دوستان صبح که سیستم رو روشن کردم اومد بالا صفه دسکتاپم سیاه اومده و هیچ آیکونی رو نمایش نمیده و فقط به طور خودکار پوشه my document رو باز میکنه؟
از چی دوستان
چکارش کنم..؟
با تشگر![]()
دوستان صبح که سیستم رو روشن کردم اومد بالا صفه دسکتاپم سیاه اومده و هیچ آیکونی رو نمایش نمیده و فقط به طور خودکار پوشه my document رو باز میکنه؟
از چی دوستان
چکارش کنم..؟
با تشگر![]()
تاپیک پایین ببینید به احتمال زیاد کار شما رو راه بندازه یکی دیگه هم همین مشکل شما رو داشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزیز برای من اصلا بگراندی نمیاد که عوض کنم همه چیز سیاهه فکر کنم ویروس گرفته
به احتمال خیلی خیلی زیاد سیستمتون ویروسی هست . ویروس new folder قدیمی و کظم غیظ این مشکلات رو بوجود میاوردن . شما باید با انتی ویروس های دیسک نجات ، سیستم رو اسکن کنین در حالت بوت .
اینکارو هم انجام بده :
وقتی ویندوز بوت شد همزمان کلیدهای ctrl+alt+del رو بزن و task manager رو انتخاب کن . از منوی file اون New Task رو بزن و در داخل کادرش explorer.exe رو بنویس و اینتر بزن . اگه ویندوز و تمام آیکوناش ظاهر شدن . دوباره از داخل تسک منیجر پروسس های مشکوک و با نام های عجیب و عددی رو End کن و بعد با انتی ویروس اسکن کن .
رفیق دمت گرم این کار رو کردم درست شدهمزمان کلیدهای ctrl+alt+del رو بزن و task manager رو انتخاب کن . از منوی file اون New Task رو بزن و در داخل کادرش explorer.exe رو بنویس و اینتر بزن . اگه ویندوز و تمام آیکوناش ظاهر شدن . دوباره از داخل تسک منیجر پروسس های مشکوک و با نام های عجیب و عددی رو End کن و بعد با انتی ویروس اسکن کن .
حالا این نام های عجیب رو از کجا بفهمم کدومه؟
خواهش میکنم . شما اگه عکسی از تسک منیجرت بذاری میتونم کمکت کنم .
آنتی ویروس چی داری ؟ آنتی ویروس نصب و اپدیت کنی و اسکن کنی مشکلت حل میشه .
بفرما رفیق:
دوتا عکس انداختم
باز هم ممنون![]()
مورد مشکوکی ندیدم !! شما دوباره که ریست میکنی باز همون شرایط پابرجاست ؟
در صفحه و منویی که با زدن کلید F8 مثلا وارد Safe Mode میشیم ، گزینه های دیگری هم وجود داره ، شما با گزینه Last known good cofiguration یا همچنین چیزی وارد ویندوز بشین ، ببینید مشکلتون حل میشه ؟
سیستم رو ریست کردم باز هم اون جوری سیاه شد...شما دوباره که ریست میکنی باز همون شرایط پابرجاست ؟
با Safe Mode هم میرم باز سیاه
چه باید کرد؟
الان دارم آنتی ویروسم رو آژدیت میکنم ببینم مشکل حل میشه
با سیف مود که نگفتم وارد بشید . چند گزینه پایین تر از سیف مود گزینه ای هست که اسمش رو بالا نوشتم ، با اون امتحان کنین .با Safe Mode هم میرم باز سیاه
بعد آپدیت فول اسکن کن ایشالا که مشکلت حل میشه ، اگر نشد میتونی ویندوز رو ریپیر کنی .الان دارم آنتی ویروسم رو آژدیت میکنم ببینم مشکل حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)