سلام دوستان
میخوام یه مشاوره بهم بدید در مورد انتخاب بین این دو !
ممنون
خودتون میدونید شتاب و کشش برای من مهم تره تا ظاهر و جاداری و این حرفا!
اما از طرفی هم بلاخره کیفیت ساخت هم مهم میشه ! مثل بلایی که 206 سرم آورد !
از نظر ظاهری بگم که خوب منم مثل همه زیاد ظاهر ال 90 رو نمیپسندم! کمی 405 ظاهرش برام بهتر هست
در مورد شتاب و کشش هم که جفتشون 1600 16 سوپاپ هستن !
من بدی از ال 90 نشنیدم مثل کپ کردن و افت شتابو این حرفا که برای تیپ 5 معروف بود !
اما روی 405 هم الان همون موتور 206 با ecu 7.4.4 که باز از اونم این موارد افت شتاب و کپ و غیره رو نشنیدم !
اما باز پدال برقی و دریچه برقی وجود داره توش ! که تو ال 90 نیست
در مورد سر صدای جفتشون خبری ندارم! نمیدونم اتاق کدوم صدا داره یا مثلا کدوم یکی گیربکسش زوزه میکشه یا تق تق میکنه
یا اینکه تو کدوم حس رانندگی بهتری داری کدوم یکی سواری بهتری میده ! تعریف از سواری ال 90 زیاد شنیدم !
من خودم زمانی که 206 داشتم این گیربکسش بده یه مدت دیگه سر و صداش شروع شد ! یا مثلا مشکل بد جا رفتن دنده داشت
این آخری ها هم که اصلا سواری خوبی نمیداد !
حالا نمیدونم بین ال 90 و slx کدومشون این مشکلات رو دارن که بتونم یکی رو انتخاب کنم !
نمیدونم چرا خودم هی به سمت ال 90 کشیده میشم یه چیز تو گوشم میگه کیفیتش بهتره قیافه رو ول کن !
همونطور که گفتم اگر یه ماشین به من سواری خوب بده و آزارم نده حتی اگر قیافه ال 90 هم داشته باشه میتونه تو دل من جا باز کنه !
از طرفی هم میترسم slx هم ناز و ادای 206 رو برام در بیاره طوری که هر روزی بشینم پشتش قبل استارت از خدا و معصومین بخوام که ماشین الان خوب گاز بخوره و خفه نره! درسته tu5 موتور غولی هست اما تن من لرزیده ازش !
اما خوب بلاخره آدمیزاده دیگه همیشه تو هر چی بین دو راهی میمونه![]()