تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: L90 فول یا slx tu5

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض L90 فول یا slx tu5

سلام دوستان
    میخوام یه مشاوره بهم بدید در مورد انتخاب بین این دو !
    ممنون

خودتون میدونید شتاب و کشش برای من مهم تره تا ظاهر و جاداری و این حرفا!
    اما از طرفی هم بلاخره کیفیت ساخت هم مهم میشه ! مثل بلایی که 206 سرم آورد !

از نظر ظاهری بگم که خوب منم مثل همه زیاد ظاهر ال 90 رو نمیپسندم! کمی 405 ظاهرش برام بهتر هست
    در مورد شتاب و کشش هم که جفتشون 1600 16 سوپاپ هستن !
    من بدی از ال 90 نشنیدم مثل کپ کردن و افت شتابو این حرفا که برای تیپ 5 معروف بود !
    اما روی 405 هم الان همون موتور 206 با ecu 7.4.4 که باز از اونم این موارد افت شتاب و کپ و غیره رو نشنیدم !

اما باز پدال برقی و دریچه برقی وجود داره توش ! که تو ال 90 نیست

در مورد سر صدای جفتشون خبری ندارم! نمیدونم اتاق کدوم صدا داره یا مثلا کدوم یکی گیربکسش زوزه میکشه یا تق تق میکنه
    یا اینکه تو کدوم حس رانندگی بهتری داری کدوم یکی سواری بهتری میده ! تعریف از سواری ال 90 زیاد شنیدم !

من خودم زمانی که 206 داشتم این گیربکسش بده یه مدت دیگه سر و صداش شروع شد ! یا مثلا مشکل بد جا رفتن دنده داشت
    این آخری ها هم که اصلا سواری خوبی نمیداد !

حالا نمیدونم بین ال 90 و slx کدومشون این مشکلات رو دارن که بتونم یکی رو انتخاب کنم !
    نمیدونم چرا خودم هی به سمت ال 90 کشیده میشم یه چیز تو گوشم میگه کیفیتش بهتره قیافه رو ول کن !
    همونطور که گفتم اگر یه ماشین به من سواری خوب بده و آزارم نده حتی اگر قیافه ال 90 هم داشته باشه میتونه تو دل من جا باز کنه !

از طرفی هم میترسم slx هم ناز و ادای 206 رو برام در بیاره طوری که هر روزی بشینم پشتش قبل استارت از خدا و معصومین بخوام که ماشین الان خوب گاز بخوره و خفه نره! درسته tu5 موتور غولی هست اما تن من لرزیده ازش !

اما خوب بلاخره آدمیزاده دیگه همیشه تو هر چی بین دو راهی میمونه

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

من اگر جای شما بودم ... از بین این دو تا ماشین ، 100% L90 رو انتخاب میکردم.

شاید ظاهرش زیاد جالب نباشه ... ولی همینکه زیاد دستکاری نشده ، مثل 405 ... خودش کلی حسن هست!

این 405 بخت برگشته رو هر بلایی بگی سرش آوردن! موتورش رو انژکتوری 1800 کردن ... کردنش RD حتی

الان هم که یه بال عقب گذاشتن رو صندوقش ... تزئینات داخلیش رو انگولک کردن و موتور 206 انداختن روش ... دارن میدن دست مردم. دیگه اصالتی نمونده براش!

ولی لوگان واقعا قابل مقایسه نیست.
    شما یه لوگان میخری ... با یه رینگ و لاستیک و یه ارتفاع مناسب ، میشه عروسک

به حرف مردم هم کار نداشته باش! مطمعن باش هر چی بخری ... مردم یه ایرادی میگیرن!
    پورشه بخری ... میگن چرا مزراتی نخریدی ... BMW بخری میگن چرا بنز نخریدی !

همون ال90 رو بگیر مبارکت باشه

3. 2 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بی شک فقط 405 tu5
    موتور پر قدرت
    هندلینگ بهتر
    فراوانی و ارزانتر بودن قطعات چه موتوری چه بدنه
    زیباتر بودن و جادارتر بودن
    بازار دست دوم بهتر برای فروش
    شتاب بیشتر

واین را هم در نظر بگیر در ایران ماشین تخم مرغ شانسی هست
    Last edited by farzadpop; 23-12-2011 at 20:14.

5. 2 کاربر از farzadpop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

البته در مورد بازار دسته دو که فک کنم برتری با L90 بازار عسلی داره ! اون چیزی که دیدم رو میگم

در مورد تخم مرغ شانسی 1000000000 درصد تایید میشه ولی تو ال 90 تخم مرغ گندیده کمتری دیده شده

فعلا نظرم رفته رو ال 90 !

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوست عزیزم محمد جون.
    کم و بیش من از جریان 206 قبلی و کارهایی که روش انجام دادی و تست هایی که گرفتی و در نهایت
    بلاهایی که سرت اورد با خبرم.
    تیپ 5 هم برات خوب بود هم بد اما به مراتب این اواخر بیشتر بدی رو نشون داد.

از اونجایی که شما زیاد تو سیستم پیشرانه خودرو تغییرات انجام میدی و این تغییرات روی 206 برات جالب نبود
    به مراتب اگر 405 با موتور TU5 بگیری بازم نمیتونی طاقت بیاری چون اتاق ماشین این بار فرق کرده و موتورش هم
    که قبلا کاملا باهاش آشنایی داشتی پس دوباره میری
    سمت اون تغییراتی که روی تیپ 5 انجام دادی حالا هزینه هاش بماند که سنگ تموم گذاشتی.
    شاید بازم جواب نده.

اما من در مورد تست های تندر 90 برات توضیح دادم قبلا که عملکردش تو سفرهایی که باهاش داشتم چطوری بوده.
    درسته نمیشه روی موتور تندر مانور و تغییرات اساسی بدی اما در حالت عادی خودش اتاق رو از جا میکنه.
    بلاخره یادمون باشه درسته موتور TU5 روی 405 خوب جواب داده اما در حالت کلی اصل این موتور برای 206 بوده.
    اتاق و موتور تندر از روز اول به صورت فابریک همین بوده و کاملا ست هست با هم دیگه من پشت نمونه های صفر کیلیومترش
    اخیرا ننشستم تا ببینم نسبت به مدل های پایین تر تفاوتی داره یا نه اما فکر نمیکنم فرقی کرده باشه.
    در حالت کلی چون شتاب و قدرت و سرعت واست مهمه تندر عملکرد بهتری داره.

از طرفی وقتی میشینی پشت فرمون SLX خیلی راحت با تغییراتی که کرده جلب توجه میکنه
    و به راحتی از تندر 90 تو این زمینه پیشی میگیره چون تندر طرح داخلی زیاد جذابی نداره.

هندلینگ 405 که زبان زد هست و تندر 90 هم با رینگ و لاستیک و کم کردن ارتفاع هندلینگش خیلی
    بهتر از حالت اولش میشه.
    تندر 90 اتاق جمع و جورتری نسبت به 405 داره خودروی چالاکی هم هست.
    از اونجایی که شما شاید بعد از خرید تندر 90 اقدام به خرید رینگ و لاستیک و تعویض لامپ ها و چراغ ها میکنی
    به مراتب ظاهرش شیک تر میشه و دلنشین تر.
    تو راحتی سرنشین به مراتب 405 نمره بیشتری رو میگیره با اینکه تندر هم چیزی کم نداره.

نتیجه :
    با توجه به ملاک های محمد جون نظر من تندر 90 هست.
    نظر دوستان محترم

8. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من 2 سال تندر 90 داشتم از نظر قدرت و شتاب فوق العاده است ولی به هزینه سنگین بدنه و قطعات مصرفی مثل لنت نیز توجه کنید با ظاهرش بخاطر سواریش میشه کنار اومد چون از تو ماشین فقط با قدر تش حال میکنی . از طرفی سمند TU 5 هم پدرم داره موتور پر شتابی داره خیلی هم بی صداست و بعد از خریدن سمند فهمیدیم که اشتباه نکردیم البته توجه کنید که اگر در شهرستان زندگی میکنیدخیلی از نمایندگیهای ایران خودرو با این موتور راحت پذیرش نمیدهند.ما کارت طلایی 4 ستاره کردیم الانم خیلی راضی هستیم.حالا شما مختارید تصمیم بگیرید.

10. این کاربر از مازیار شاهکوهی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من الان برادرم یه 1 ماهی است ال 90 فول خریده واقعا معرکس شتاب موتور tu5 روی 405 خیلی بیشتر از ال 90 است اصلا این دو ماشین قابل مقایسه با هم نیستند
    شتاب تندر 90 10.5 ثانیه است اما شتاب 405 بیش از 11 ثانیه
    دارا بودن 2 ایربگ تندر 90 در مقابل پژو که هیچ ایربگی نداره
    دارا بودن ABS-EBD و ...
    تندر 90 E0 هم از 405 بهتره چه برسه به فول
    از خرید ال 90 شک نکن چون خیلی خیلی استاندارد تر است
    اگه دست به اسپرت کردن ماشینت خوبه ال 90 گزینه ی عالی ای است چون اسپرت پذیریه بالایی داره و اگه یه زره بخوابونیش خیلی جذاب میشه.

12. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

نظر همه دوستان محترمه فقط من یه چیز بهش اضافه میکنم تفاوت 405 و L90 حاصل 20 سال پیشرفت تکنولوژی اونهم در کشور پیشرفته ای مثل فرانسه هست پس با این حال و توضیحاتی که دوستان دادن L90 به نظر گزینه بهتری میاد خصوصا با توجه به قیمتش بهترین گزینه در این محدوده قیمتیه

14. این کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من هم با گفته های آقای سورنا موافقم و پیشنهاد ال 90رو میدم

16. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من شاید ال 90 یه مزیت هایی رو داشته باشه ولی به دلیل گران بودن قطعات و از اون بدتر نایاب بودن اصلا توصیه نمی شه... اینو وقتی یه چراغش (خدانکرده) شکست با پوست و استخوان و به شکل بسیار بدی می فهمی... قیمت ها فضایی و در عین حال نایاب... شما که مدتی 206 داشتی می دونی لوازمش تو هر مغازه ای پیدا می شه ... در مورد 405 هم این مصداق داره با این تفاوت که لوازم و تعمیر کار 405 و 206 به وفور یافت می شه و این به نظر من خیلی مهمههههههههههه.....!!!! پس فقط 405 اونم TU5

18. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •