سلام به همه ی دوستان
من بازی با pc نمی کنم اما فیلم hd و این جور چیز ها باهاش زیاد می بینم و گاهی وقت هام به tv سونی 40 اینچ وصلش می کنم...کارت الانم ati 3650 هست می خوام بدونم
1- آیا ارزش داره بخوام کارت رو عوض کنم ؟ یا بنظرتون هزینه بیشتر از 160 هم می ارزه ؟؟
من پاور 430 وات دارم گرین دارم ( فکر کنم زده 415 واقعی ) می خوام پاور رو دیگه عوض نکنم که هزینه هم بره بالا
2- بهترین کارت کم مصرف تو رنج 160 تومن و نسبت کارایی به قیمت چی هست ؟ ( حتما hdmi داشته باشه و ddr 5 باشه ) حدود قیمت هم ممنون میشم اعلام کنید
3- اگر می گید کمتر از این حرف ها هزینه کنم ممنون میشم بفرمایید چه مدلی از چه برندی و با چه قیمتی بگیرم ؟
4- من تو یکی از این سایت هایی که مشخصات سیستم رو میدی و میگه چه پاوری نیاز داری مشخصات سیستم رو که دادم دیدم به نظر تا 6770 رو پاورم مشکلی نداشت و 6790 رو هم نوشته بود لب مرزی میتونه تحمل کنه ( البته شک دارم خودم ) نظرتون چیه ؟
5- آیا geforce کم مصرف تره یا ati ؟ ( من تو سایت گیگابایت دیدم مقایسه کارت ها رو مثلا نوشته دو کارت هم رده رو نوشته ati 450 وات می خواد اما geforce رو 400 وات می خواد آیا درسته ؟؟ )
6- اگر 6770 پیشنهاد میدیدن از چه برندی بگیرم ؟ و اگر geforce پیشنهاد میدین چه مدلی و از چه برندی ؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم و ممنون از پاسخ های کاملتون... منتظرم