خوب خودم با سرچ در نت تقریبا جواب سوال رو گرفتم و این مطلب رو در اینجا میذارم که دوستان هم اگه بدردشون خورد استفاده کنند،
کلا پیکسل های مشکل دار به دو دسته تقسیم میشن:
1- ِپیکسل سوخته
2-Stuck Pixel یا پیکسل 'به اصطلاح مرده ( ترجمه لفظ به لفظش میشه پیکس گیر دار)
نوع اول پیکسل به صورت یک نقطه سیاه رنگ میباشد و آن نقطه در همه شرایط( صفحه سیاه - سفید - قرمز -سبز و...) سیاه باقی می ماند و تغییر رنگ نمیدهد. این مشکل در محدوده بحث ما نیست و بجز تعمیر سخت افزاری راهی برای درست شدنش نیست!
اما در مورد دوم آن نقطه به یکی از رنگهای سبز -قرمز یا آبی در می آید (مشکلی که من پیدا کردم) در این حالت پیکسل از بین نرفته بلکه تغییر حالتی داده که میشه با یک سری دستور العمل ها اون رو به حالت اولیه برگردوند
روشهایی که در سایتهای خارجی دیدم به این صورت بود:
1- استفاده از نرم افزار هایی که به این منظور نوشته شدند و در نت یافت میشه مثل UDPixel یا JDScreenFix
لینک UDPixel
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک JDScreenFix
کد:
من نرم افزار اولی رو اجرا کردم(تلوزیون رو وصل کردم بهPC) به مدت چند دقیقه که مشکلم حل نشد البته نوشته باید چند ساعتی روشن باشه تا جواب بده...و نرم افزار دومی وقتی میری روی گزینه fix میگه باید خریداری بشه! البته تضمین کرده که بالای 80% مشکل رو حل میکنه برای گرفتن این نرم افزار باید چیز پی ان داشته باشید.
2-روش فشار دادن : در این روش ابتدا مانیتور رو خاموش میکنید سپس یک جسم نوک تیز مثل خودکار پیدا میکنید سرش رو یه دستمال یا پلاستیکی میبندید که صدمه نزنه ، اون رو به آرامی روی اون پیکسل فشار میدید و در همین حالت تلوزیون رو روشن میکنید.
3- روش مالش : در این روش کار خیلی راحته ! در این روش به آرامی با انگشتتون روی پیکسل مورد نظر گذاشته و به آرامی روی صفحه میکشید و امید داشته باشید که درست میشه!
4-روش ضربه زدن: در این روش ابتدا تلوزیون رو روشن میکنید و یک تصویر تماما سیاه رو میارید، با یک چیز گرد و نرم(مثل ته خودکار) به آرامی روی نقطه مورد نظر ضربه میزنید به صورتی که اطراف آن سفید شه اینکار رو چند بار تکرار میکنید انشا الله که مشکل حل میشه!.gif)
روشهای گفته شده در صورتی که درست اجرا نشند یا با احتیاط انجام نشند میتونه به تلوزیون آسیب بزنه پس بسیار با احتیاط و صبر و حوصله انجام بدید.
سایت مرجع :
کد: