با سلام
درجه حرار ت نرمال برای سی پی یو core i7 2600 k چقدر هست؟
دمای سی پی یوی من وقتی سیستم روشن میشه 72 درجه است البته توی بایوس مادر برد ایسوس که به نظر کمی زیاد میاد با چیز دیگه ای تست نکردم ببینم ایا دما واقعیه یا نه
با سلام
درجه حرار ت نرمال برای سی پی یو core i7 2600 k چقدر هست؟
دمای سی پی یوی من وقتی سیستم روشن میشه 72 درجه است البته توی بایوس مادر برد ایسوس که به نظر کمی زیاد میاد با چیز دیگه ای تست نکردم ببینم ایا دما واقعیه یا نه
دوست عزیز من هم از این CPU استفاده میکنم دما در بایوس 50 باید باشه
ولی وقتی سیستم بالا امد با نرم افزار HWMonitor تست بگیرید دما در موقع بیکاری به 23 میرسه
البنه یادتون نره این دما در این فصل هست در فصل گرما دما بیشتر میشه شما با این نرم افزار دمای CPU رو نگاه کنید
و یک عکس هم ازش بگیرید واینجا بگزارید . فن CPU رو هم در بیارید خاک گیری کنید از خمیر سیلیکون استفاده کنید
دما پایین خواد امد
دما خیلی بالاست . با تعویض خیر سیلیکون میتونید تا 10 درجه دما رو کاهش بدید . سرعت فن رو چک کنید ببینید در زمان بیکاری و لود چنده . از برنامه ی hardware monitore استفاده کنید . Hwmonitor
اگه در حالت بیکاری باشه این دما بالاست
فن رو خاک گیری کنید و از یک خمیر خوب استفاده کنید و تهویه کیس رو هم چک کنید
علت بعدی میتونه از خرابی فن وویندزو رو ویروس هم باشه
در ضمن در حالت بیکاری یک عکس از hw monitor بزارید اینجا
با این برنامه ای که گفتید دما رو در حالت بیکاری تست کردم
![]()
اینکه عادیه با فن استوک حالا نرم افزار hw monitor باز باشه و در همون حالت که بازه تست پرایم 95 رو در حالت blend بگیرید ببینید بعد از چند دقیقه که بگذره دما به چند میرسه به 70 داشت میرسید تست را استاپ کنید
خمیر سی پی یو رو عوض کنید و کارهای دیگه ای که درپست قبل گفتم انجام بدین تا دمای سی پی یو هم در حالت بیکاری بیاد پایین تر
البته در بیکاری اونقدر هم بالا نیست
سلام مهرداد جان این دما در حالت بیکاری بالاست من خودم هم از این CPU استفاده میکنم
دمای هسته ها در مواقع بیکاری باید 25 تا 30 باشه ولی مال این دوستمون 40 هست دمای هسته ها
مهرداد جان درست میگه شما یه خمیر سیلیکون خوب بگیرید و بزنید احتمال داره پایین بیاد
من خودمم هم با فن استوک استفاده میکنم راستی شما مدل کیست چی هست احتمال داره خوب هوای گرم رو
بیرون نمیکنه مال خود من Magnum 2 هست با 3 فن
دما در حالت عادی برای یک پردازنده 32 نانومتری به نسبه بالاست!!
بهتر هست که یک خنک کننده بهتر برای پردازنده بگیری
پ.ن : تهویه کیس هم باید مورد بررسی قرار بگیره
با فن استوک هم میتونن دمای خوبی داشته باشن
باید خمیر خوب زده بشه و تهویه کیس هم خوب باشه
بعضی ویروس ها باعث بالارفتن دمای سی پی یو هم میشوند
نیازی به خرید فن جدید نیست
من هم این سی پی یو رو خریدم با دمای اون تو بایوس مشکل دارم!
توی بایوس 60 تا 70 متغیر بود، فن استوک رو باز کردم دوباره وصل کردم که مطمئن بشم ازش، الآن توی بایوس 50 تا 58 59 متغیره!
کاری هست که بتونم انجام بدم؟
یا اینکه باید برم یه کولر جداگونه بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)