدای چکه کردن آب میداد( 3 بار تکرار میشد!)یابعضی مواقع اصلا صدا نمیداد. کیس رو باز کردم یکم با کارت ور رفتم (بازش نکردم) صداش تقریبا درس شد ولی یه بار صدای چکه کردن میده .
    فک کنم کارتم مشکل داشته باشه (البته دلیلی نداره چون با آنتی ویروس اینجوری شد!) چون وقتی XP نصبیدم درایور کارت درست نصب نشد و ارور داد ویندوز
    هم میگفت سخت افزار کارت گرافیک طی نصب مشکل داره هرچند که مدل 6950 رو شناسایی کرده بود ولی دوباره درایور رو
    ریختم درست نصب شد (این موقعی بود که کیس رو تکون داده بودم و کارت زمان روشن شدن صدای بدی میداد.)
    حالا چه کنم ؟؟؟؟؟؟ شاید کلا سیستم مشکل داره .
    ببینم VGA BIOS آپدیت کردنش اثر داره چون من فقط DRIVER رو آپدیت کردم ؟ ممکنه آنتی ویروس چی رو پاک کرده باشه
    که همچین مشکلی باز هم داشته باشم بعد از نصب ویتدوز و...(همون مشکل FPS در بازی ها)

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

به بایوس گرافیک کاری نداشته باشین
    اگه با تعویض ویندوز و آپدیت درایو رگرافیک هنوز هم مشکل افت فریم تو بازی دارین چند حالت داره
    یا سیستم ویروسیه
    یا مشکل از بازی هست
    یا دمای قطعه ها بالاست
    یا این مشکل از طرف هارد یا پاور هست
    اون صدا زمان روشن شدن چه صدایی بود ؟
    صدای فن بود ؟ تیک بود چی بود ؟
    ممکنه این صدا از هارد باشه یا ...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •