تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل blue screen

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض مشکل blue screen

با سلام
    سیستم من ویندوز 7 شصت و چهار بیت داره. بیشتر از یک سال هم هست که داره کار میکنه. هیچ قطعه جدید و دیوایسی هم بهش تو این یک سال اضافه نشده. اما دیشب موقعی که تو اینترنت بودم یک دفعه صفحه آبی شد. و حالا روشنش که میکنم ویندوز بالا میاد ولی 15 ثانیه بعد دوباره بلواسکرین میشه و هیچ کاری نمیشه کرد. یعنی نمیتونم mmtest یا اصلا هر کار دیگه ای بکنم چون 15 ثانیه بیشتر وقت ندارم. رم ها و سایر قطعه ها رو هم جابجا کردم ولی نشد. خود سیستم هم میگم هیچ تغییری نکرده بود و طی یک سال کاملا معمولی و درست بود و ناگهان اینطوری شد. چند عکس از این اتفاق رو هم میذارم. خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. مشکل ویروس هم نداره. متشکرم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نام خدا
    پيغام صفحه ابي يا بلو اسكرين به قول شما وقتي پيش مياد كه به تداخل يا كانفليكت سخت افزاري تو رم يا هارد اتفاق مي افته اگه رم يا هارد دم دست دارين به راحتي ميتونين اين مشكل رو در بيارين كه معمولا مربوط يه ماژولهاي رم ميشه و اگه گارانتي داشته باشه سريع براتون عوض ميكنن . در مورد هارد هم اگه اطلاعات رو هاردتون رو لازم ندارين و يا پشتيبان دارين با نرم افزار LOW Level Format فرمت كنين كه اگه خطايي داشته باشه گرفته ميشه توضيح اينكه اين نرم افزار تو مجموعه هاي لورد هست .موفق باشيد

3. این کاربر از aminrezayi90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •