تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: پیکسل سوخته!

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض پیکسل سوخته!

دوستان در تلوزیون سامسونگم (LCD) از منوی مخفی وقتی وارد patern test شدم
    در حالتی که صفحه کاملا مشکیه یه نقطه کوچک اندازه سر یک سوزن رنگش سبز است! و در حالت رنگ های دیگه (تمام قرمز - تمام سفید - تمام خاکستری و ... ) این نقطه محو میشه و هم رنگ جماعت میشه! حالا:
    1- آیا این نقطه پیکسل سوختست؟( فقط در حالتی که صفحه تمام مشکی هست ظاهر میشه)
    2- به همینجا ختم میشه یا بیشتر و بیشتر میشه؟
    3- قابل تعمیر هست یا باید کل پنل عوض شه؟
    4- اگه قابل تعمیر هست حدود هزینش چقدر است؟

2. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب خودم با سرچ در نت تقریبا جواب سوال رو گرفتم و این مطلب رو در اینجا میذارم که دوستان هم اگه بدردشون خورد استفاده کنند،

کلا پیکسل های مشکل دار به دو دسته تقسیم میشن:
    1- ِپیکسل سوخته
    2-Stuck Pixel یا پیکسل 'به اصطلاح مرده ( ترجمه لفظ به لفظش میشه پیکس گیر دار)
    نوع اول پیکسل به صورت یک نقطه سیاه رنگ میباشد و آن نقطه در همه شرایط( صفحه سیاه - سفید - قرمز -سبز و...) سیاه باقی می ماند و تغییر رنگ نمیدهد. این مشکل در محدوده بحث ما نیست و بجز تعمیر سخت افزاری راهی برای درست شدنش نیست!
    اما در مورد دوم آن نقطه به یکی از رنگهای سبز -قرمز یا آبی در می آید (مشکلی که من پیدا کردم) در این حالت پیکسل از بین نرفته بلکه تغییر حالتی داده که میشه با یک سری دستور العمل ها اون رو به حالت اولیه برگردوند
    روشهایی که در سایتهای خارجی دیدم به این صورت بود:
    1- استفاده از نرم افزار هایی که به این منظور نوشته شدند و در نت یافت میشه مثل UDPixel یا JDScreenFix
    لینک UDPixel
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک JDScreenFix
    کد:
    من نرم افزار اولی رو اجرا کردم(تلوزیون رو وصل کردم بهPC) به مدت چند دقیقه که مشکلم حل نشد البته نوشته باید چند ساعتی روشن باشه تا جواب بده...و نرم افزار دومی وقتی میری روی گزینه fix میگه باید خریداری بشه! البته تضمین کرده که بالای 80% مشکل رو حل میکنه برای گرفتن این نرم افزار باید چیز پی ان داشته باشید.

2-روش فشار دادن : در این روش ابتدا مانیتور رو خاموش میکنید سپس یک جسم نوک تیز مثل خودکار پیدا میکنید سرش رو یه دستمال یا پلاستیکی میبندید که صدمه نزنه ، اون رو به آرامی روی اون پیکسل فشار میدید و در همین حالت تلوزیون رو روشن میکنید.

3- روش مالش : در این روش کار خیلی راحته ! در این روش به آرامی با انگشتتون روی پیکسل مورد نظر گذاشته و به آرامی روی صفحه میکشید و امید داشته باشید که درست میشه!

4-روش ضربه زدن: در این روش ابتدا تلوزیون رو روشن میکنید و یک تصویر تماما سیاه رو میارید، با یک چیز گرد و نرم(مثل ته خودکار) به آرامی روی نقطه مورد نظر ضربه میزنید به صورتی که اطراف آن سفید شه اینکار رو چند بار تکرار میکنید انشا الله که مشکل حل میشه!
    روشهای گفته شده در صورتی که درست اجرا نشند یا با احتیاط انجام نشند میتونه به تلوزیون آسیب بزنه پس بسیار با احتیاط و صبر و حوصله انجام بدید.
    سایت مرجع :
    کد:
    Last edited by arash_a59; 22-12-2011 at 18:06.

4. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliaghil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    موارد 2 و 3 و 4 اجرا شدنی هست منظورم اینه که مشکل رو برطرف می‌کنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    موارد 2 و 3 و 4 اجرا شدنی هست منظورم اینه که مشکل رو برطرف می‌کنه؟
    راستش بر اساس گفته این سایت و خیلی از سایت های دیگه(این روشها در بسیاری از سایت ها دیدم نوشته شده) بعضی ها مشکلشون با یکی از روش های فوق (بعضی ها با دو بعضی ها با 3 بعضی ها با 4) حل شده
    بعضی ها هم جواب نگرفتند!
    البته توسعه دهنده نرم افزار دوم (JDscreen) مدعی هست که بالای 80% شانس fix وجود داره(در صورتی که از نرم افزارش استفاده کنید)!

داره خودمونی میشه ahmadpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظرم بجز روش های نرم افزاری بقیه ارزش امتحان کردن رو نداره، چون ممکنه به تلوزیون آسیب بزنه و سوزشش براتون بمونه!
    ضمنا یه مانیتور LG ,Super LED گرفتم، تو راهنماش نوشته فشار دادن و نگه داشتن انگشت روی صفحه میتونه باعث سوختن پیکسل بشه!!!!

این رو هم ذکر کنم، همین پنجشنبه گذشته یه سونی EX720 خریدم یه پیکسل سوخته داشت، البته روی همه رنگ ها نبود اما روی زرد و سبز قرمز و سفید مشکی بود، رو مشکی و آبی هم مشکلی نداشت، همون روز به نمایندگی تلفن زدم و گفتم بیان عوضش کنن که البته چون عصر پنجشنبه بود موند تا شنبه و یکی دیگه برام آوردن.

شما هم اگه چنین مشکلی دارید سعی کنید عوضش کنید (البته اگه همون اول متوجه شدید). راستی این رو هم بگم تو راهنمای مانیتور ال جی نوشته یک پیکسل شامل گارانتی نمیشه و بیش از یک پیکسل رو تعویض میکنن.

امیدوارم این توضیحات مفید باشه...

8. این کاربر از ahmadpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با یه پیکسل سوخته تلویزیون رو تعویض نمی کنن مگه اینکه بالای 4 یا 5 تا باشه.
    مشکل شما حل شده یا نه با روشهایی که معرفی کرده بودین؟

10. این کاربر از vahid_sh2447 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به نظرم بجز روش های نرم افزاری بقیه ارزش امتحان کردن رو نداره، چون ممکنه به تلوزیون آسیب بزنه و سوزشش براتون بمونه!
    ضمنا یه مانیتور LG ,Super LED گرفتم، تو راهنماش نوشته فشار دادن و نگه داشتن انگشت روی صفحه میتونه باعث سوختن پیکسل بشه!!!!

این رو هم ذکر کنم، همین پنجشنبه گذشته یه سونی EX720 خریدم یه پیکسل سوخته داشت، البته روی همه رنگ ها نبود اما روی زرد و سبز قرمز و سفید مشکی بود، رو مشکی و آبی هم مشکلی نداشت، همون روز به نمایندگی تلفن زدم و گفتم بیان عوضش کنن که البته چون عصر پنجشنبه بود موند تا شنبه و یکی دیگه برام آوردن.

شما هم اگه چنین مشکلی دارید سعی کنید عوضش کنید (البته اگه همون اول متوجه شدید). راستی این رو هم بگم تو راهنمای مانیتور ال جی نوشته یک پیکسل شامل گارانتی نمیشه و بیش از یک پیکسل رو تعویض میکنن.

امیدوارم این توضیحات مفید باشه...
    تلوزیونتون مبارک باشه ایشاالله لحظات خوشی رو در کنارش داشته باشید.
    راستش من خیلی وقت بود که این TV رو داشتم و روزهای اولی که وارد شد خریدمش و از همون اول بی گارانتی خریدم.

عزیزم من چون قرار بود بدمش به یکی از اقوام و اونهم اصلا براش این یک پیکس مهم نبود روش زیاد کار نکردم اما با روشهای فیزیکی که انجام دادم اصلا تغیری نکرد و فکر میکنم باید با همون نرم افزاری جواب گرفت
    من اول با UDpixel حدود یک ساعت گذاشتم اما جواب نگرفتم( نوشته بود چندین ساعت بذارید)
    و نرم افزار دوم هم که free نبود و باید میخریدیش ( گفته بود اگه مشکلتون حل نشد پولتون رو پس میدیم!)
    خلاصه اینکه چون این یک پیکسل بود و از طرفی کسی هم که میخواستش براش این 1 پیکسل مهم نبود دیگه پیگیر فیکس کردنش نشدم.
    Last edited by arash_a59; 03-01-2012 at 03:03.

12. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahmadpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

4 - 5 تا؟!!!! چه خبره؟!!!! ال جی 2 پیکسل رو هم عوض میکنه!!! (تو راهنماش نوشته)

فعلا که ما سونیمون رو عوض کردیم و شد...

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

تلوزیونتون مبارک باشه ایشاالله لحظات خوشی رو در کنارش داشته باشید.
    راستش من خیلی وقت بود که این TV رو داشتم و روزهای اولی که وارد شد خریدمش و از همون اول بی گارانتی خریدم.

ممنون داداش

آره خوب، بحث بی گارانتی که جداست. اما به نظر من عملیات سخت افزاری رو این تلوزیون ها خطرناکه! یه بار دیدی به جای یه پیکسل زدی تلوزیون رو ترکوندی
    به خصوص که اینقدر توصیه میکنن انگشت نزنین، آب نزنین، شیشه پاک کن نزنین و... باور کن همه اینها رو تو کاتالوگ های برندهای مختلف خوندم
    تو یه کلام باید این تلوزیون ها رو با فوت نگه داشت...

14. این کاربر از ahmadpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من تلویزیونم رو از سام سرویس گرفتم و تنها یک پیکسل سوخته داشت و زنگ زدم اونها هم اومدن تعویض کردن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

چند تا عکس 1920*1080 میزارید منم تلوزیونم تست کنم ببینم پیکسل سوخته داره یا نه؟؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •