تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: پایین آمدن سرعت اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض پایین آمدن سرعت اینترنت

سلام
    بچه ها من از یه برنامه افزایش سرعت اینترنت به نام Be Faster استفاده کردم . میگن با ترفند دستکاری تو رجیستری سرعت رو میبره بالا و واقعا هم این کار رو میکرد
    سرعت دانلودم همش رو 60 بود!
    ولی کرکش تموم شد و برنامه رو پاک کردم . از اون موقع به بعد سرعت دانلودم مخصوصا با Vpn از 10 بالاتر نمیرهیعنی دیگه حتی مثل قبل هم نیست سرعتم . حالا چیکار کنم؟

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شما برنامه کم حجم پایینو دانلود کن و بعد اجرا به منوی File برو و روی Windows Defualt Setting کلیک کن و بعد از اعمال تغییرات ریست کن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این برنامه یکی از بهترین برنامه های بهینه ساز سرعت اینترنت هست که خود من هم ازش استفاده میکنم . منتهی برای اعمال تغییرات بهینه باید در صفحه اصلی نرم افزار در پایین گزینه Optimal رو انتخاب کنی و بعد تغییرات در رجیستری ریست کنی .
    البته چند روزه سرعت اینترنت هم فوق العاده پایین هست .

3. 3 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ازبرنامه WinsRepair هم میتونید استفاده کنید اگر برنامه سعید جان کارشما رو راه اندازی نکرد اینم تست کنید

کد:

5. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

ممنون بچه ها اصلا برای این برنامه بدبخت نبود برای خود اینترنت بود . حالا نمیدونم برا همه اینجوری شده بود یا فقط شرکت ما سرعتش 3 4 روزی اومده بود پایین!
    الان درست مثل اولش شده

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

شما برنامه کم حجم پایینو دانلود کن و بعد اجرا به منوی File برو و روی Windows Defualt Setting کلیک کن و بعد از اعمال تغییرات ریست کن .

کد:
    این برنامه یکی از بهترین برنامه های بهینه ساز سرعت اینترنت هست که خود من هم ازش استفاده میکنم . منتهی برای اعمال تغییرات بهینه باید در صفحه اصلی نرم افزار در پایین گزینه Optimal رو انتخاب کنی و بعد تغییرات در رجیستری ریست کنی .
    البته چند روزه سرعت اینترنت هم فوق العاده پایین هست .
    این برنامه واقعا برای افزایش سرعته؟یعنی مثل بی فستر واقعا تاثیر داره؟سرعت دانلود من 32 اینو بریزم میشه 50؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شما از کدوم ورژن Befaster استفاده میکنی ؟ اگه ورژن 4.2 هست میتونی با کلید رجیستری زیر ، قانونیش کنی . کافیه روش کلیک کنی و ok کنی .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد اون برنامه هم باید بگم نه !! سرعت 32 رو 50 نمیکنه یعنی هیچ برنامه ای قادر نیست اینکارو انجام بده .

8. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان من هم سرعت اینترنتم پایین هست. اما سرعت باز کردن بعضی سایت ها مثلا همین p30world نه سرعت دانلودم. این نتیجه تست همین امروزم :

مثلا سایت tebyan رو 3 سوت باز می کنه اما مثلا باز کردن گوگل هم خیلی کنده. پینگم یا گوگل حدود 360 هست و با 4.2.2.4 حدود 260 . یه جورایی مشکل معلومه چیه اما روش حلش رو نمی دونم. ظاهرا با سرورای ایرانی مشکلی ندارم. دانلود از سرورهای خارجی هم مشکلی نداره. فقط مشکل باز کردن سایت هاست. flush dns هم کردم. آدرس dns رو هم تغییر دادم ولی نشد که نشد. در ضمن از وقتی این مشکل پیش اومده دیگه کانکشن vpn هم که به صورت نصب شده هست کانکت نمیشه و خطای نداشتن ارتباط رو میده اما کانکشن پرتابل به راحتی کانکت میشه. ویندوزم هم xp هست. سیستم هم با پورت usb به مودم وصله . firewall سیستم خاموشه. آنتی ویروس کسپر دارم که اونم خاموشه.
    راهنمایی بفرمایید. ممنونم.

-----------------------
    راستی سرعت اینترنتم 512 هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

شما از کدوم ورژن Befaster استفاده میکنی ؟ اگه ورژن 4.2 هست میتونی با کلید رجیستری زیر ، قانونیش کنی . کافیه روش کلیک کنی و ok کنی .

در مورد اون برنامه هم باید بگم نه !! سرعت 32 رو 50 نمیکنه یعنی هیچ برنامه ای قادر نیست اینکارو انجام بده .
    نمیدونم چی شده این کی بهمن ها برام کار نمیکنه همش میزنه صفر روز.تو درخواست کرک هم زدم هیچکی کرک دیگه ای جز این یا سریالش رو نداشت وگرنه برنامه واقعا توپیه
    چرا همین برنامه بی قستر این کار رو میکنه .برای من سرعت دانلودم رو حتی تا مرز 60 هم میبرد حالا خالی بندی بود یا واقعی نمیدونم

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان من هم سرعت اینترنتم پایین هست. اما سرعت باز کردن بعضی سایت ها مثلا همین p30world نه سرعت دانلودم. این نتیجه تست همین امروزم :

مثلا سایت tebyan رو 3 سوت باز می کنه اما مثلا باز کردن گوگل هم خیلی کنده. پینگم یا گوگل حدود 360 هست و با 4.2.2.4 حدود 260 . یه جورایی مشکل معلومه چیه اما روش حلش رو نمی دونم. ظاهرا با سرورای ایرانی مشکلی ندارم. دانلود از سرورهای خارجی هم مشکلی نداره. فقط مشکل باز کردن سایت هاست. flush dns هم کردم. آدرس dns رو هم تغییر دادم ولی نشد که نشد. در ضمن از وقتی این مشکل پیش اومده دیگه کانکشن vpn هم که به صورت نصب شده هست کانکت نمیشه و خطای نداشتن ارتباط رو میده اما کانکشن پرتابل به راحتی کانکت میشه. ویندوزم هم xp هست. سیستم هم با پورت usb به مودم وصله . firewall سیستم خاموشه. آنتی ویروس کسپر دارم که اونم خاموشه.
    راهنمایی بفرمایید. ممنونم.

-----------------------
    راستی سرعت اینترنتم 512 هست.
    دوست عزیز برای منم لحظاتی قبل اینطور بود و ایراد از ISP هست . فعلا که درست شد ه برای شما چی ؟

12. 3 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نمیدونم چی شده این کی بهمن ها برام کار نمیکنه همش میزنه صفر روز.تو درخواست کرک هم زدم هیچکی کرک دیگه ای جز این یا سریالش رو نداشت وگرنه برنامه واقعا توپیه
    چرا همین برنامه بی قستر این کار رو میکنه .برای من سرعت دانلودم رو حتی تا مرز 60 هم میبرد حالا خالی بندی بود یا واقعی نمیدونم
    من خودم این برنامه رو دانلود و نصب کردم و به راحتی هم با همین کی رجیستر شد !
    وقتی که برنامه رو اجرا کردم ، برنامه برای چک کردن کلید خواست به سایتش وصل بشه که من با فایروال بلوکش کردم .
    و به راحتی با کی بهمنی رجیستر شد . الانم استفاده میکنم . سرعت در روز که فرقی نداره با اون برنامه که من گفتم ، حالا ببینم دانلود شبانه چی میشه .
    فک نکنم بشه کلیدهای مربوط به این برنامه رو داخل رجیستری راحت پیدا کرد تا اون محدودیت صفر روز رو برداشت و رجیستر کرد . باز شما برنامه رو نصب کن و دوباره با برنامه های آنیستال کننده که آثار برنامه رو از رجیستری بطور کامل حذف میکنن پاک کن .

14. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوست عزیز برای منم لحظاتی قبل اینطور بود و ایراد از ISP هست . فعلا که درست شد ه برای شما چی ؟
    برای منم مشکل حل شده و راحت صفحات باز میشن. خدا رحم کنه بهمون معلوم نیست چه غلطی می کنن.

16. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •